HEMA Cadeaukaart
HEMA Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

HEMA Cadeaukaart

  • Vrij te besteden bij alle HEMA winkels én de webshop

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De HEMA Cadeaukaart is een cadeau waarmee je menig mens blij kunt maken. Vrij te besteden in alle HEMA winkels. Dat zijn er nogal wat, dus er zit altijd wel een winkel bij jou om de hoek. Bovendien is deze cadeaubon ook online te besteden in de HEMA webshop. HEMA biedt alles op het gebied van wonen, koken, schrijfwaren, reizen, cosmetica, voedingsmiddelen en nog veel meer. De cadeaukaart komt altijd van pas. Geef dus nu een cadeau waar iemand écht iets aan heeft en bestel de HEMA Cadeaukaart.

Deze cadeaukaart is onbeperkt te besteden bij alle HEMA winkels én online, tenzij anders aangegeven.

Let op: De digitale cadeaukaart is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

HEMA Cadeaukaart, waar te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw HEMA Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet je HEMA Cadeaukaart activeren?

De HEMA Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar is de HEMA Cadeaukaart te besteden?

De HEMA Cadeaukaart is te besteden in alle HEMA-filialen. Met meer dan 500 HEMA winkels verspreid door Nederland, zit er altijd wel eentje in de buurt. De HEMA Cadeaukaart is daarnaast ook te besteden in de webshop. 

Aan wat is de HEMA Cadeaukaart te besteden?

Met de HEMA cadeaukaart heb je keus uit bijna het hele HEMA-assortiment. Het enige wat je de cadeaukaart niet kunt aanschaffen, zijn fotoproducten, tickets, fietsen/vouwfietsen, gordijnen op maat en verzekeringen.

Hoe werkt de HEMA Cadeaukaart?

De ontvanger levert de HEMA Cadeaukaart in bij de kassa in de winkel. Bij online bestedingen kan er betaald worden door de code achterop de cadeaukaart in te voeren. Het saldo wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag.

Waar is het saldo van HEMA Cadeaukaart te zien?

Benieuwd naar het saldo op jouw HEMA Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van HEMA.

Hoe lang is de HEMA Cadeaukaart geldig?

De HEMA Cadeaukaart is onbeperkt geldig. Het saldo is in één keer of in delen te besteden. 

Waar bestel ik een HEMA Cadeaukaart?

Je kunt gemakkelijk en snel een HEMA cadeaukaart bestellen op cadeaubon.nl. Heb je de cadeaubon op een werkdag voor 17.00 uur besteld? Dan zal deze dezelfde dag nog worden verstuurd. Wil je de cadeaukaart direct in handen hebben? Ga dan voor de digitale variant, deze zal binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen!

HEMA Cadeaukaart geven?

Als je een cadeau wil geven waar iemand écht iets aan heeft, dan zit je goed met de HEMA Cadeaukaart. Iedereen shopt bij de HEMA! Bovendien vind je bij dit warenhuis niet alleen leuke hebbedingetjes en snuisterijen, maar ook écht handige items. Zo kun je er terecht voor babykleertjes, toiletartikelen, schrijfwaren, keukenspullen, handdoeken, fietslampjes, tompoezen en nog veel meer. HEMA maakt het dagelijks leven makkelijker en leuker. De HEMA Cadeaukaart is daarom een geschikt cadeau voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je kunt de plank niet misslaan met dit cadeau. 

HEMA heeft ontzettend veel vestigingen, dus de kans is groot dat er een winkel bij de ontvanger in de buurt zit. Bovendien is de kaart ook online te besteden in de HEMA webshop. Bekijk voor meer inspiratie onze andere fashion cadeaubonnen.

HEMA Cadeaukaart online bestellen

Voor een HEMA Cadeaukaart hoef je de deur niet uit naar de dichtstbijzijnde vestiging. Je kunt ‘m namelijk gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. Op cadeaubon.nl kun je altijd terecht voor al je cadeaubonnen. Op werkdagen voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd. Als gever bepaal je altijd zelf een waarde tussen €10 en €150. Dus ook voor een kleinigheidje ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je jouw cadeau nog net even wat feestelijker aankleden? Doe er dan een persoonlijke boodschap, flesje wijn of themaverpakking bij. We hebben allerlei leuke verpakkingen, zoals voor een verjaardag of huwelijk. Zo maak je van ieder geefmoment een feestje. 

De ontvanger van de HEMA Cadeaukaart kan direct winkelen bij de winkel of webshop. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.