Airbnb Cadeaubon

Airbnb Cadeaubon

  • Geweldige accommodaties over de hele wereld

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Onbeperkt geldig

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€50,00

Geef een origineel en avontuurlijk cadeau met de Airbnb Cadeaubon. De gelukkige ontvanger wisselt de cadeaubon eenvoudig online in voor geweldige accommodaties over de hele wereld.

Met dit geschenk kan je dus letterlijk alle kanten op. Naar welk land, soort stad of accommodatie je voorkeur ook uitgaat: met de Airbnb Cadeaubon kan het allemaal. Verras nu iemand met dit veelzijdige cadeau.

Ben je op zoek naar een ander fantastisch cadeau? Cadeaubonnen voor een nachtje weg zijn altijd leuk om te geven én te krijgen.

Deze cadeaubon is onbeperkt geldig.

Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een Airbnb cadeaubon kopen?

Op Cadeaubon.nl bestel je eenvoudig een Airbnb Cadeaubon. Je kunt zelf het bedrag bepalen tussen €10 en €150. Dit is een digitale cadeaukaart, wat betekent dat wanneer je jouw Airbnb Cadeaubon aanschaft, deze binnen één uur in je mailbox te vinden is.

Wat is een Airbnb cadeaubon winkel?

Je kunt de Airbnb cadeaubon bij Primera of Cadeaubon.nl bestellen. De Airbnb Cadeaubon kun je op de website van airbnb.nl gebruiken voor elke accommodatie over de hele wereld of (online) ervaringen.

Hoe werkt de Airbnb Cadeaubon?

Stappen om je tegoedbon in te wisselen:

1. Voeg eerst de tegoedbon toe aan je account.
2. Op de betaalpagina, selecteer 'Tegoedbon gebruiken'.
3. Kies de tegoedbon die je wilt gebruiken en klik op 'Toepassen'.

Hoe lang is de Airbnb Cadeaubon geldig?

De Airbnb Cadeaubon is onbeperkt geldig, wat betekent dat je op je eigen tempo de perfecte bestemming kunt kiezen zonder je zorgen te maken over de verloopdatum. Zodra de cadeaubon aan je Airbnb-account is gekoppeld, heeft het tegoed geen vervaldatum meer.

Welk saldo staat er op mijn Airbnb Cadeaubon?

Na het inwisselen van je cadeaubon en het toevoegen van het tegoed aan je Airbnb-account, kun je onder betaalmethoden in je account je saldo raadplegen.

Laat iemand een unieke accommodatie uitkiezen!

Bij Airbnb kun je waar dan ook ter wereld overnachten: van een prachtige villa in een drukke, moderne stad tot aan een schattige tinyhouse in het middelpunt van de natuur. Bij Airbnb vind je unieke accommodaties.

Met de Airbnb cadeaubon geef je een nachtje weg, zodat de ontvanger kan verblijven bij een accommodatie naar keuze. Of je nu binnen de landsgrenzen van Nederland blijft of naar het buitenland vertrekt; dat maakt niet uit. De cadeaubon wissel je in op de site of app van Airbnb en die biedt verschillende locaties in het binnen- en buitenland.

Als gever van deze kaart bepaal je zelf het saldo op de cadeaubon. Met een bedrag van minimaal €10 en maximaal €150 zit je altijd goed. 

De ontvanger gelijk blij maken met jouw Airbnb cadeaukaart

Wist je dat je cadeaubonnen bij Cadeaubon.nl ook kan laten bezorgen bij de ontvanger? Tip: geef een leuke persoonlijke boodschap mee, zodat de ontvanger ook weet dat het cadeautje afkomstig is van jou.

Je bestelt de Airbnb cadeaukaart makkelijk en snel via Cadeaubon.nl. Voeg de bestelling toe aan je winkelmandje en voer je gegevens in. Geef bij adres aan waar de cadeaubon naartoe mag. Simpel hè? Voeg eventueel nog een persoonlijke boodschap of cadeaupakket toe. Denk aan een pakket met wijn of bier om een nachtje weg mee in te luiden.

Bestel je de cadeaukaart voor 17.00 uur? Dan geven wij jouw cadeau diezelfde dag nog mee aan de postbezorger. Liever een digitale cadeaubon? De cadeaucode ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox.

Dit zijn Airbnb cadeaubon winkels

Je kan de Airbnb cadeaubon in onze online winkel bestellen. Ga je liever naar een fysieke winkel? Dan kun je de Airbnb cadeaubon bij Primera kopen. Let er wel op dat de cadeaubon alleen te besteden is via de website of app van Airbnb. Je kunt dus niet een reisbureau binnenwandelen.

Zoek je liever een ander cadeau? Bekijk of één van onze andere cadeaukaarten iets voor je is. Met meer dan 200 cadeaukaarten in ons assortiment bieden we je een groot aanbod. We hebben ze in verschillende categorieën. De keuze is reuze.

Wil je de ontvanger zelf laten kiezen welke cadeaubon hij of zij wil? Bestel dan onze Keuze Cadeaukaart. Hiermee geef je meer dan 200 cadeaukaarten in één.