Kunnen wij je ergens mee helpen?
Bel ons op: 085 208 70 18

Op werkdagen tussen 9:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00

Offerte binnen een uur!

vraag een offerte aan

Left
kaaspakket

Kerst cadeau personeel

Zoek jij nog een leuke kerst cadeaubon voor je personeel? Wil je jouw relaties, vrijwilligers of klanten bedanken voor het mooie jaar? Zoek je een incentive voor bij je kerstcadeau voor je werknemers? Met een van de kerstbonnen van Cadeaubon.nl zit je altijd goed!

Voordelen van een cadeaubon als kerstgeschenk:
✔  Je weet zeker dat iemand blij wordt van jouw cadeau.
✔  Je kunt voor veel mensen tegelijk een cadeau shoppen.
✔  Je kunt een persoonlijke kerst- of nieuwjaarswens toevoegen.
✔  Je heeft meer tijd over voor andere werkzaamheden in de drukke periode.
✔  Je betaalt geen BTW over je cadeau.

Yes
Right

Kerst Keuze Cadeau

Cadeaukaart met het grootste aanbod!

Geef deze kerstdagen een Kerst Keuze Cadeaukaart aan je personeel of relaties! Dit totaalconcept staat garant voor succes. De ontvanger wisselt de Kerst Keuze Cadeaukaart in voor zijn of haar favoriete cadeaubon en heeft hierbij keuze uit meer dan 150 opties! Cadeaubonnen van o.a. Rituals, de Bijenkorf, Diner Cadeau, Douglas, Lees! Cadeau, Wehkamp en Hotel Giftcard behoren tot de keuzemogelijkheden. Wij bieden tevens verschillende personalisatie opties aan. Denk aan het toevoegen van een persoonlijke boodschap, een van onze vele feestelijke verpakkingen. Als je dit jaar een Kerst Keuze Cadeau geeft, kun je dus onmogelijk de plank mis slaan en heb je ongetwijfeld het beste Kerstcadeau voor je werknemers in huis gehaald! Ook beschikbaar als digitale cadeaubon. 

Logoblok
Left
bedrijfslogo drukken

Bedrijfslogo drukken

Wil je ook een eigen bedrijfslogo / afbeelding op de cadeaukaart laten drukken? Zo geef je net dat originele tintje mee aan het cadeau en zal de ontvanger niet snel vergeten waar het cadeau vandaan komt! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze grafische ontwerpers zal een paar mooie voorbeelden opsturen!

Left
Feestelijke Kerstverpakkingen

Feestelijke Kerstverpakkingen

Breng iemand meteen in de kerststemming! Je kunt je cadeaubon personaliseren door deze in te laten pakken met één van onze feestelijke verpakkingen. Een persoonlijke boodschap met de beste wensen maakt het geheel compleet! Ga nu naar het cadeaubonnen overzicht om te bestellen.

Left
Persoonlijke boodschap

Persoonlijke boodschap

Tijdens het bestellen op Cadeaubon.nl kun je eenvoudig een persoonlijke boodschap doorgeven. Hier kun je bijvoorbeeld een bedankje of nieuwjaarswens op kwijt. Dit kost je slechts €0,50 extra per cadeaubon! Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op het bijgeleverde kaartje of op de cadeau-envelop wordt gedrukt.