Dinnercheque

Dinnercheque

  • Te besteden bij 1200+ hotels, B&B's, restaurants en cafés

  • Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Ken je iemand die echt even in de watten gelegd mag worden? Geef dan de Dinner Cheque! Deze cadeaubon is te besteden bij diverse hotels en restaurants door heel Nederland. De ontvanger kan dus even helemaal tot rust komen onder het genot van een hapje en een drankje én eventueel een luxe hotelovernachting. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger helemaal zelf zijn of haar perfecte avondje uit samenstellen. Bestel de veelzijdige Dinner Cheque nu eenvoudig online!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Geef een Dinnercheque cadeau!

De Dinner Cheque is een hele veelzijdige cadeaubon, waarmee je bij de echte levensgenieter altijd de juiste snaar raakt. Dit is bijvoorbeeld een leuk cadeau om te geven aan je partner, ouders of kersvers bruidspaar. Ben je op zoek naar een leuke cadeaubon om te schenken waarbij je de ontvanger niet wilt beperken in de invulling van zijn of haar ideale avond uit? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Je kunt nu namelijk iemand heel erg blij maken met de Dinner Cheque. Deze cadeaubon is uniek in zijn soort, omdat deze naast bij vele leuke restaurants ook kan worden besteed bij vele hotels, herbergen en bed & breakfasts in heel Nederland. De aangesloten horecagelegenheden variëren erg, waardoor iedereen met gemak zijn of haar ideale avond kan samenstellen met een ontvangen Dinner Cheque. Dit maakt de Dinner Cheque een ontzettend leuk en veelzijdig geschenk om te geven. Ken je iemand die wel een mooie avond heeft verdiend? Schenk hem of haar dan nu deze leuke cadeaubon waarmee hij of zij zich even helemaal in de watten kan laten leggen.

Waar te besteden?

Het leuke aan de Dinner Cheque is dat de ontvanger kan genieten van een etentje of overnachting naar keuze. Of allebei natuurlijk! Er zijn meer dan 1200 leuke locaties aangesloten bij de Dinner Cheque. Deze zijn verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een leuke plek in de buurt of bij een vakantieadres in de buurt. De ontvanger mag helemaal zelf weten hoe, waar en wanneer het uitje plaats gaat vinden. Het aanbod aan restaurants en hotels is ontzettend divers. Je kunt genieten van een viergangendiner met wijnarrangement, maar ook van een lekkere pizza met een biertje of colaatje erbij. Je kunt overnachten in een luxe hotel in Rotterdam, maar ook in een knusse Bed & Breakfast in Zuid-Limburg. Voor iedereen en ieder budget is er wel een leuke optie! De Dinner Cheque is dus zowel geschikt als kleinigheidje en als groter geschenk. Je mag als gever iedere waarde tussen €10 en €150 kiezen die op de kaart komt te staan. Op de website van de Dinner Cheque kun je het hele restaurant- en hotelaanbod raadplegen. Bestel deze leuke cadeaukaart daarna snel in onze webshop.