Kerst Keuze Cadeaukaart
Kerst Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Fijne Kerstdagen
Verpakkingssuggestie

Kerst Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen

 • Het meest veelzijdige kerstcadeau dat altijd in de smaak valt!

 • 2 jaar geldig na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 43 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue Logo
 • Rituals Logo
 • DinerCadeau Logo
 • Hotelgiftcard Logo
 • Zalando Logo
 • Wehkamp Logo
 • Decathlon Logo
 • Douglas Logo
 • Hema Logo
 • Nationale Bioscoopbon Logo
 • Gamma Logo
 • Gall&Gall Logo

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Deze cadeaukaart is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Je geeft namelijk 200 cadeaukaarten in één! Ideaal voor een last minute cadeau. De Kerst Keuze Cadeaukaart is ook een perfect zakelijk geschenk. Je geeft je werknemers en relaties alle keuzevrijheid bij het uitkiezen van hun favoriete cadeaukaart. Daarnaast bieden wij ook allerlei personalisatiemogelijkheden, zoals het drukken van een eigen bedrijfslogo op de cadeaukaarten. Ook is het mogelijk om de Kerst Keuze Cadeaukaart in combinatie met een cadeaupakket te geven en nog een persoonlijke boodschap hieraan toe te voegen. Bekijk hier onze uitgebreide zakelijke mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder, zus of vriendin? Bekijk hier de leukste kerstcadeaus voor vrouwen. Daarnaast hebben wij ook nog andere kerstcadeaubonnen tips voor jou op een rij gezet!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Kerst Keuze Cadeaukaart kunt inwisselen? Bekijk nu ons volledige inwisselaanbod

De Kerst Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat is de Kerst Keuze Cadeaukaart?

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart geef je de ontvanger de vrijheid om zelf te kiezen uit 200+ verschillende cadeaukaarten. Hierdoor is het een zeer veelzijdige cadeaukaart met een uitgebreid assortiment aan bestedingsmogelijkheden. De fysieke cadeaukaart wordt dezelfde dag verzonden. Voor de digitale variant kun je deze binnen 1 uur in je mailbox verwachten.

Waar kan ik de Kerst Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart kies je uit meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment van bekende merken, winkels en webshops zoals Coolblue, Rituals, BCC, Decathlon, H&M, maar bijvoorbeeld ook Diner Cadeau, de Nationale Bioscoopbon, de Hotel Giftcard en de VVV cadeaukaart. 

Waar is de Kerst Keuze Cadeaukaart te koop?

Bij Cadeaubon.nl bestel je moeiteloos jouw Kerst Keuze Cadeaukaart. Je hebt de vrijheid om als gever zelf het gewenste bedrag te bepalen, tussen de 10 en 500 euro. Daarna kies je een leuke verpakking en maak je het cadeau helemaal af met een persoonlijke boodschap. En als je vóór 17.00 uur bestelt op werkdagen, wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt de Kerst Keuze Cadeaukaart?

Met de Kerst Keuze Cadeaukaart kun je het saldo volledig naar eigen wens besteden. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Wat ook fijn is, is dat het volledige bedrag op de cadeaukaart niet in één keer hoeft te worden besteed. Je kunt het bedrag dus in meerdere keren gebruiken!

Hoe lang is de Kerst Keuze Cadeaukaart geldig?

De Kerst Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Vanaf het moment van inwisselen van de Keuze Cadeaukaart geldt de geldigheidstermijn van die specifieke cadeaukaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Kerst Keuze Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je Kerst Keuze Cadeaukaart? Dit kan je zelf snel en gemakkelijk checken via de saldo check op onze website. 

Waarom de Kerst Keuze Cadeaukaart bestellen van cadeaubon.nl?

Op zoek naar het ideale kerstgeschenk? De Kerst Keuze Cadeaukaart biedt eindeloze mogelijkheden met een ruime keuze aan merken en ervaringen. Snel en gemakkelijk te bestellen op cadeaubon.nl, inclusief feestelijke kerstverpakking en de optie voor een persoonlijke boodschap. Geschikt voor iedereen in je leven. Maak dit kerstseizoen speciaal met vrijheid, keuze en vreugde – bestel de Kerst Keuze Cadeaukaart vandaag nog!

De Kerst Keuze Cadeaukaart zakelijk bestellen voor jouw personeel

Wil je dit jaar je waardering tonen aan jouw toegewijde personeel? De Kerst Keuze Cadeaukaart is het perfecte zakelijke kerstcadeau! Laat je medewerkers zelf kiezen uit een scala aan merken en ervaringen. Eenvoudig zakelijk te bestellen voor een feestelijke en persoonlijke kerstviering. Bestel nu en geef een geschenk van keuze en dankbaarheid aan jouw team!