VVV bon omzetten naar bol.com

13 oktober 2023

Wil je een VVV bon gebruiken bij Bol? Ontdek hier hoe je een VVV bon kunt omzetten naar bol.com. Binnen no-time is jouw VVV saldo te besteden in de winkel van ons allemaal!

Kan je een VVV bon inleveren bij bol.com?
Hoe VVV cadeaukaart inwisselen bij bol.com?
Meerdere VVV bonnen inleveren
VVV cadeaukaart besteden bij bol.com
VVV bon of Bol.com cadeaubon kopen?
Waarom cadeaubon.nl?

Kan je een VVV bon inleveren bij bol.com?

Ben je de gelukkige ontvanger van een VVV cadeaukaart en wil je die graag online besteden bij bol.com? Of overweeg je een VVV cadeaukaart te kopen, maar wil je eerst zeker weten of je deze ook kunt gebruiken bij Bol? Dan vraag jij je vast af: accepteert bol.com VVV bonnen? Helaas ondersteunt bol.com de VVV bon (nog) niet als direct betaalmiddel. Wel is het mogelijk om een VVV bon in te wisselen voor een Bol cadeaucode. Wij leggen je graag uit hoe dit stap voor stap werkt.

Hoe VVV cadeaukaart inwisselen bij bol.com?

Wissel je VVV cadeaukaart in voor een bol.com cadeaubon op de website van VVV. Binnen 1 uur heb je de Bol cadeaucode in je mailbox en deze is direct in te wisselen bij bol.com.

 1. Ga naar https://omzetten.vvvcadeaukaarten.nl/bolcom
   
 2. Vul het 19-cijferige kaartnummer en de pincode van de VVV cadeaukaart in. Deze staan op de achterkant van de kaart.  De pincode vind je onder de kraslaag. 
   
 3. Kies het bedrag van het beschikbare saldo dat je wil omzetten naar bol.com. Let op: het omzetten naar een andere cadeaukaart is onomkeerbaar.
   
 4. Bevestig jouw keuze
   
 5. Controleer je mailbox. Binnen 1 uur ontvang je de Bol cadeaucode.

Meerdere VVV bonnen inleveren

Wil je meerdere VVV bonnen inleveren voor een bol.com cadeaukaart? Dat kan. Houd er alleen rekening mee dat je in verband met wet- en regelgeving maximaal 1 cadeaukaart en max. € 50,- in 1 keer kunt omzetten.

VVV cadeaukaart besteden bij bol.com

Heb je jouw VVV cadeaubon succesvol omgezet? Dan is het tijd om het saldo te besteden bij bol.com. En dat is een feestje, want bij bol.com heb je de keuze uit meer dan 36 miljoen artikelen tegen scherpe prijzen. Van elektronica, boeken, kleding tot kookgerei: je vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van bol.com.

VVV bon of bol.com cadeaubon kopen?

Zoals je hebt kunnen lezen is het dus een fluitje van een cent om een VVV bon om te zetten naar bol.com. Dit maakt de VVV bon nog veelzijdiger dan hij al was! Ben je op zoek naar een veelzijdig én veilig cadeau, waarmee je gegarandeerd een glimlach tovert op het gezicht van de ontvanger? Dan kun je met een gerust hart kiezen voor een VVV bon. En.. een VVV bon kopen is super simpel bij cadeaubon.nl.


Weet je eigenlijk al zeker dat je de ontvanger gelukkig maakt met een bol.com cadeaubon? Bespaar de ontvanger dan het omzetten en kies direct voor het kopen van een bol.com cadeaubon. Een geweldig en nuttig cadeau waar de ontvanger ontzettend veel mee kan. Ook het kopen van deze kaart doe je gemakkelijk en snel in onze webshop.

Waarom cadeaubon.nl?

Welke cadeaubon je ook wil: je vindt het bij cadeaubon.nl. In onze shop kun je zowel particulier als zakelijk een cadeaubon bestellen. Kies zelf het bedrag tussen de 10 en 150 euro en maak een keuze tussen een fysieke cadeaubon of een digitale cadeaubon. Een fysieke kaart maak je compleet met een door jou gekozen, feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur? Dan wordt de kaart vandaag nog verzonden. Een digitale bon ontvang je direct in jouw mailbox.