Nieuw! Cadeaupakketten met bier, drop of thee!

02 oktober 2023

Met de feestdagen alweer in het verschiet, wilden wij bij cadeaubon.nl met iets nieuws komen! Een leuk extraatje dat, in combinatie met één van onze 200+ cadeaubonnen, het geven van een cadeaukaart nog leuker en vooral nog feestelijk maakt. Opeens hadden we het; we gaan onze selectie cadeaupakketten uitbreiden! 
Ook al vonden wij de bestaande cadeaupakketten met hierin verschillende wijnen, prosecco en Tony’s Chocolonely chocolade absoluut om van te smullen, smaken kunnen uiteraard verschillen. En dus was het hoog tijd om een aantal nieuwe, minstens even lekkere, cadeaupakketten toe te voegen!

Bij deze presenteren wij jullie onze nieuwste cadeaupakketten met drop, bier of thee!
Lees snel verder, kom alles te weten over deze cadeaupakketten en verras binnenkort iemand met een cadeaukaart in combinatie met een overheerlijk cadeaupakket!

Cadeaupakket Lowlander Bier

Naast onze eerder genoemde cadeaupakketten met goede wijnen en prosecco, konden pakketten met heerlijke biertjes uiteraard niet uitblijven. Om hier nog een verrassende twist aan te geven hebben wij gekozen voor het speciale Lowlander bier!
De bieren van Lowlander zijn buitengewoon bijzonder. Ze worden namelijk gebrouwen in combinatie met botanicals. Deze kruiden, specerijen en fruitsoorten geven de bieren een uniek karakter dat elke liefhebber van bier absoluut zal proeven. De biertjes die wij toevoegen aan het Cadeaupakket Lowlander Bier, zijn seizoensgebonden, wisselende bieren (330 ml). De ontvanger zal dus altijd genieten van een heerlijk biertje dat perfect past bij de tijd van het jaar. Voeg, als kers op de taart, nog een persoonlijk boodschap toe en jouw geschenk is compleet. Het pakket wordt al voorzien van een feestelijke verpakking, dus het enige wat je nog rest is het overhandigen van je cadeau aan de gelukkige ontvanger!

Cadeaupakket Lowlander Bier

Cadeaupakket Klepper & Klepper drop

Als er iets is waar we in Nederland om bekend staan qua lekkernijen dan is het wel drop! Gezien de vele dropliefhebbers wereldwijd leek het ons een goed idee om een cadeaupakket samen te stellen dat in het teken stond van, jawel, drop! De overheerlijke drop, zonder gluten en gelatine, van Klepper & Klepper was zonder twijfel onze eerste keuze voor dit speciale cadeaupakket! Voor alle dropliefhebbers is dit pakket dan ook, in combinatie met één van onze 200+ cadeaukaarten een absolute aanrader! Kies je voor het Cadeaupakket Klepper & Klepper, dan hebben we twee opties: een pakket met mildzoute drop of volzoete drop (200 gram). Aan alle soorten dropliefhebbers is dus gedacht! Het toevoegen van een persoonlijke boodschap is mogelijk en het geheel wordt al standaard feestelijk voor je ingepakt. Veel plezier met geven en laat het smullen maar beginnen!

Cadeaupakket Klepper & Klepper drop

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro

Nog iets waar we dol op zijn in ons koude kikkerlandje, een heerlijke kop warme thee! Een cadeaupakket met thee mocht dus uiteraard niet ontbreken in ons assortiment. En dan niet zomaar een thee, nee de speciale thee van Dutch Tea Maestro! De theeblends van dit merk zijn van hoge kwaliteit en worden ontwikkeld in samenwerking met een van Nederlands meest vooraanstaande thee-experts. Deze zorgvuldig samengestelde thee is verkrijgbaar in diverse smaken. Dus kies je voor een cadeaupakket met thee van Dutch Tea Maestro, dan kan je bijvoorbeeld genieten van 'Happy Day Blend' met onder andere cranberry, aardbeien, Franse kruiden en cacao, of van 'Sit Back & Relax' thee met groene rooibos, venkel, anijs en kamille (20gr). Voeg aan je bestelling eventueel nog een persoonlijke boodschap toe en de ontvanger zal dit complete geschenk gegarandeerd met open armen ontvangen!

Cadeaupakket Dutch Tea Maestro

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig! Je kies eerst welke cadeaukaart je wilt geven en welk bedrag je hier op zet. Daarna heb je de optie om een cadeaupakket naar keuze toe te voegen aan je bestelling. Naast de nieuwe cadeaupakketten met drop, thee of bier, zijn er nog een aantal andere overheerlijke cadeaupakketten en speciale verpakkingen die je kan selecteren. In het bestelproces kun je ook een boodschap voor de ontvanger toevoegen om zo jouw verrassing nog persoonlijker te maken. 
Als laatste stap geef je het bezorgadres op en voltooi je de bestelling door te betalen. Cadeaubon.nl zorgt er vervolgens voor dat je bestelling mooi ingepakt wordt verzonden!