VVV bon omzetten naar Fashioncheque?

18 december 2023

Je bent jarig geweest, gefeliciteerd! Nu heb je van je werkgever een VVV cadeaukaart gekregen. Ontzettend lief, maar je had dit geld liever uitgegeven aan een nieuwe feestelijke outfit voor je verjaardagsfeest of de trouwdag van die goede vriend(in). Gelukkig kan je ook met de VVV bon betalen bij een aantal (web)winkels. Wil je liever je VVV bon omzetten naar Fashioncheque of ben je benieuwd hoe je dit doet? Lees dan deze blog snel verder.

Kan je een VVV bon inleveren bij Fashioncheque?
Hoe VVV bon omzetten naar Fashioncheque bon?
Besteden van VVV bon bij Fashioncheque
Betalen met VVV bon bij Fashioncheque online 
VVV bon of Fashioncheque cadeaukaart kopen?
Waarom cadeaubon.nl?

Kan je een VVV bon inleveren bij Fashioncheque?

We snappen het. Je hebt nog een paar fashion items op je wishlist staan. Nu vraag je je af: kan je een VVV bon inwisselen voor Fashioncheque? Nee, de VVV bon kun je helaas niet inwisselen voor een Fashioncheque. Niet getreurd: je kan alsnog shoppen met het tegoed op je cadeaukaart. De VVV cadeaubon is namelijk wel in te wisselen voor de Sustainable Fashion Gift Card. Deze bon kun je besteden bij meer dan 50 (web)winkels. Wil je leren hoe je jouw eigen kleding maakt? Ook voor zo’n ervaring kun je deze cadeaubon inzetten.

Hoe VVV bon omzetten naar Fashioncheque bon?

Een Fashioncheque kopen met je VVV bon is dus niet mogelijk. Je kan wel je VVV bon inwisselen voor een Sustainable Fashion Gift Card. Dit is een fluitje van een cent! Check de stappen hieronder.

  1. Ga naar: omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/sfgc
  2. Vul het 19-cijferige kaartnummer in met pincode (achter de kraslaag). Het volledige nummer vind je op de achterkant van je VVV bon. 
  3. Bepaal het bedrag van het beschikbare saldo dat je wil omzetten naar de Sustainable Fashion Gift Card. Het terugdraaien van deze keuze is niet mogelijk.
  4. Bevestig je keuze.
  5. Controleer je mailbox. Binnen een paar minuten ontvang je de cadeaucode.

Tip van ons: check eerst of je VVV bon niet geldig is bij de kledingwinkel waar je wil shoppen. Je kan namelijk bij veel (online) winkels betalen met het tegoed op je VVV cadeaubon. Het omzetten van het tegoed op je VVV bon naar een andere kaart is onomkeerbaar.

Besteden van VVV bon bij Fashioncheque

Heb je de bon eenmaal omgezet naar een Sustainable Fashion Gift Card? Dan kun je shoppen bij meer dan 50 (web)winkels of ervaringen opdoen in bijvoorbeeld het maken van je eigen kleding.

Betalen met VVV bon bij Fashioncheque online

Het is niet mogelijk om te betalen met VVV bon bij Fashioncheque online. Wel kun je bij heel veel online webwinkels betalen met je VVV bon. Denk aan Wehkamp bijvoorbeeld, of je kunt je VVV bon omzetten naar Zalando-tegoed. Handig hè?

VVV bon of Fashioncheque cadeaukaart kopen?

Heb je een feestje, bruiloft of iets anders voor de deur staan en twijfel je of je de VVV bon of Fashioncheque wil geven? Met de VVV bon geef je een veelzijdig cadeau, want je kan met dit saldo bij veel (web)winkels betalen. Zit er toch niet iets bij wat je zoekt? Dan kun je de VVV bon binnen 5 minuten omwisselen voor een andere cadeaubon. Check onze blogs voor cadeauboninspiratie.

Weet je zeker dat de ontvanger een fashionista is? Dan is de fashioncheque een supergoed idee. Of ga voor de fashion keuze cadeaukaart: de ontvanger kiest zelf uit meer dan 200 cadeaubonnen. Met een waarde van tussen de 10 en 500 euro is er altijd iets leuks te vinden.

Is je vriendin of moeder binnenkort jarig, maar twijfel je nog welke cadeaubon je wil geven? Bekijk dan onze top 5 leuke cadeaus voor vrouwen voor meer ideeën.

Waarom cadeaubon.nl?

Op zoek naar een cadeau, maar je hebt geen idee wat je moet geven? Geen zorgen, een cadeaubon van cadeaubon.nl is altijd een goed idee. Zakelijk een cadeaubon bestellen is bij ons ook mogelijk!

Heb je een cadeaubon gevonden die het beste past bij de ontvanger? Kies een bedrag van minimaal 10 en maximaal 150 euro als saldo voor op jouw kaart (met uitzondering van de keuze cadeaukaart). Bestel je onze fysieke cadeaubon voor 17.00 uur? Dan wordt jouw cadeaubon dezelfde dag nog verzonden. Ga voor een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Dat maakt het geven nog leuker.

Ben je te laat met het uitzoeken van een cadeau? Geen stress, onze digitale cadeaubon ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox.