GiftForYou - Hotel

GiftForYou - Hotel

  • Keuze uit de beste hotels en andere accommodaties

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met GiftForYou - Hotel als geschenk, zit je altijd goed. De gelukkige ontvanger kiest uit alle mogelijke soorten overnachtingen. Of hij of zij nu op zoek is naar een overnachting in de stad of in de natuur, een luxe verblijf of juist een voordelige optie, met Gift For You - Hotel is het allemaal mogelijk. Trakteer nu iemand op zijn of haar perfecte uitstapje!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als op locatie te besteden bij de aangesloten verblijven.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de GiftForYou - Hotel te koop?

Bij cadeaubon.nl kun je jouw GiftForYou - Hotel snel en eenvoudig bestellen. Als je voor 17.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.
Bovendien wordt deze cadeaukaart in een feestelijk cadeaubox verpakt, zodat je geen extra cadeauverpakking hoeft te kopen.

Waar is de GiftForYou - Hotel te besteden?

Met de GiftForYou - Hotel heeft de ontvanger recht op 1 of meer overnachtingen, in de stad, natuur of een luxe hotel. Er is keuze uit 8500 verblijven. Bekijk het ruime aanbod op de officiële GiftForYou website.

Hoe werkt de GiftForYou- Hotel?

De GiftForYou - Hotel kan worden verzilverd nadat de kaart is geregistreerd op de officiële GiftForYou website.
Op deze website kun je een keuze maken uit een van de aangesloten accommodaties, Waarna je op basis van beschikbaarheid een reservering kunt plaatsten. En kunt genieten van een heerlijke overnachting op de door jouw gekozen locatie.

 

Hoe lang is de GiftForYou - Hotel geldig?

De GiftForYou - Puur Overnachten heeft een geldigheidsduur van 3 jaar en 3 maanden vanaf het moment van uitgifte.
Benieuwd hoe lang de kaart nu nog geldig is? Op de officiële GiftForYou website registreer je jouw GiftForYou en kan je de exacte geldigheidsdatum bekijken.

Welk saldo staat er op mijn GiftForYou - Hotel?

Het saldo van je GiftForYou is eenvoudig te bekijken op de officiële website. 
Registreer jouw kaart onder 'Ik heb een GiftForYou'. En bekijk je saldo.