Verrassende kerstgeschenken voor jouw personeel!

28 september 2023

It’s the most wonderful time of the year…..
Bij het horen van (of denken aan) kerstliedjes zullen de meesten momenteel nog raar opkijken en het wellicht ietwat vroeg vinden om al in de kerstsferen te raken. Toch breekt over twee maanden de ‘december feestmaand’ weer aan! Nu is dus eigenlijk het perfecte moment om, nog zonder cadeaustress, op zoek te gaan naar het ultieme kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties.

Bij cadeaubon.nl hebben wij een aantal cadeautips op een rijtje gezet, waarvan wij weten dat deze gegarandeerd bij jouw personeel in de smaak zullen vallen. Om deze cadeaus vervolgens leuk aan te kleden en helemaal compleet te maken, bieden wij de mogelijkheid om een feestelijk cadeaupakket toe te voegen aan de bestelling. Maak dit geheel af door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap erop en het geschenk voor jouw personeel deze feestdagen is verrassender en persoonlijker dan ooit! Bekijk hieronder onze vijf cadeautips of vraag hier een offerte aan

Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen

De Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen is zonder twijfel de meest veelzijdige en flexibele cadeaukaart binnen ons assortiment en is speciaal ontworpen met een feestdagen thema. Vandaar ook onze absolute aanrader voor jouw personeel deze kerst!
Waarin onderscheid de Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen zich van andere cadeaukaarten en wat maakt deze cadeaukaart hét ultieme zakelijke geschenk voor de feestdagen?
Het antwoord is simpel; met de Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in één! De ontvanger wisselt deze namelijk zelf online in voor één van de cadeaubonnen binnen ons assortiment. Cadeaukaarten van populaire merken zoals o.a. Douglas, Rituals, bol.com, Sauna & Wellness, Zalando, H&M, Coolblue en de Nationale Bioscoopbon behoren tot de vele inwisselopties. Met zoveel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, geef je jouw personeel dus alle keuzevrijheid en verblijd je hen altijd met het juiste geschenk!

 

Wist je dat de cadeaukaarten ook gepersonaliseerd kunnen worden? Wil je meer weten? Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze accountmanagers via 085 - 208 70 18. 
 

 

Diner Cadeau

Er is niets feestelijker, dan rond de feestdagen uitgebreid dineren! Met Diner Cadeau trakteer je je personeel op een gezellige avond in een restaurant naar keuze. Met maar liefst 3250 aangesloten restaurants kan de ontvanger geheel naar eigen smaak een restaurant uitzoeken om te genieten van een heerlijke lunch, brunch, of een uitgebreid diner. Waar de ontvanger ook voor kiest, één ding is zeker: met Diner Cadeau geef je jouw personeel een onvergetelijke culinaire ervaring! Voeg aan deze cadeaukaart nog een mooi borrelpakket en een kaartje met persoonlijk boodschap toe en maak hiermee het kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties helemaal compleet!

bol.com Cadeaukaart

Zeker wanneer je veel verschillende mensen in dienst hebt, is het lastig om één goed cadeau te vinden waar je iedereen blij mee maakt. De bol.com Cadeaukaart is dus wel exact zo’n cadeau! Deze veelzijdige cadeaukaart kan de ontvanger vrij besteden aan alles van bol.com te bieden heeft. Met keuze uit ongeveer 35 miljoen verschillende artikelen, is het geen moeilijke opgave om bij deze webwinkel iets naar wens te vinden. Dit maakt de bol.com Cadeaukaart een ideaal kerstgeschenk voor jouw personeel of zakenrelaties! Bestel ‘m nu in combinatie met één van onze overheerlijke cadeaupakketten!

Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart

Trakteer je personeel op een cultureel dagje of avondje uit met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Met deze cadeaukaart kan de ontvanger bijvoorbeeld een goed concert bijwonen, of een bezoekje brengen aan het theater of het museum. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan worden ingewisseld bij honderden verschillende culturele instellingen door heel Nederland waaronder vele theaters, musea en monumenten. Ook online bij de Nationale Theaterkassa, bij Eventim of bij Beleef Klassiek is de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart te besteden aan o.a. concerten, musicals, toneel, dans of andere theatervoorstellingen. Waar jou personeel en/of zakenrelaties ook van houden, met dit kerstgeschenk geef je hen een onvergetelijke ervaring cadeau!

Lees hier verder

over alle zakelijke mogelijkheden en vraag gemakkelijk een offerte aan.
 

 

Hotelgiftcard

Even een weekendje weg om weer opgeladen het nieuwe jaar tegemoet te kunnen gaan, dat is precies het cadeau dat je jouw personeel geeft met de Hotelgiftcard! Met deze cadeaukaart boekt de ontvanger online een overnachting op een locatie naar wens. Hierbij kan gekozen worden uit maar liefst 600.000 accommodaties wereldwijd! Of de voorkeur nu uitgaat naar een natuurhuisje midden in de bossen, een charmant boutique hotel in een pittoresk dorpje of een luxe hotel in een bruisende wereldstad, de mogelijkheden zijn eindeloos! De Hotelgiftcard is te besteden bij Hilton, Belvilla, Van der Valk Hotels & Restaurants, Fletcher Hotels en Best Western. Verras jouw personeel met een onvergetelijk uitje deze feestdagen en bestel de Hotelgiftcard!

Lees! Cadeaukaart

Lees! Cadeaukaart is een geschenk dat, onafhankelijk van het seizoen of van de doelgroep, altijd goed ontvangen wordt! Zo ook door jouw personeel en zakenrelaties. Met Lees! Cadeaukaart kiest de ontvanger zelf zijn of haar favoriete boek, e-book of tijdschrift(en) uit. Deze veelzijdige boekenbon is te besteden bij fysieke winkels zoals Primera, AKO, Bruna en ReadShop, maar ook online op Boeken.nl en Bruna.nl. Waar de interesses van jouw personeel ook liggen, met Lees! Cadeaukaart geef je hen gegarandeerd groot leesplezier! Bestel ‘m nu en voeg één van onze smakelijke cadeaupakketten toe om jouw geschenk voor de feestdagen nog verrassender te maken!

Op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk dan hier ons gehele overzicht.