Welke cadeaubonnen zijn er?

Laatste update:06 september 2024

Een cadeaubon is het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid. Er zijn veel verschillende soorten cadeaubonnen. Wij hebben een assortiment met ruim 200 cadeaubonnen. In dit blog vertellen we meer over welke soorten cadeaubonnen er zijn, zodat jij het perfecte cadeau kunt vinden. 

Alle soorten cadeaubonnen op een rij

Wat voor cadeaubonnen zijn er? Wij zetten je voor je op een rij.

Keuze Cadeaukaarten
De Keuze Cadeaukaart is een zeer veelzijdige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf zijn of haar favoriete cadeaubon kiest binnen ons assortiment. De Keuze Cadeaukaart is een perfect voorbeeld van een cadeaubon waarvan verschillende soorten bestaan. Naast de algemene Keuze Cadeaukaart, hebben wij deze cadeaubon ook met verschillende thema’s voor speciale gelegenheden.

Digitale Cadeaubonnen
Heb je last-minute een bon nodig? De digitale cadeaubonnen zijn digitaal als e-voucher bij ons te bestellen. Na bestelling ontvang je jouw digitale cadeaubon binnen een uur per e-mail. Dit is niet voor iedere cadeaubon mogelijk. Bekijk al onze digitale cadeaubonnen.

Cadeaubonnen voor belevenissen
Iemand verrassen met een ervaring? Ga met het hele gezin een dagje uit naar de Efteling, geniet van een ontspannen wellness met je beste vriendin, overnacht in een bijzonder hotel of geef je beste vriend een festival cadeau. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bekijk onze belevenis cadeaubonnen.

Game cadeaukaarten
Een echte gameliefhebber maak eigenlijk maar blij met één ding; een game kaart! Wij hebben game cadeaubonnen van de grootste merken.

Cadeaubonnen voor eten en drinken
Een cadeau dat eigenlijk altijd bij iedereen in de smaak valt, is een dinerbon. Naast een bon voor een restaurant zijn er tegenwoordig veel meer opties. Zo zijn er ook bonnen voor thuisbezorgd of voor je favoriete ijssalon. Kies jouw eten en drinken cadeau.

Cadeaubonnen voor in en rond het huis
Ken je iemand die graag klust of tuiniert? Er zijn een heleboel winkelketens die een cadeaubon hebben, zoals: 

  • Gamma 
  • Praxis
  • VTwonen 
  • Wehkamp 
  • bol.com
  • Coolblue

Cadeaubonnen van bekende winkels
Er zijn veel winkels en webshops die een veelzijdig assortiment hebben en dus perfect zijn voor een cadeaubon. Of je nu een H&M cadeaubon aan een modeliefhebber geeft, de Decathlon cadeaukaart voor een sportliefhebber of een HEMA cadeaukaart voor aanstaande ouders. Er is genoeg variatie om voor hen het perfecte cadeau te vinden.

Welke soort cadeaubon je ook zoekt, je koopt hem bij Cadeaubon.nl

Waar je ook naar op zoek bent, bij cadeaubon.nl vind je echt alle soorten cadeaubonnen. Met zoveel keuze, haal je dus altijd een geslaagd geschenk in huis!