Kerstcadeau voor personeel
Dagje uit jaarkaart
* Dagje uit Jaarkaart t.w.v. €29,95. Zolang de voorraad strekt.

Kerstcadeau voor personeel

Bestel nu het ideale kerstcadeau voor uw personeel: de Kerst Keuze Cadeaukaart. Deze kunnen uw werknemers omruilen voor een cadeaubon naar keuze, uit een aanbod van meer dan 70 cadeaubonnen! Onder andere te besteden aan de Bol.com Cadeaukaart, Douglas Giftcard, Diner Cadeau, Boeken Cadeau en nog veel meer. Heeft u zelf al een cadeaubon in gedacht voor uw personeel? Neem dan een kijkje bij het hele cadeaubonnenaanbod.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Laat uw werknemers zelf een kerstcadeau kiezen!
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Zakelijke kerstgeschenken

De decembermaand is naast een tijd van kou en gezellig samen zijn ook een tijd waarin er veel cadeautjes moeten worden gekocht. Voor onder andere vrienden en familie, maar wanneer u een eigen bedrijf heeft ook zeker voor zakelijke relaties en voor uw personeel. Dat kerstpakket moet ook dit jaar weer worden gevuld en het is toch fijn als belangrijke zakenrelaties weer even op een positieve manier aan u herinnerd worden. Een cadeaubon is voor deze zakelijke geschenken een goed idee, omdat het aan de ene kant voor u makkelijk is om voor meerdere mensen een geschikt cadeau te vinden, en u er aan de andere kant iedereen blij mee maakt! De ontvangers kunnen met hun cadeaubon een kerstgeschenk naar keuze uitkiezen en uw cadeaukaart is dan ook vrijwel altijd een schot in de roos. Er staan in het overzicht vele verschillende soorten cadeaukaarten waaruit u kunt kiezen, dus neem de tijd en zoek de cadeaukaarten uit die bij u en uw personeel passen! Kijk ook even bij Cadeaubon Zakelijk om alles te weten te komen over zakelijk bestellen en personalisatie.

Wat is Kerst Keuze Cadeau?

Heeft u veel personeel in dienst of wilt u graag geen onderscheid maken, dan hebben wij deze kerst voor u de ideale zakelijke kerst cadeaukaart ontwikkeld: het Kerst Keuze Cadeau. Met deze universele cadeaukaart kan de ontvanger op de website een cadeaubon naar keuze kopen uit het gehele assortiment. Zo kunt u aan iedereen dezelfde cadeaubon schenken en kunnen de ontvangers vervolgens de cadeaubon uitkiezen die het meest bij hun wensen aansluit. Eenvoudig, veelzijdig en altijd goed dus, het Kerst Keuze Cadeau. U bestelt een batch Kerst Keuze Cadeaus voor uw bedrijf eenvoudig op factuur. Daarnaast kunt u de kaarten een persoonlijk tintje geven door er een logo, tekst of foto op te plaatsen. Vraag een offerte aan en geef uw persoonlijke wensen door, dan wordt er graag met u meegedacht over de mogelijkheden. Laat deze kerst uw waardering voor uw personeel blijken met de Kerst Keuze Cadeaukaart of een van de andere cadeaukaarten en bestel nu!