Tick'nBox - Pak eens 'n podium

Tick'nBox - Pak eens 'n podium

  • Voor een onvergetelijk uitje naar keuze + hotelovernachting!

  • In te wisselen bij 300 theaters, concertzalen en poppodia

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte en verkrijgbaar in een vaste waarde van €199,90

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€199,99

Trakteer iemand op een uitje naar keuze én een hotelovernachting! Met Tick‘nBox – Pak eens ’n podium stelt de ontvanger zelf zijn of haar perfecte avondje uit samen. Deze box bevat een Podium Cadeaukaart met een budget dat de ontvanger kan gebruiken voor een uitje naar keuze. Daarnaast bevat de box ook nog een overnachting in een hotel naar keuze. Met Tick‘nBox – Pak eens ’n podium, schenk je iemand gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is verkrijgbaar in een vaste waarde van €199,90.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium besteden?

Tick‘nBox – Pak eens ’n podium bevat 1 Podium Cadeaukaart met een budget dat de ontvanger kan gebruiken voor een uitje naar keuze. Daarnaast bevat de box ook  een overnachting in een hotel naar keuze. Kijk voor meer informatie op de website van Tick‘nBox.

Waar is Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium te koop?

Bij Cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig Tick‘nBox – Pak eens ’n podium. Deze box is te verkrijgen in een vaste waarde van €199,90. Je kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium activeren?

Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaubon dus zelf niet meer te activeren.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Hoe werkt Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium?

Voor alle informatie over Tick'nBox – Pak eens ‘n podium kan je terecht op de website van Tick’nBox. Hier meld je jouw Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium aan door 12 cijfers op jouw cadeaukaart in te voeren en de 3-cijferige veiligheidscode.

Hoe lang is Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium geldig?

Tick‘nBox – Pak eens ’n podium is geldig  tot 2 jaar na uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium checken?

Benieuwd naar het saldo? Ga naar de website van Tick‘nBox, meld je boxje aan en kom erachter wat het saldo is op jouw Tick‘nBox – Pak eens ‘n podium.