Welke cadeaubonnen zijn er?

24 juni 2024

Het assortiment van cadeaubon.nl telt ruim 200 cadeaubonnen. Voor cadeaubonnen van de meest populaire merken, zoals o.a. Rituals, Zalando, Wehkamp, Diner Cadeau, Coolblue, bol.com en Douglas, ben je bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard bieden we een duidelijk overzicht van alle cadeaubonnen. Maar om een nog beter beeld te krijgen van ons grote assortiment, hebben we de verschillende soorten cadeaubonnen onderverdeeld in categorieën.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeaubon voor iemand die graag uit eten gaat? Kijk dan in de categorie Eten & Drinken en vind direct de meest geschikte cadeaubon. Een cadeau nodig voor iemand die houdt van klussen of tuinieren? In de categorie Wonen & Tuin vind je in een hand om draai de beste cadeaubonnen op dit gebied.

Ook hebben we uiteraard een top 10 van onze populairste cadeaukaarten, waarin je in een oogopslag ziet welke cadeaubonnen altijd en door iedereen goed ontvangen worden. Maar om het nog makkelijker te maken hebben wij ook de categorieën met verschillende soorten cadeaubonnen hieronder even voor je op een rijtje gezet.

Alle soorten cadeaubonnen op een rij

Bij cadeaubon.nl zijn we van alle markten thuis en vind je verschillende type cadeaubonnen. Om alle cadeaubonnen nog overzichtelijker weer te geven hebben we 16 categorieën. Per categorie lichten we steeds een paar cadeaubonnen uit.

Keuze Cadeaukaarten 
De Keuze Cadeaukaart is een zeer veelzijdige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf zijn of haar favoriete cadeaubon kiest binnen ons assortiment. De Keuze Cadeaukaart is een perfect voorbeeld van een cadeaubon waarvan verschillende soorten bestaan. Naast de algemene Keuze Cadeaukaart, hebben wij deze cadeaubon ook met verschillende thema’s voor speciale gelegenheden.

Digitale Cadeaubonnen
Deze categorie is er speciaal voor alle cadeaubonnen die gemakkelijk en snel digitaal als e-voucher bij ons te bestellen zijn. Na bestelling ontvang je jouw digitale cadeaubon binnen een uur per e-mail.

Belevenissen
Iemand verrassen met een onvergetelijke ervaring? Verras hem of haar dan met een van de onderstaande cadeaubonnen.

Gaming
Een echte gameliefhebber maak eigenlijk maar blij met één ding; een game kaart! We hebben de populairste voor je op een rijtje gezet.

Eten & Drinken
Een cadeau dat eigenlijk altijd bij iedereen in de smaak valt, is een dinerbon. Maar welke dinerbon kies je dan?

Wonen & Tuin
Ken je iemand die graag klust of tuiniert? Met dit type cadeaubonnen maak je hem of hij gegarandeerd blij!

Mode & Accessoires
Een modeliefhebber blij maken met een cadeau waarmee hij of zij zelf iets op gebied van mode kan uitzoeken? Ga dan voor een van deze cadeaubonnen.

Beauty & Wellness
Iemand een moment van pure ontspanning en rust geven? Dan zijn alle cadeaubonnen binnen deze categorie zeker geschikt.

Overnachten
Verras iemand met een droomovernachting naar keuze met een van de cadeaubonnen binnen deze categorie.

Sportief
Met alle cadeaubonnen in deze categorie weer een sportieveling wel raad.

Lezen
Op gebied van lezen ben je bij cadeaubon.nl ook absoluut aan het juiste adres.

Online Shoppen
Online winkelen, wie maak je er niet blij mee? Vind de perfecte cadeaubon op dit gebied in deze categorie.

Cultuur, Film en Uitjes
Ken je iemand die regelmatig een avondje naar het theater of de bioscoop gaat? Verblijd hem of haar dan met deze cadeaubonnen.

Baby’s & Kinderen
Voor baby’s en kinderen kun je altijd wel nieuwe dingen gebruiken: kleding, speelgoed, noem het maar op. Met alle cadeaubonnen binnen deze categorie vindt de ontvanger precies hetgeen dat hij of zij zoekt.

Cadeaubonnen voor hem
Op zoek naar een cadeau voor een man, maar even geen inspiratie? Bekijk dan zeker alle cadeaubonnen binnen deze categorie even.

Cadeaubonnen voor haar
Soms is het nog niet zo gemakkelijk om het perfecte cadeau voor haar te vinden. Wij helpen je graag een handje.

Welke soort cadeaubon je ook zoekt, je koopt hem bij Cadeaubon.nl

Waar je ook naar op zoek bent, bij cadeaubon.nl vind je echt alle soorten cadeaubonnen. Met zoveel keuze, haal je dus altijd een geslaagd geschenk in huis!