Steinpas

Steinpas

  • Dé cadeaukaart van de gemeente Stein

  • Te besteden bij aangesloten winkels, horeca, sport, cultuur en wijkcentra

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Steun de lokale ondernemers

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Verras iemand met deze veelzijdige, lokale cadeaukaart van de gemeente Stein! De SteinPas besteed de gelukkige ontvanger bij aangesloten winkels, horeca, sport, cultuur en wijkcentra. In dit gezellige Limburgse dorpje verveel je je niet snel. Bestel nu dit originele cadeau!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Steinpas te koop?

De SteinPas bestel je eenvoudig en snel online op cadeaubon.nl. Plaats je bestelling op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt je SteinPas dezelfde dag nog verzonden! Zo kun je meteen genieten van alles wat Stein te bieden heeft.

Waar is de Steinpas te besteden?

De SteinPas is een praktische cadeaubon die je kunt gebruiken bij lokale ondernemers in Stein. Je kunt bijvoorbeeld een fiets huren om Stein te verkennen, Een nieuwe outfit kopen bij een lokale kledingzaak, culturele activiteiten bezoeken of sporten. Bekijk het aanbod op de Steinpas Website.

Hoe werkt de Steinpas?

De SteinPas werkt als een pinpas. Je laat hem scannen bij de kassa en het bedrag wordt automatisch afgeschreven.
Met deze pas heb je geen haast om je geld uit te geven. Je kunt het bedrag dat je niet besteed hebt gewoon opsparen en later gebruiken.

Hoe lang is de Steinpas geldig?

De Steinpas is twee jaar geldig vanaf de dag van aankoop. Dat betekent dat je ruimschoots de tijd hebt om van deze cadeaukaart te genieten.

Welk saldo staat er op mijn Steinpas?

Het saldo op jouw Steinpas is afhankelijk van het bedrag dat erop is gezet bij aanschaf. Je kunt eenvoudig je saldo bekijken op de website van de Steinpas via de saldochecker. Hier kun je altijd controleren hoeveel tegoed je nog hebt en welke leuke activiteiten en winkels je kunt bezoeken in Stein.