Waarom een cadeaubon en geen kerstpakket

13 november 2017

Ben je verantwoordelijk voor de relatie- en personeelsgeschenken dit jaar? Dan twijfel je misschien nog over het soort kerstcadeau dat je moet geven. Een traditioneel kerstpakket of een moderne cadeaubon… Wij van cadeaubon.nl vinden uiteraard een cadeaubon de betere optie! Hieronder leggen we uit waarom.

Je geeft een kerstcadeau waar iemand écht iets aan heeft

Het uitpakken van een kerstpakket is natuurlijk hartstikke leuk. Maar in de praktijk belandt een groot gedeelte daarna alsnog achterin een la of zelfs in de prullenbak. Er bestaat namelijk geen enkel kerstpakket met artikelen die iedereen kan gebruiken en/of lekker vindt om te eten. Met een cadeaubon is dit probleem definitief de wereld uit geholpen! De ontvanger kan dan zelf beslissen waar, wanneer en aan wat het cadeau besteed wordt. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw kerstgeschenk gebruikt én gewaardeerd wordt.

Je geeft een kerstcadeau waar iemand écht iets aan heeft

Jouw kerstcadeau is milieuvriendelijker

Een kerstpakket zit vaak vol met plastic producten en verpakkingen. Dit is natuurlijk hartstikke milieubelastend! Zeker als een deel hiervan weggegooid/niet gebruikt wordt. Een cadeaubon bestaat enkel uit een betaalpasje en eventueel een kerstverpakking. Bovendien kun je ook kiezen voor een belevenisbon. Die is om te ruilen voor een saunabezoek, overnachting, uitje of diner naar keuze. Zo help je echt nauwelijks rommel meer de wereld in! Zorg voor soep, geen plastic soep.

Jouw kerstcadeau is milieuvriendelijker

Jouw kerstcadeau is makkelijker om te geven

Cadeaubonnen zijn een stuk kleiner dan kerstpakketten. Ze kunnen dus niet alleen heel makkelijk door ons naar jou verzonden worden, maar ook heel makkelijk uitgedeeld worden. Werk je voor een groot bedrijf? Dan hoef je niet meer met honderden kerstpakketten langs alle afdelingen te sjouwen. Een cadeaubon is vederlicht en makkelijk in grote getalen te verplaatsen. Wil je de kerstgeschenken direct verschillende adressen laten bezorgen? Dit is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op.

Jouw kerstcadeau is makkelijker om te geven

Je betaalt geen BTW over jouw kerstgeschenken

Cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW, terwijl je over kerstpakketten 21% belasting moet betalen. Dat betekent dat je meer budget over heeft voor de cadeaus voor het personeel of relaties! Of je kunt het resterende bedrag gebruiken voor een gezellige kerstlunch of kerstborrel op het werk. Hoe dan ook, met een cadeaubon ben je financieel gezien voordeliger uit.

Je betaalt geen BTW over jouw kerstgeschenken

Alle cadeaubonnen

Twijfel dus niet langer, en bekijk hier ons ruime en veelzijdige aanbod cadeaukaarten.