Schaats Cadeaukaart
Schaats Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Schaats Cadeaukaart

  • Te besteden bij 18 ijsbanen in Nederland!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Verras nu een winterliefhebber die graag op de schaatsen staat met de Schaats Cadeaukaart! Deze cadeaukaart is te besteden bij 18 ijsbanen in Nederland, zoals Thialf en de Jaap Eden ijsbaan. Met dit orginele cadeau laat je iemand genieten van een een middagje op het ijs. Daarnaast kan de ontvanger een schaatsles inplannen en kunnen er ook allerlei schaatsbenodigdheden worden aangeschaft in de shop. Hij of zij is met de Schaats Cadeaukaart helemaal klaar om het ijs op te gaan! Laat die koude winter en Elfstedentocht maar komen! 

Schaats Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in winkels te besteden. 
Voor meer informatie kijk op schaatscadeaukaart.nl

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Schaats Cadeaukaart bestellen?

Je Schaats Cadeaukaart is eenvoudig en snel verkrijgbaar op cadeaubon.nl. Je kunt kiezen tussen een fysieke of digitale kaart. Als je voor een fysieke kaart kiest, kun je deze nog specialer maken door een passende verpakking toe te voegen. De digitale kaart wordt binnen enkele minuten in je mailbox bezorgd.

Waar is de Schaats Cadeaukaart te besteden?

Met de Schaats Cadeaukaart heb je geen Elfstedentocht nodig; je kunt 'm gewoon gebruiken voor bijvoorbeeld een schaatsles.

Check de website van Schaats Cadeaukaart welke deelnemende ijsbanen de Schaats Cadeaukaart accepteren in de winkel, online of op locatie.

Hoe lang is de Schaats Cadeaukaart geldig?

Schaats Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in winkels te besteden. 

Welk saldo staat er op mijn Schaats Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Schaats Cadeaukaart? Klik hier en maak gebruik van de saldo check!

Geef ijsplezier cadeau met de Schaats Cadeaukaart!

Is jouw vriend, vriendin of familielid dol op schaatsen en kan hij of zij niet wachten tot de elfstedentocht weer doorgaat? Geef dan de Schaats Cadeaukaart! Dit cadeau is geschikt voor elke gelegenheid en laat het hart van elke schaatsliefhebber sneller kloppen.

Met de Schaats Cadeaukaart kan de ontvanger zelf bepalen waar en wanneer hij of zij gaat schaatsen. Of het nu gaat om een bezoek aan een ijsbaan om vrij te schaatsen of om een les bij een professionele trainer te volgen, met deze cadeaubon kan het allemaal. De cadeaukaart kan bij 18 ijsbanen in Nederland worden besteed. Het is zelfs mogelijk om met deze Schaats Cadeaukaart verschillende schaatsbenodigdheden en -accessoires, zoals handschoenen, mutsen, beenwarmers of een handige schaatstas aan te schaffen.

De Schaats Cadeaukaart biedt dus eindeloze mogelijkheden voor iedere schaatsliefhebber. Het is de perfecte manier om iemand te verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau.

Bestel een origineel schaats cadeau!

Je bestelt een Schaats Cadeaukaart gemakkelijk bovenaan deze pagina. Kies een bedrag tussen de €10,- en €150,- en selecteer de gewenste verzendmethode.

Geef je graag een tastbaar cadeau? Ga dan voor de ‘per post’ verzendmethode. Je kunt ervoor kiezen het adres van de ontvanger in te vullen, zodat de cadeaukaart direct bij hem of haar thuis wordt geleverd. Wil je ‘m liever zelf overhandigen, dan vul je natuurlijk je eigen adresgegevens in. 
Ga je liever voor gemak? Kies dan de digitale verzendoptie. Ook hier kun je zelf bepalen of je de cadeaukaart direct naar het mailadres van de ontvanger wilt laten versturen of naar je eigen e-mailadres.  

Kies vervolgens een vrolijke verpakking uit en plaats het in je winkelmandje. Vul daarna je gegevens in, personaliseer je cadeau eventueel met een leuke boodschap en reken je bestelling af.

Wanneer je hebt gekozen voor de ‘per post’ verzendmethode en op een werkdag vóór 17.00 uur besteld hebt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd naar het opgegeven adres.
Wanneer je hebt gekozen voor de digitale verzendmethode, wordt de cadeaukaart binnen één uur naar het opgegeven e-mailadres verzonden.

De Schaats Cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte geldig en kan dus in die periode door de ontvanger worden besteed. 
Bestel nu jouw Schaats Cadeaukaart en geef iemand het perfecte cadeau voor urenlang schaatsplezier!