Spotify Giftcard

Spotify Giftcard

 • Verras de muziekliefhebber met de Spotify Giftcard

 • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

 • Te bestellen in vaste waarden van €10, €30 en €60

 • Alleen te gebruiken in het land van aankoop

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€10,00

Met de Spotify Giftcard geef je een premium abonnement op de streamingdienst Spotify. Voor onbeperkt luisterplezier zonder reclame! Met de Spotify Giftcard krijg je toegang tot miljoenen nummers, albums en afspeellijsten van over de hele wereld. De Spotify Giftcard is te bestellen in vaste waarden van €10 (één maand premium), €30 (drie maanden premium) en €60 (zes maanden premium) en is eenvoudig online in te wisselen. Schenk dus nu!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En is alleen online te besteden via de website of app. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Spotify Giftcard te koop?

Op cadeaubon.nl kun je de Spotify Giftcard bestellen. Voeg een bijpassende verpakking toe en een boodschap om het cadeau persoonlijk te maken. 
Bestel je voor 17.00, dan word je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Waar is de Spotify Giftcard te besteden?

Je kunt de giftcard besteden op spotify.com. Zo kan de ontvanger onbeperkt genieten van miljoenen nummers in de Spotify app, zonder advertenties en in de beste geluidskwaliteit.

Hoe werkt de Spotify Giftcard?

Om de giftcard te verzilveren ga je naar spotify.com/redeem. 
Vul daar je unieke code in die op de achterkant van jouw Spotify Giftcard te vinden is. Klik op verzilveren en volg de verdere eenvoudige instructies op je account om een passend abonnement te kiezen.

Hoe lang is de Spotify Giftcard geldig?

De Spotify Giftcard is 2 jaar geldig na aankoop.

Welk saldo staat er op mijn Spotify Giftcard?

Controleer je Spotify Gift Card saldo snel en eenvoudig op spotify.com/redeem! Voer de code in en zie direct hoeveel tegoed je hebt.

Algemene Voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de "kaart"), gaat u akkoord met het volgende:

 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/), zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/#s1).
 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem](www.spotify.com/redeem.).
 6. De kaart dient binnen 24 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten.
 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify").
 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart.
 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com](support.spotify.com).