Kerstcadeau voor personeel
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Kerstcadeau voor personeel

Bestel nu het ideale kerstcadeau voor jouw personeel: de Kerst Keuze Cadeaukaart. Deze kunnen je werknemers omruilen voor een cadeaubon naar keuze, uit een aanbod van meer dan 200 cadeaubonnen! Onder andere te besteden aan de Coolblue Cadeaubon, Douglas Giftcard, Diner Cadeau, Lees! Cadeau en nog veel meer. Heb je zelf al een cadeaubon in gedachte voor jouw personeel? Of wil je nog wat inspiratie opdoen? Neem dan hier een kijkje voor het overzicht van alle cadeaubonnen uit ons assortiment.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Laat je werknemers zelf een kerstcadeau kiezen!
Op een werkdag voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Zakelijke kerstgeschenken

De decembermaand is naast een tijd van kou en gezellig samen zijn ook een tijd waarin er veel cadeautjes moeten worden gekocht. Voor onder andere vrienden en familie, maar wanneer je een eigen bedrijf hebt ook zeker voor zakelijke relaties en voor je personeel. Dat kerstpakket moet ook dit jaar weer worden gevuld en het is toch fijn als belangrijke zakenrelaties weer even op een positieve manier aan jou herinnerd worden. Een cadeaubon is voor deze zakelijke geschenken een goed idee, omdat het aan de ene kant voor jou makkelijk is om voor meerdere mensen een geschikt cadeau te vinden, en je er aan de andere kant iedereen ook nog eens heel blij mee maakt! De ontvangers kunnen met hun cadeaubon een kerstgeschenk naar keuze uitkiezen en uw cadeaukaart is dan ook vrijwel altijd een schot in de roos. Er staan in het overzicht vele verschillende soorten cadeaukaarten waaruit je kunt kiezen, dus neem de tijd en zoek de cadeaukaarten uit die bij jou en je personeel passen! Kijk ook even bij Cadeaubon Zakelijk om alles te weten te komen over zakelijk bestellen en personalisatie.

Wat is Kerst Keuze Cadeau?

Heb je veel personeel in dienst en wil je graag geen onderscheid tussen verschillende werknemers maken, dan hebben wij deze kerst voor jou de ideale zakelijke kerst cadeaukaart ontwikkeld: het Kerst Keuze Cadeau. Met deze universele cadeaukaart kan de ontvanger op de website een cadeaubon naar keuze kopen uit het gehele assortiment. Zo kun je aan iedereen dezelfde cadeaubon schenken en kunnen de ontvangers vervolgens de cadeaubon uitkiezen die het meest bij hun wensen aansluit. Eenvoudig, veelzijdig en altijd goed dus, het Kerst Keuze Cadeau. Je bestelt een batch Kerst Keuze Cadeaus voor je bedrijf eenvoudig op factuur. Daarnaast kun je de kaarten een persoonlijk tintje geven door er een logo, tekst of foto op te plaatsen. Vraag een offerte aan en geef je persoonlijke wensen door, dan wordt er graag met je meegedacht over de mogelijkheden. Laat deze kerst je waardering voor je personeel blijken met de Kerst Keuze Cadeaukaart of een van de andere cadeaukaarten en bestel nu!