Dinnercheque

Dinnercheque

  • Te besteden bij 1200+ hotels, B&B's, restaurants en cafés

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Ken je iemand die echt even in de watten gelegd mag worden? Geef dan de Dinnercheque! Deze cadeaubon is te besteden bij diverse hotels en restaurants door heel Nederland. De ontvanger kan dus even helemaal tot rust komen onder het genot van een hapje en een drankje én eventueel een luxe hotelovernachting. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger helemaal zelf zijn of haar perfecte avondje uit samenstellen. Bestel de veelzijdige Dinner Cheque nu eenvoudig online!

Deze cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na uitgifte en is te fysiek te besteden bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Dinnercheque precies in?

Met deze cadeaukaart verwen je jezelf of iemand anders met een complete avond uit bij een of meerdere van de aangesloten hotels, restaurants en cafés. Op deze manier kan iedere ontvanger met de Dinnercheque zijn/haar droomuitje samenstellen.

Welke restaurants, hotels of cafés doen er mee?

De cadeaukaart kun je wel bij meer dan 1200 restaurants en hotels besteden, waardoor er altijd wel een locatie dicht in de buurt zit. Welke dit zijn kun je zelf eenvoudig checken op de website van Dinnercheque.

Hoe werkt Dinnercheque?

Je bestelt de Dinnercheque eenvoudig via onze website. Kies een waarde tussen de €10 en €150, waar je daarna de kaart kunt laten opsturen naar degene aan wie je de kaart cadeau doet. 
Tip: Wil je het cadeau extra speciaal maken? Stuur de kaart dan in een mooie geschenkverpakking en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe.

Als je vóór 17:00 bestelt wordt jouw Dinnercheque dezelfde dag nog verstuurd!

Hoe lang is mijn Dinnercheque geldig?

Deze cadeaukaart is vanaf datum van uitgifte 2 jaar geldig. 
Het is niet mogelijk om je Dinnercheque te verlengen.

Welk saldo staat er op mijn Dinnercheque?

Heb je Dinnercheque cadeau gekregen en weet je niet welk saldo hier op staat? Niet getreurd, dit check je zelf snel en gemakkelijk via de saldo checker op de website van Dinnercheque!

Geef een Dinnercheque cadeau!

De Dinnercheque is een hele veelzijdige cadeaubon, waarmee je bij de echte levensgenieter altijd de juiste snaar raakt. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau om te geven aan je partner, ouders of kersvers bruidspaar. Ben je op zoek naar een leuke cadeaubon om te schenken waarbij je de ontvanger niet wilt beperken in de invulling van zijn of haar ideale avond uit? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Je kunt nu namelijk iemand heel erg blij maken met de Dinnercheque. Deze cadeaubon is uniek in zijn soort, omdat deze naast bij vele leuke restaurants ook kan worden besteed bij vele hotels, herbergen en bed & breakfasts in heel Nederland. De aangesloten horecagelegenheden variëren erg, waardoor iedereen met gemak zijn of haar ideale avond kan samenstellen met een ontvangen Dinnercheque. Dit maakt de Dinnercheque een ontzettend leuk en veelzijdig geschenk om te geven. Ken je iemand die wel een mooie avond heeft verdiend? Schenk hem of haar dan nu deze leuke cadeaubon waarmee hij of zij zich even helemaal in de watten kan laten leggen.

Waar te besteden?

Het leuke aan de Dinnercheque is dat de ontvanger kan genieten van een etentje of overnachting naar keuze. Of allebei natuurlijk! Er zijn meer dan 1200 leuke locaties aangesloten bij de Dinnercheque. Deze zijn verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuke plek in de buurt of bij een vakantieadres in de buurt. De ontvanger mag helemaal zelf weten hoe, waar en wanneer het uitje plaats gaat vinden. Het aanbod aan restaurants en hotels is ontzettend divers. Je kunt genieten van een viergangendiner met wijnarrangement, maar ook van een lekkere pizza met een biertje of colaatje erbij. Je kunt overnachten in een luxe hotel in Rotterdam, maar ook in een knusse Bed & Breakfast in Zuid-Limburg. Voor iedereen en ieder budget is er wel een leuke optie! De Dinnercheque is dus zowel geschikt als kleinigheidje en als groter geschenk. Je mag als gever iedere waarde tussen €10 en €150 kiezen die op de kaart komt te staan. Op de website van de Dinnercheque kun je het hele restaurant- en hotelaanbod raadplegen. Bestel deze leuke cadeaukaart daarna snel in onze webshop.