De leukste cadeaus om te geven aan het bruidspaar

15 juni 2024

Gaat er binnenkort iemand trouwen in je omgeving en ben je nog op zoek naar een goed cadeau voor het bruidspaar? Lees dan verder en laat je in deze blog inspireren door onze tips voor het mooiste huwelijkscadeau. Zeker weten dat jij ook voor het bruidspaar een passend cadeau vindt.

Wat geef je een bruidspaar cadeau? 5 tips

Iets dat altijd bij een bruidspaar in de smaak valt, is uiteraard een goed gevulde envelop. Een bruiloft organiseren kost veel geld, zoals ook de huwelijksreis. Een extra zakcentje komt het pasgetrouwde stel dus zeker van pas. Maar wil je toch liever zelf een geschenk uitzoeken, wat geef je een bruidspaar dan cadeau?

Vroeger was er vaak een hele uitzetlijst als mensen gingen trouwen, waar allerlei nuttige cadeaus voor het huis en het huishouden opstonden. Als gast van de bruiloft koos je van dit lijstje dan een leuk cadeau voor het bruidspaar. Hoewel de tijden natuurlijk veranderd zijn en een uitzetlijstje nu ietwat ouderwets is, zijn huwelijkscadeaus niet eens zoveel veranderd.

Hier onze 5 tijdloze cadeautips:

  1. Woonaccessoires, ga voor mooie, neutrale items die in elk interieur goed staan.
  2. Een koffer of andere essentiële reisbenodigdheden voor de huwelijksreis.
  3. Luxe glazen of een serviceset (eventueel met de trouwdatum erin gegraveerd).
  4. Keukenapparaten, wat extra hulp in de keuken komt altijd van pas.
  5. Een speciaal kunstwerk, als mooie herinnering aan de trouwdag.

Een origineel cadeau voor het bruidspaar: geef een herinnering

Ben je op zoek naar een echt origineel cadeau voor een bruidspaar? Verras ze dan met een onvergetelijke ervaring, zoals een uitgebreid diner, een bijzonder uitje of een romantische overnachting. Dit soort bijzondere belevenissen zijn ook heel geschikt om te geven met meerdere mensen, als gezamenlijk cadeau voor het bruidspaar.

Wil jij het pasgetrouwde stel bijvoorbeeld trakteren op een leuk reisje, maar weet je niet welke bestemming hun voorkeur heeft? Geef ze dan een Hotelgiftcard cadeau. Met deze cadeaukaart kiest het bruidspaar uit 600.000 accommodaties wereldwijd! Waar de voorkeur ook naar uitgaat, met zoveel keuze wordt het ongetwijfeld een reis om nooit te vergeten.

De getrouwd keuze cadeaukaart: het perfecte cadeau voor het bruidspaar

Wij snappen goed dat veel mensen er niet voor kiezen om een cadeau aan het bruidspaar te geven, maar liever een envelop met geld. Maar om zo’n geschenk toch iets persoonlijker te maken en wat op te fleuren, kan je ook kiezen voor een cadeaubon. Met een cadeaubon kan het bruidspaar ook alle kanten op en het geeft, door de mooie verpakking, toch net iets leuker.

Bij cadeaubon.nl hebben we zelfs een cadeaubon speciaal ontworpen voor bruiloften. De Getrouwd Keuze Cadeaukaart is absoluut hét geschenk om een pasgetrouwd stel mee te verrassen. Met dit cadeau zoeken zij zelf hun favoriete cadeaubon uit binnen het assortiment. Met meer dan 200 opties om uit te kiezen, zit de perfecte cadeaubon er altijd bij.

Cadeaubonnen van populaire merken als Coolblue, Wehkamp, Diner Cadeau, bol.com, Hotelgiftcard en de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart behoren tot de vele inwisselopties. Waar het pasgetrouwde stel ook voor wil gaan; een etentje, een wellnessdagje, een overnachting of iets anders, met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart is alles mogelijk!