Maak jouw geschenk compleet!

TUBES

De TUBES zijn een ideaal geschenk als relatiegeschenk. De TUBES zijn verpakt per 2 in een luxe, elegante cadeaubox. TUBES zijn originele, zakelijke en luxe relatiegeschenken waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 2 heerlijke theesoorten, 2 verrukkelijke wijnen of 2 soorten olijfolie. Daarnaast is het een erg luxe geheel waardoor de TUBES zeker in de smaak zullen vallen!

TUBES
TUBES – Thee

TUBES – Thee

Bij de thee variant van de TUBES vind je twee heerlijke soorten theemelanges. Je vindt hier de Just Jasmine met groene thee en jasmijnbladeren en de Red Romance met rooibos, framboos, vanille en roos. Een perfect geschenk voor liefhebbers van thee.

TUBES – Olijfolie

TUBES – Olijfolie

De olijfolie TUBES zijn een echte aanrader! Hier vind je namelijk 2 soorten olijfolies. De Black Gold met natuurlijk truffelextract. De Sicilian Mafia met oregano en Parmezaanse kaas geeft nét wat extra smaak aan de maaltijd. De olijfolie TUBES zijn dan ook een perfect geschenk voor mensen die van lekker eten houden!

TUBES – Wijn

TUBES – Wijn

Op zakelijk gebied zijn de wijn TUBES misschien wel het meest geschikt als relatiegeschenk. Bij deze TUBES vind je twee heerlijke wijnen van Domaine de Rombeau. Een intense rode wijn en een heerlijke frisse witte wijn. Met dit geschenk geef je twee heerlijke glazen wijn weg!

Geschenktasjes

Geschenktasjes

Bij ons vindt je een groot en divers aanbod van cadeauboxen en -enveloppen. Sinds kort is het ook mogelijk om leuke geschenktasjes bij je cadeaukaarten te bestellen. Deze geschenktasjes maken het geven van de cadeaukaart(en) nèt wat leuker! Ben je benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Eén van onze experts helpt je graag verder!

sleeves

Sleeves

Naast het personaliseren van cadeaukaarten kunnen wij jouw cadeau nóg persoonlijker maken! Bij ons kun je namelijk de zogeheten Sleeves laten ontwikkelen. Dit zijn omslagvellen die je om het doosje van de cadeaukaart kunt laten plaatsen. De sleeves zijn volledig te personaliseren met bedrijfslogo of afbeelding! Neem vrijblijvend contact met één van onze experts op voor de mogelijkheden.

Bedrijfslogo drukken

Wil je ook een eigen bedrijfslogo / afbeelding op de cadeaukaart laten drukken? Zo geef je net dat originele tintje mee aan het cadeau en zal de ontvanger niet snel vergeten waar het cadeau vandaan komt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze grafische ontwerpers zal een paar mooie voorbeelden opsturen!

personalized cards

Kunnen wij je ergens mee helpen?
Bel ons op: 020 261 28 78

Op werkdagen tussen 9:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00

Offerte binnen een uur!

vraag een offerte aan

Left
Kerst cadeau personeel

Kerstgeschenken

Voor veel zakelijke klanten is de decembermaand dé periode dat ze (voor veel verschillende mensen) geschenken nodig hebben. Zoek je nog een leuk kerst cadeaubon voor je personeel? Wil je jouw relaties, vrijwilligers of klanten bedanken voor het mooie jaar? Zoek je een incentive voor bij je kerstcadeau voor je werknemers? Met een van de kerstbonnen van Cadeaubon.nl zit je altijd goed!

Voordelen van een cadeaubon als kerstgeschenk:
✔  Je weet zeker dat iemand blij wordt van jouw cadeau.
✔  Je kunt voor veel mensen tegelijk een cadeau shoppen.
✔  Je kunt een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens toevoegen.
✔  Je heeft meer tijd over voor andere werkzaamheden in de drukke periode.
✔  Je betaalt geen BTW over je cadeau

Yes
Left

Kerst Keuze Cadeau

Cadeaukaart met het grootste aanbod!

Geef deze kerstdagen een Kerst Keuze Cadeau voor je personeel. Dit is een totaalconcept waarbij je iemand alle vrijheid geeft. De ontvanger ruilt de Kerst Keuze Cadeaukaart om voor zijn of haar favoriete cadeaubon. Deze kan elk natuurlijk weer aan van alles besteed worden. De ontvanger kan onder andere kiezen voor een Saunabon, de Bijenkorf Cadeaukaart, Douglas Giftcard, Wehkamp Cadeaukaart en nog vele andere populaire cadeaubonnen. Als je dit jaar een Kerst Keuze Cadeau geeft, kun je dus onmogelijk de plank mis slaan en heb je ongetwijfeld het beste Kerstcadeau voor je werknemers in huis gehaald! 

Kerstgeschenk personeel