Bakker Bart Cadeaukaart

Bakker Bart Cadeaukaart

  • Vrij te besteden bij meer dan 140 bakkerijen in Nederland!

  • Ook online in te wisselen voor bezorging aan huis

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Alles vers gebakken in eigen bakkerij

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Met de Bakker Bart Cadeaukaart trakteer je iemand op een luxe ontbijt, een feestelijke lunch, een grote doos gebak, een taart of een hartige snacks. Deze cadeaubon wordt door de ontvanger ingewisseld bij meer dan 140 bakkerijen in Nederland! Ook online kan de Bakker Bart Cadeaukaart worden ingewisseld. De bestelling wordt vervolgens direct bezorgd aan huis. Verras nu iemand met dit heerlijke cadeautje!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En zowel in de winkel als op de webshop van Bakker Bart te besteden. 

Voor al het lekkers dat uit de oven komt

Een luxe ontbijt, een feestelijke lunch, een grote doos gebak, traktaties, taarten en hartige snacks… Met deze cadeaukaart kan de gelukkige kiezen uit alle goodies in de bakkerij. Ideaal voor feestelijke momenten of om even te genieten tijdens een dagje in de stad. Als je langs een Bakker Bart loopt, krijg je meteen trek. De winkel ligt vol met lekkers, vers gebakken in eigen ovens. Met een Bakker Bart cadeaukaart laat je iemand van al dat lekkers genieten. In de winkel zelf met een kop koffie of verse jus, of om mee te nemen. Laat je het liever bezorgen, bijvoorbeeld op je werk? De Bakker Bart bij jou in de buurt brengt het graag naar je toe.