Sinterklaas Keuze Cadeau is het leukste cadeau voor jouw personeel en relaties! Te besteden aan één van de 200+ cadeaubonnen naar keuze.

direct bestellen

ontvang een vrijblijvende offerte binnen een uur of neem contact op via 085 208 7018

  • Met vrije keuze uit 200+ cadeaukaarten en goede doelen
  • Op een werkdag voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
  • Bepaal zelf het saldo, met elke waarde tussen €10 en €500

Betaal veilig via:

Bedrijven betalen gemakkelijk achteraf per factuur

offerte binnen een uur

Keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten!

Zoek je nog een geschikt sinterklaascadeau voor je personeel, klanten of relaties? Dan heb je dat nu gevonden! De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaubon van dit moment, waarmee je de meest uiteenlopende ontvangers gelukkig kunt maken.

Bij elke fysieke cadeaukaart een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Hoe werkt het?

1
Kies een Keuze Cadeaukaart
2
Kies een verpakking
3
Ontvanger kiest uit 200+ cadeaukaarten
4
Ontvanger krijgt het ultieme Sinterklaascadeau

Maak je Sinterklaas Cadeau compleet!

Alsjeblieft cards

Bedrijfslogo drukken op passen

Wil je ook je eigen bedrijfslogo / afbeelding op de cadeaukaart laten drukken? Zo geef je net dat originele tintje mee aan het cadeau en zal de ontvanger niet snel vergeten waar het cadeau vandaan komt! Benieuwd naar de mogelijkheden Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze grafische ontwerpers zal je een paar mooie voorbeelden opsturen!

Sinterklaas cards

Tip van de Sint!: Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

De Sinterklaas cadeaubon(nen) zijn gemakkelijk op factuur te bestellen en worden verpakt in een feestelijke Sinterklaas cadeaubon verpakking. Voeg een speciale boodschap toe of maak het cadeau nog persoonlijker door jouw bedrijfslogo op de Sinterklaas cadeaubonnen te laten drukken. Zo verras je je personeel of relatie op originele wijze! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

De leukste tijd van het jaar is aangebroken en dus is het tijd om sinterklaasinkopen te doen! Heb je het lootje getrokken van iemand die je niet zo goed kent? Of wil je jouw werknemers verassen met een sinterklaascadeau? Geef dan een Sinterklaas Keuze Cadeaukaart! Keuze uit 200+ cadeaubonnen zoals de Bol.com Cadeaukaart, Lees! Cadeau, Hotel Giftcard, Douglas Giftcard, Sauna & Wellness Cadeaubon, Diner Cadeau en Zalando Cadeaubon. Bestel één van deze cadeaukaarten nu voor ‘t heerlijk avondje!

Offerte binnen een uur!

Op deze pagina kan je een offerte op maat aanvragen voor jouw bedrijf of organisatie. Je krijgt binnen een uur een passende offerte! Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur op 030 227 1647.

offerte binnen een uur

Betaal achteraf via factuur

Je kunt je zakelijke bestelling eenvoudig plaatsen via onze bestelpagina. Hierbij krijg je de mogelijkheid om via iDeal, Payconiq, creditcard of achteraf via een factuur te betalen. Ga nu naar alle cadeaubonnen om een keuze te maken en te bestellen.

bekijk assortiment