Dinerbon
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Dinerbon

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? En dan het liefst een cadeau waarmee je de ontvanger een bijzondere belevenis schenkt? Dan is de Nationale Dinerbon het ideale cadeau voor jou! Als je iemand verrast met een Nationale Dinerbon, dan geef je diegene een heerlijk culinaire avond cadeau. Deze avond mag hij of zij helemaal zelf naar eigen smaak inrichten. Iedereen heeft namelijk toch net een iets ander beeld van dé perfecte avond uit. Met de Nationale Dinerbon heb je zo veel mogelijkheden, dat dit cadeau gegarandeerd door iedereen goed besteed kan woren! Bestel nu de Nationale Dinerbon of neem hier een kijkje voor het overzicht van onze andere dinerbonnen.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Voor een diner, lunch of borrel naar keuze!
Op een werkdag voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Dinerbon besteden

Met de Dinerbon kan iemand uit eten gaan in de breedste zin van het woord. Het aanbod aan verschillende soorten restaurants en eetgelegenheden is erg groot. Een laagdrempelige hap bij een eetcafé of een snackbar behoort tot de mogelijkheden. Een bezoek aan een luxe lounge of een heus sterrenrestaurant kan echter ook! Ook wat betreft locaties is er van alles mogelijk. Sommige restaurants bevinden zich aan de kust, andere in een bosrijke omgeving en nog weer andere midden in de grote stad! Wat de wens van de ontvanger dan ook is voor een heerlijk avondje dineren, met de Dinerbon kan het allemaal! Heb je het geluk dat je een Dinerbon hebt ontvangen? Dan kan jouw culinaire feestje nu beginnen! Je kunt heerlijk uit eten gaan bij een van de deelnemende restaurants. Er zit vast en zeker een leuk restaurant bij jou in de buurt, waar je met vrienden, familie, collega’s of romantisch met zijn tweeën kunt gaan dineren.

Dinerbon bestellen

Jouw Dinerbon bestellen is super eenvoudig. Binnen enkele minuten is je cadeaubon voorzien van een prachtige cadeauverpakking en een leuke persoonlijke boodschap onderweg naar de ontvanger. Hoeveel geld er op de Dinerbon komt te staan, dat bepaalt jij! Dit kan een klein bedrag zijn van rond de €10,00, maar ook een flinke som van €150,00. Het ligt er maar net aan wat de gelegenheid voor het cadeau is. Deze vrijheid op het gebied van cadeaubudget is ideaal voor jou als gever. Wil je iemand echt goed verrassen? Bestel dan ook een lekker flesje wijn bij je dinerbon. Rode wijn, Witte wijn, Rosé, Champagne... Het kan allemaal! Zo komt de ontvanger meteen in de stemming van het aankomende etentje. Betalen doe je gewoon via je eigen bank met iDeal of creditcard. Als je namens een bedrijf dinerbonnen bestelt, kunt je ook achteraf op factuur betalen. Hoe dan ook zorgen wij er voor dat het geschenk snel bij jou of bij de ontvanger thuis wordt bezorgd.