Waar kan ik de keuze cadeaukaart besteden?

09 mei 2024

De Keuze Cadeaukaart is inmiddels echt een begrip geworden op cadeaubon.nl. Waarom? Het is zonder twijfel de meest veelzijdige cadeaubon binnen ons assortiment. Gemakkelijk en snel online in te wisselen voor ruim 200 verschillende cadeaubonnen van de beste, meest populaire merken. Zoals o.a. Coolblue, Rituals, Diner Cadeau, Zalando, Hotelgiftcard, Decathlon, Wehkamp en HEMA.

Om eventuele onduidelijkheden over de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart weg te nemen, staat deze blog helemaal in het teken van de Keuze Cadeaukaart en waar deze te besteden is.

Hoe kan ik de keuze cadeaukaart inwisselen?

De vraag die je jezelf natuurlijk meteen stelt bij het ontvangen van deze felbegeerde cadeaubon is, hoe kan ik de Keuze Cadeaukaart inwisselen? Hieronder vertellen wij je stapsgewijs hoe jij de Keuze Cadeaukaart verzilveren kan.

Stap 1: Ga naar cadeaubon.nl.
Stap 2: Klik boven in het menu op Keuze Cadeaukaart inwisselen.
Stap 3: Vul het 19-cijferige nummer van je cadeaukaart of e-voucher in en check je saldo.
Stap 4: Kies uit ons grote inwisselaanbod van 200+ cadeaubonnen jouw favoriet(en) en selecteer deze.
Stap 5: Vul je gegevens in.
Stap 6: Vul de 6-cijferige pincode in en klik op cadeaukaart inwisselen.
Stap 7: Betaling afronden.


Je krijgt na de bestelling een bevestiging per e-mail. Heb je gekozen voor een e-voucher, dan ontvang je deze binnen een uur per e-mail. Heb je de Keuze Cadeaukaart ingewisseld voor een fysieke cadeaubon (voor 17.00 uur op een werkdag)? Dan versturen wij deze nog dezelfde dag.

Zo gemakkelijk kun jij jouw Keuze Cadeaukaart verzilveren!