Top 3 tips last minute kerstgeschenk

14 oktober 2020

Het uitzoeken van een geschikt kerstcadeau blijft ieder jaar opnieuw een lastige taak. Hollend door de winkelstraat om een last minute kerstgeschenk te scoren, of al surfend op het web compleet overweldigd door het enorme aanbod... Het zal voor veel mensen herkenbaar zijn. Je hoopt natuurlijk dat degene die jij wil verrassen een vreugdekreet slaakt bij het uitpakken van zijn of haar cadeautje. Bovenal wil je voorkomen dat je volledig de plank mis slaat. Onze kerst cadeautip is een cadeau waar de ontvanger nog alle kanten mee op kan: een cadeaubon! Kies bijvoorbeeld voor onze Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen, een veelzijdiger cadeau vind je niet! Ook een boek of tijdschrift is een veilige optie waar je veel mensen een plezier mee doet. Met Lees! Cadeaukaart kan de ontvanger zelf een goed boek, tijdschrift of e-book uitzoeken. Kerst is niet compleet zonder Rituals, dus als derde cadeautip kerst kan de Rituals Cadeaubon niet ontbreken.

Zakelijk

Ook voor bedrijven geldt dat het uitkiezen van een geschikt kerst- of eindejaarsgeschenk best een uitdaging kan zijn. Mocht je op zoek zijn naar een passend cadeau voor jouw personeel, kijk dan voor kerst inspiratie op onze website en laat je verrassen door het ruime aanbod! Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid tot het personaliseren van cadeaubonnen en verpakkingen. Een cadeaukaart of verpakking met jouw bedrijfslogo of bijvoorbeeld slogan zorgt voor een persoonlijke touch en maakt het cadeau nét wat specialer. We hebben een groot aanbod aan kerstverpakkingen en daarnaast voeg je ook eenvoudig een persoonlijke boodschap toe. Ook handig, de door jou bestelde cadeaukaarten kun je door ons bij jouw personeel thuis laten bezorgen.

Kijk hier voor al onze zakelijke mogelijkheden! 

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen

Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen geef je altijd het goede cadeau! Je loopt bovendien geen risico om een cadeau te geven dat uiteindelijk onder een laagje stof op zolder belandt. De ontvanger wisselt deze cadeaukaart in voor een van de meer dan 200 populaire cadeaukaarten uit ons assortiment. Denk aan cadeaubonnen van bijvoorbeeld de Bijenkorf, Douglas, NIKE, ICI Paris XL, Zalando en HEMA. Als dat geen goede cadeautip voor kerst is?! 

2. Lees! Cadeaukaart

Wat is er nou lekkerder dan neerploffen in een comfortabele stoel met een goed boek? Zo'n moment van ontspanning gun je toch iedereen?! Onze tweede cadeautip kerst is dan ook onze gloednieuwe cadeaukaart Lees! CadeaukaartMet deze cadeaubon kan de ontvanger een goed boek, interessant tijdschrift of spannend ebook uitzoeken, geheel naar zijn of haar smaak. Lees! Cadeaukaart is te besteden bij Primera, AKO, Bruna en The Readshop en online op Bruna.nl en Boeken.nl. Ideaal als last minute kerstgeschenk! 

3. Rituals Cadeaubon

Er zijn waarschijnlijk een hoop mensen die tijdens de kerstdagen wel eens zijn verrast met een lekkere douchegel of geurkaars van Rituals. En zeg nou zelf, een Rituals product is toch altijd leuk om te krijgen? Met de Rituals Cadeaubon kan degene die jij wil verrassen zelf een kijkje nemen in een Rituals winkel óf in de webshop, op zoek naar zijn of haar ideale kerstgeschenk. 

Op zoek naar een andere cadeaukaart?

Ben je geïnspireerd geraakt door onze cadeautips, maar ben je op zoek naar een andere cadeaukaart? 
Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!