Woerdense Cadeaubon
Woerdense Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Woerdense Cadeaubon

  • Lokaal winkelen, eten, drinken en ontspannen

  • Te besteden bij alle aangesloten winkels en horeca in Woerden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Met de Woerdense Cadeaubon kan de gelukkige ontvanger alle kanten op in Woerden! Deze veelzijdige cadeaubon kan besteed worden bij alle aangesloten winkels en horeca. Of de voorkeur nu uitgaat naar winkelen, lekker eten of ontspannen, het is allemaal mogelijk in deze leuke stad. Daarnaast steun je met dit cadeau ook nog eens de lokale ondernemers.

De Woerdense Cadeaubon is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Woerdense Cadeaubon te koop?

De Woerdense Cadeaubon is eenvoudig en snel te bestellen op cadeaubon.nl, en het beste deel is dat als je je bestelling plaatst op een werkdag vóór 17.00 uur, je cadeaubon dezelfde dag nog verzonden wordt, waardoor je nooit lang hoeft te wachten om de betovering van Woerden te kunnen ervaren.

Waar is de Woerdense Cadeaubon te besteden?

Laat je verwennen met de Woerdense Cadeaubon, waar de mogelijkheden eindeloos zijn! Geniet van een culinair feestmaal in één van de vele smaakvolle restaurants. Of heb een uitgebreide shopsessie in de sfeervolle straatjes van Woerden. Met de Woerdense Cadeaubon is dit alles binnen handbereik! Ontdek op Stadshartwoerden het diverse aanbod en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die Woerden te bieden heeft.

Hoe werkt de Woerdense Cadeaubon?

De Woerdense Cadeaubon werkt op een eenvoudige manier. Je kunt de cadeaubon zowel in één keer als in delen besteden. Deze cadeaubon is een wettig betaalmiddel en je kunt het volledige bedrag tot de laatste cent gebruiken bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden. Het mooie is dat je hiermee ook bijdraagt aan een levendige en bruisende binnenstad. De cadeaubon functioneert als een pinpas. Bij de meeste winkels kun je de pas gebruiken in de pin-automaat, terwijl bij sommige winkels de pas gescand wordt om het juiste bedrag af te schrijven. Op deze manier is de Woerdense Cadeaubon een handige en flexibele manier om te genieten van al het moois dat Woerden te bieden heeft.

Hoe lang is de Woerdense Cadeaubon geldig?

De Woerdense Cadeaubon is geldig voor een periode van twee jaar vanaf het moment van uitgifte, waardoor de ontvanger gedurende deze periode de gelegenheid heeft om de cadeaubon te gebruiken en te genieten van de talloze mogelijkheden en voordelen die deze biedt in de prachtige stad Woerden.

Welk saldo staat er op mijn Woerdense Cadeaubon?

Het saldo op jouw Woerdense Cadeaubon is afhankelijk van de waarde die erop is gezet bij aanschaf. Je kunt eenvoudig je saldo bekijken op de officiële Woerdense Cadeaubon website onderaan de pagina. Hier kun je altijd controleren hoeveel tegoed je nog hebt en welke leuke activiteiten en winkels je kunt bezoeken in Woerden.