Sinterklaas Keuze Cadeaukaart
Sinterklaas Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Sinterklaas
Verpakkingssuggestie

Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Perfect voor de sinterklaasinkopen

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 43 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Intertoys
 • MediaMarkt
 • Nintendo
 • Douglas
 • Top1Toys
 • Speelgoed
 • Bol.com
 • HEMA
 • Rituals
 • ICI Paris XL
 • Lees! Cadeaukaart
 • Playstation

Bekijk hier een selectie van de keuzes

De leukste tijd van het jaar is aangebroken en dus is het tijd om sinterklaasinkopen te doen! Heb je het lootje getrokken van iemand die je niet zo goed kent? Of wil je jouw werknemers verassen met een Sinterklaascadeau? Geef dan een Sinterklaas Keuze Cadeaukaart! Keuze uit meer dan 200 cadeaubonnen zoals de Hotel Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart, Lees! Cadeau, de Douglas Giftcard, de Saunabon, Rituals Cadeaubon, Diner Cadeau en de Zalando Cadeaubon. Bestel deze cadeaukaart nu voor ‘t heerlijk avondje!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart?

Met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart geef je de gelukkige de kans om zelf een cadeautje uit te zoeken uit een breed scala aan cadeaukaarten. Zo zorg je voor een verrassende en veelzijdige pakjesavond met tal van mogelijkheden!

Waar kan ik de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kan de ontvanger uit wel meer dan 200 cadeaukaarten kiezen binnen ons inwisselaanbod. Hij/zij kan een bijvoorbeeld een heerlijk luchtje scoren bij Douglas of juist een dure whisky uitzoeken bij de Gall & Gall. Kijk op onze website voor het gehele inwisselaanbod.

Waar is de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart te koop?

Op cadeaubon.nl zorg je voor het perfecte sinterklaascadeau met de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart. Als gulle gever stel je zelf het bedrag in, variërend van €10 tot €150. Vervolgens kies je voor een feestelijke verpakking en voeg je jouw eigen Sint-gedicht toe. Bestel je op werkdagen vóór 17.00 uur? Dan zorgt Piet ervoor dat jouw cadeaukaart dezelfde dag nog op de post gaat!

Hoe werkt Sinterklaas Keuze Cadeaukaart?

De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart biedt je de mogelijkheid het saldo te besteden zoals jij dat wilt. Tijdens online shoppen gebruik je de 19-cijferige code van de kaart als er een vouchercode nodig is. Een extra pluspunt? Je bent niet verplicht het hele bedrag in één keer te spenderen; je kunt het in delen uitgeven!

Hoe lang is Sinterklaas Keuze Cadeaukaart geldig?

De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart blijft tot 2 jaar na aankomst in de schoen geldig. Zodra je deze speciale Sinterklaasbon inruilt voor een andere cadeaukaart, start de geldigheidsperiode van de gekozen kaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Sinterklaas Keuze Cadeaukaart checken?

Je kan zelf heel eenvoudig het saldo van jouw Sinterklaas Keuze Cadeaukaart checken met de saldo checker op onze website!

Sinterklaascadeau online bestellen?

Het heerlijk avondje staat voor de deur en dus is iedereen druk met het doen van Sinterklaas inkopen, het schrijven van gedichten het knutselen van surprises. Wil je een cadeau geven waarmee je 100% goed zit? Of heb je nog een last-minute Sinterklaascadeau nodig? De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is dan ideaal. Met deze keuzekaart laat je de ontvanger(s) zelf een cadeaubon kiezen. Zo is eigenlijk elk denkbaar cadeau mogelijk! Met het vrolijke Sinterklaasdesign zal de kaart meteen in de smaak vallen. Bestel de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart nu eenvoudig online, met elke waarde van €10,- tot €500,-. Geef ook een Sinterklaasgedichtje door en wij zorgen ervoor dat deze op het bijgeleverde kaartje wordt gedrukt! Als je de bestelling op een werkdag voor 17.00 uur plaatst, doen wij ‘m diezelfde dag nog op de bus! 

Hoe werkt deze keuzekaart?

De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is niet alleen een makkelijke oplossing voor de gever, maar ook heel eenvoudig in gebruik voor de ontvanger. Elke keuzekaart heeft een unieke code. Hiermee kan de ontvanger online inloggen en een cadeaubon kiezen. Er zijn meer dan 200 verschillende opties, waaronder de populaire Bijenkorf Cadeaukaart, Wehkamp Cadeaukaart, ICI Paris XL Giftcard, Lees! Cadeau, Douglas Giftcard en HEMA Cadeaubon. Of kies voor een leuke beleving en ga voor de Hotel Giftcard, Diner Cadeau, de Saunabon, Dagje uit Cadeaukaart of de de Nationale Kunst & Cultuurkaart. Is de ontvanger een echte shopliefhebber? Dan is de Zalando Cadeaubon of de Shoeby Giftcard een leuke optie. Zo is er voor ieder wat wils! De gekozen cadeaubon wordt per post/per mail verzonden. Wil je ook iemand verassen met een origineel Sinterklaascadeau? Bestel dan nu de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart.