Home

Verrassende zakelijke cadeaus voor de feestdagen

Feestdagen zijn de uitgelezen kans om medewerkers, relaties, klanten of leveranciers te bedanken voor hun tomeloze inzet of de fijne samenwerking. Traditiegetrouw wordt personeel vlak voor Kerst of aan het einde van het jaar in het zonnetje gezet, maar ook het Sinterklaasfeest is hiervoor een ideale gelegenheid!
Feestdagen Geschenken
Zakelijke kerstgeschenken

Zakelijke kerstgeschenken

Traditioneel gezien is Kerst de tijd om personeel, zakenrelaties, klanten en leveranciers te verrassen met een zakelijk relatiegeschenk. De Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart was hét top kerstgeschenk in 2022 en is voor alle klanten, medewerkers of relaties geschikt. Deze cadeaubon wordt standaard al geleverd in een mooie cadeau envelop in feestdagen thema, maar kan ook verpakt worden in een luxe giftbox en/of extra feestelijk ingepakt worden in een geschenkzakje naar keuze.

Tip van de kerstman: de Fijne Feestdagen Keuze Cadeaukaart combineer je eenvoudig met een passend luxe kerst cadeaupakket. Vraag een offerte aan om informatie te ontvangen over alle kerstgeschenken die we voor personeel, klanten, leveranciers en zakenrelaties van bedrijven kunnen verzorgen

Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart

Zakelijke eindejaarsgeschenken

Het oude jaar goed afsluiten en starten met een vrolijk nieuwjaar voor medewerkers, klanten, relaties en leveranciers? Dan zit je met onze zakelijke eindejaarsgeschenken altijd goed. De Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart laat het nieuwe jaar voor iedereen goed beginnen. Als klap op de vuurpijl wordt dit zakelijke eindejaars bedankje verpakt in een prachtige fliptop envelop, maar we kunnen `m ook in een extra feestelijk geschenkzakje naar keuze inpakken.

Nieuwjaarstip: het nieuwe jaar extra feestelijk inluiden? Deze Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart kan ook toegevoegd worden aan één van onze feestelijke cadeaupakketten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op deze manier knallend het nieuwe jaar in gaat! Meer info of bestel 'm direct.

Sinterklaas Keuze Cadeaukaart

Zakelijke Sinterklaasgeschenken

Denk je aan een Sinterklaascadeau voor het personeel, dan is het lastig om één cadeau te bedenken waar iedereen in het bedrijf blij van wordt. Of toch niet? De Sinterklaas Keuze Cadeaukaart is net zo’n allemansvriend als de Goedheiligman zelf. Het was zelfs het nr. 1 Sinterklaascadeau van 2022. En het geeft extra leuk aan al je medewerkers in een vrolijke Sinterklaas cadeau envelop!

Tip van de Sint: de Sinterklaas Keuze Cadeaukaart kan ook in een luxe cadeaupakket geleverd worden. Kijk voor alle Sinterklaaspakketten voor personeel, klanten en relaties hier of neem contact op om de mogelijkheden voor Sinterklaasgeschenken door te spreken of direct te bestellen.