Ticketmaster Cadeaubon

Ticketmaster Cadeaukaart

  • Te besteden aan alle tickets van Ticketmaster.nl

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Verras nu iemand met een goed concert, een festival of een sportevenement naar keuze met de Ticketmaster Digitale Cadeaukaart! Deze veelzijdige, digitale cadeaubon kan worden besteed aan allerlei verschillende events bij onder andere Ziggo Dome, AFAS Live, Ahoy en Melkweg. De cadeaukaart is te verkrijgen in verschillende waarden tussen de €10 en €150 en is alleen beschikbaar als digitale cadeaukaart. Met de Ticketmaster Cadeaukaart geef je de gelukkige ontvanger een onvergetelijke belevenis cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen (online) te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Ticketmaster Cadeaukaart kopen?

Je bestelt de Ticketmaster Cadeaukaart gemakkelijk en snel op cadeaubon.nl. Kies uit een waarde tussen €10 tot €150, voeg een mooie verpakking en persoonlijke boodschap toe en het cadeau is compleet! Plaats je je bestelling op een werkdag voor 17.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Waar kan ik de Ticketmaster Cadeaukaart inwisselen?

Met deze kaart kan de gelukkige ontvanger zelf tickets kiezen voor zijn of haar favoriete concerten, festivals of andere evenementen. Bekijk op ticketmaster.nl alle evenementen waar de cadeaukaart voor gebruikt kan worden.

Hoe werkt de Ticketmaster Cadeaukaart?

De cadeaukaart kan alleen online worden gebruikt op Ticketmaster.nl voor tickets voor evenementen die in Nederland plaatsvinden. Kies het evenement van jouw keuze en vul je gegevens in. Bij het betalingsproces kies je 'betalen met cadeaukaart'. Je kunt het gehele bedrag in één keer besteden of in delen. Bevestig je bestelling en ontvang je ticket(s) per e-mail.

Hoe lang is de Ticketmaster Cadeaukaart geldig?

De Ticketmaster Cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgifte. 

Hoe kan ik mijn Ticketmaster Cadeaukaart saldo checken?

Bekijk het saldo van jouw Ticketmaster Cadeaukaart op ticketmaster.nl

Ticketmaster Cadeaukaart geven

Op zoek naar een origineel cadeau voor een muziekliefhebber? Verras hem of haar met een Ticketmaster cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger zelf een concert of ander evenement boeken.

Wil je een Ticketmaster Cadeaukaart kopen? Voeg er dan een feestelijke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap aan toe. Succes gegarandeerd!

Ticketmaster Cadeaukaart inwisselen

Zin in een feestje? Tijd om jouw Ticketmaster Cadeaukaart in te wisselen voor tickets. De cadeaukaart kan alleen online worden gebruikt op Ticketmaster.nl voor evenementen die in Nederland plaatsvinden.

Kies het evenement van jouw keuze en vul je gegevens in. Bij het betalingsproces kies je 'betalen met cadeaukaart', je kunt het gehele bedrag in één keer besteden of in delen. Bevestig je bestelling en ontvang je ticket(s) per e-mail.