Vraag offerte op maat aan

Op deze pagina kunt u een offerte op maat aanvragen voor uw bedrijf of organisatie. Persoonlijk contact en goede service staan centraal! We reageren altijd zo snel mogelijk en meestal binnen een uur. U kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Grote bestellingen

Wij verwerken zowel kleine als grote bestellingen op dezelfde manier: snel, secuur en precies zoals u dat wilt. U kunt uw bestelling natuurlijk gewoon via onze webshop plaatsen, maar soms is het fijn om bij grote uitgaven eerst even contact op te nemen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en de cadeaubonnen op de door u gewenste datum laten bezorgen. Ook als u een langdurige samenwerking met ons aan wilt gaan, kunt u contact met ons opnemen.

Creatieve ideeën

Heeft u een creatief idee voor uw cadeau? Wij denken graag met u mee. Veel zakelijke klanten laten hun bedrijfslogo op de passen drukken. Ook kunt u een eigen sleeve voor om de cadeaubox laten ontwerpen. Op het gebied van personalisatie is er echt van alles mogelijk. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel* 
020 261 28 78 en kom direct met ons in contact.

team

* Op werkdagen tussen 9:30 - 12:30 en 13:00 - 17:00.

020-2612878

Vraag een offerte aan

Ontvang een offerte op maat binnen een uur!

Left