hotelbon
Dagje uit jaarkaart
* Dagje uit jaarkaart t.w.v. 29,95. Minimum afname 10 kaarten

Hotelbon

Geef een hotelbon voor een heerlijk nachtje weg! U kunt iemand die jarig is of die gaat trouwen verrassen met een prachtig materieel cadeau, zoals een sieraad, een boek of een mooie messenset. Soms wilt u iemand echter graag een echte ervaring cadeau geven met een blijvende herinnering. In dat geval biedt een materieel cadeau vaak geen uitkomst. Maar niet getreurd! Wij hebben nu voor u hét perfecte cadeau idee waarmee u een bijzondere ervaring aan iemand schenkt: de hotelbon.

Betaal veilig via:idealmastercardvisaveilig betalen

Keuze uit meer dan 1200 locaties
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wilt u een cadeaubon met uw bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Wat is de hotelbon?

De hotelbon is een cadeaubon waarmee de ontvanger kan dineren en/of overnachten bij een van de vele aangesloten hotels op de meest uiteenlopende locaties in het land. Er zijn zelfs opties in het buitenland! De ontvanger mag zelf weten waar en wanneer de overnachting plaats gaat vinden. Ook is er volop keuze tussen arrangementen met of zonder diner. Deze keuzevrijheid is fijn, omdat het voor u als gever lastig in te schatten kan zijn op wat voor soort locatie de ontvanger nu écht graag eens zou willen overnachten. Bovendien hoeft u dankzij onze hotelbonnen niet alles zelf te regelen. Met de hotelbon kunt u iemand echt even laten genieten van een weekendje weg. Ideaal voor iedereen die wat ontspanning heeft verdiend.

Hotelbon bestellen?

Heeft u een hotelbon gekozen? U kunt deze eenvoudig bestellen in de webshop van cadeaubon.nl. U vindt in dit assortiment nog veel meer leuke cadeaubonnen naast de hotelbon, dus neem vooral even de tijd om verder te kijken naar leuke cadeau opties! Van golfbonnen tot dinerbonnen en van speelgoedbonnen tot parfumbonnen, bij cadeaubon.nl is niets te gek. Bestellen is zeer eenvoudig. Bepaal eerst welke waarde tussen €10 en €150 er op de door u gekozen hotelbon moet komen te staan. Wilt u verschillende hotelbonnen met verschillende waarden geven? Ook dat is geen enkel probleem. Daarna kunt u uw cadeaubon feestelijk laten verpakken en voorzien van een leuke persoonlijke boodschap. Op deze manier stemt u uw cadeau perfect af op de situatie en wordt het echt een persoonlijk cadeau. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een leuke suggestie te geven voor een hotel. Betalen doet u veilig via Ideal of Creditcard. Als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, verzenden wij de hotelbon nog op dezelfde dag. Zo heeft u op eenvoudige wijze snel een leuk cadeau in huis.