Hide

Gepersonaliseerde cadeaus

Een cadeaubon is natuurlijk een ideaal geschenk in een situatie waarbij je de ontvanger niet zo goed kent. Of waarbij je voor veel mensen tegelijk een cadeau moet kopen. Soms kan het geven van een cadeaubon wel enigszins onpersoonlijk aanvoelen. Daarom bieden wij speciale personalisatiemogelijkheden! Namens je bedrijf maak je zo een extra goede indruk.

Right
Bedrijfslogo op cadeaubon

Bedrijfslogo drukken op passen

Cadeaubon.nl onderscheidt zich omdat je bij ons een bedrijfslogo of afbeelding op de cadeaubonnen kunt laten drukken. Vele bedrijven gingen je al voor! Dit geeft jouw geschenk een origineel tintje én de ontvanger zal niet snel vergeten waar de cadeaubon vandaan komt. Neem contact met ons op om een prijsindicatie te krijgen.

Left
Persoonlijke boodschap

Persoonlijke boodschap

Tijdens het bestellen op Cadeaubon.nl kun je eenvoudig een persoonlijke boodschap doorgeven. Hier kun je bijvoorbeeld een bedankje of nieuwjaarswens op kwijt. Dit kost je slechts €0,50 extra per cadeaubon! Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op het bijgeleverde kaartje of op de cadeau-envelop wordt gedrukt.

Right
verpakking

Verpakkingen en wijnen

Je kunt de cadeaubonnen laten verpakken in een luxe cadeaubox (vanaf €1,50) of cadeau envelop (vanaf €0,99). Ga bijvoorbeeld voor het vrolijke ‘Bedankt’ doosje of ‘Goud Deluxe’ voor een extra chique uitstraling. Daarnaast kun je een lekker flesje wijn toevoegen aan je bestelling. Dit soort zaken zorgen er voor dat je cadeau meteen goed ontvangen wordt! Begin met bestellen om alle verpakkingen en wijnen te bekijken.