Top 10 populairste cadeaukaarten op cadeaubon.nl!

Laatste update:26 april 2024

Het nieuwe jaar is inmiddels alweer in volle gang en 2023 ligt achter ons. Met de blik vooruit richten wij ons nu op 2024! Toch konden wij het niet laten om nog even terug te kijken naar het afgelopen jaar. Per slot van rekening trek je vaak wijze lessen uit het verleden ;). Zo hebben we bijvoorbeeld geleerd welke cadeaukaarten door onze klanten als dé grote favorieten zijn uitgekozen op cadeaubon.nl. Met deze opgedane kennis, hebben wij een selectie gemaakt van de meest populaire cadeaukaarten. Dus mocht je het komend jaar niet precies weten welk geschenk je nu weer voor iemand uit de kast moet trekken, kijk dan zeker de onderstaande cadeautips nog even na. Het verleden leert ons immers, dat je met deze cadeaus gegarandeerd slaagt. Wij presenteren jullie de top 10 populairste cadeaukaarten van 2024!

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl

We beginnen deze top 10 met de meest veelzijdige cadeaukaart uit ons assortiment; de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl. Begrijpelijk dat deze cadeaukaart zo populair is, want met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart geef je 200 cadeaubonnen in 1! De gelukkige ontvanger wisselt de cadeaukaart eenvoudig in voor een cadeaubon naar keuze. Zo behoren cadeaubonnen van populaire merken als o.a. Lees! Cadeau, Douglas, Rituals, HEMA, Zalando, H&M, Coolblue, Etos, Primark, Nationale Bioscoopbon en Huis & Tuin Cadeau tot de vele mogelijkheden. Bestel 'm nu, geven, kiezen, klaar!

2. VVV Cadeaukaart

Ook de VVV Cadeaukaart deed het weer goed in 2023 en mag uiteraard niet in dit lijstje ontbreken. De ontvanger kan met dit cadeau namelijk alle kanten op! Deze cadeaukaart is te besteden bij duizenden winkels, webshops en aan talloze verschillende uitjes en goede doelen. Zeker weten dus dat de VVV Cadeaukaart altijd in goede aarde valt!

3. bol.com Cadeaukaart

Naar hartenlust shoppen bij deze gigantische webwinkel die van alle markten thuis is, dat wil toch iedereen? Het antwoord is volmondig, JA! Want ook de bol.com cadeaukaart is door onze klanten geselecteerd tot favoriet. En hoe kan het ook anders, met deze cadeaukaart kiest de ontvanger uit miljoenen producten binnen het assortiment van bol.com. De bol.com cadeaukaart is dus altijd de juiste keus!

4. Nationale Bioscoopbon

De slogan van de Nationale Bioscoopbon klopt als een bus; het is echt het leukste cadeau in het donker! Ook bij cadeaubon.nl is deze cadeaubon het afgelopen jaar weer vaak over de spreekwoordelijke toonbank gegaan. De ontvanger bepaalt met de Nationale Bioscoopbon zelf welke film hij of zij wil bekijken en kan daarnaast, als het tegoed het toelaat, ook nog wat lekkers te snacken kopen. Verras nu iemand met een avondje naar de bioscoop!

5. fashioncheque

De fashioncheque gaat nooit uit de mode en is daarom ook zeker één van onze cadeautips voor 2024! Met deze modebon shopt de ontvanger bij meer dan 10.000 winkels zijn of haar gehele outfit bij elkaar. Bij (web)winkels zoals o.a. H&M, HEMA, Zalando, Rituals en Wehkamp kan je met de fashioncheque goed terecht. Waar de kledingvoorkeur ook naar uitgaat, dit cadeau valt altijd in de smaak!

6. Nationale Tuinbon

In 2023 was tuinieren een geliefde bezigheid en werd de Nationale Tuinbon veel cadeau gegeven. Ook dit jaar moeten de tuintjes er natuurlijk weer piekfijn bij liggen en met deze cadeaubon komt de ontvanger een heel eind! De Nationale Tuinbon kan ingewisseld worden bij meer dan 125 zelfstandige tuincentra en deelnemende vestigingen van o.a. Intratuin en Life &Garden. Alles voor de perfecte tuin, geef je met de Nationale Tuinbon!

7. Diner Cadeau

Uiteten gaan, we houden er zo van! Geen verrassing dus dat de beste dinerbon van Nederland, ook in deze top 10 staat. Diner Cadeau is al jaren één van de grote winnaars van de Giftcard van het Jaar verkiezing en is absoluut één van onze meest geliefde cadeaukaarten. Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland! De gelukkige ontvanger kiest zelf waar de lunch, de borrel, of het diner zal plaatsvinden. Trakteer nu iemand op Diner Cadeau!

8. Podium Cadeaukaart

Nog een aanrader in de lijst van top cadeautips, is de Podium CadeaukaartDeze cadeaukaart wordt door liefhebbers van muziek, dans en theater met open armen ontvangen! Met dit cadeau koopt de ontvanger kaartjes voor allerlei soorten voorstellingen en concerten. Er zijn meer dan 300 podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Bestel 'm nu en laat de show beginnen!

9. Douglas Giftcard

Dat de Douglas Giftcard een plekje heeft weten te bemachtigen in de top 10, zal niemand verbazen. Iedereen weet namelijk wel raad met deze cadeaukaart en daarom leek dit ons een goede afsluiter. De Douglas Giftcard kan zowel in de winkels als online in de webshop besteed worden aan alle producten van Douglas. Verwen nu iemand met deze heerlijke giftcard!

10. Hotelgiftcard

De Hotelgiftcard heeft ook zeker een plek verdiend in deze top 10. Een droomovernachting op een locatie naar keuze, wie wil dat nou niet? De ontvanger van deze geweldige giftcard kiest uit meer dan 600.000 verschillende accommodaties wereldwijd! Waar hij of zij ook wil verblijven, met Hotelgiftcard is het allemaal mogelijk. Bestel 'm nu en het avontuur kan beginnen!

Zit jouw favoriete cadeaukaart hier niet tussen?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten!