Biercheque

Biercheque

  • Te besteden aan de lekkerste bieren

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De naam zegt het eigenlijk al. Deze cadeaubon, de Biercheque, is in te wisselen voor bier! Wil je iemand lekkere speciaal biertjes cadeau doen? Of ben je opzoek naar een cadeau voor een echte bierliefhebber? Bestel dan nu de Biercheque! Deze kan verzilverd worden bij alle acceptanten van de Biercheque. 

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en zowel in de winkel als online op de webshop te besteden. 

Biercheque: het perfecte biercadeau!

De Biercheque, ook wel bekend als de Biercadeaukaart, Bier cadeaubon of Bier giftcard, is echt een leuk en verrassend biercadeau. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, met de Biercheque maak je een bierfanaat altijd blij.

Ken je dus iemand die een echte bierliefhebber is en zoek je nog een leuk en origineel biercadeau voor hem of haar? Geef dan de Biercheque cadeau! De ontvanger van een Biercheque heeft de mogelijkheid om zelf zijn of haar favoriete bieren, speciaalbieren of juist nieuwe bieren uit te kiezen. De Biercheque cadeaubon kan in verschillende (online) biershops worden besteed. Of iemand nu houdt van blond, donker, fruitig of juist bitter, er is dus voor iedere smaak wat wils!
Geef dus geen standaard cadeau, maar verras je vrienden, familie of collega's met een originele Biercheque.

Bestel het leukste biercadeautje!

Een Biercheque bestellen is heel eenvoudig. Kies een bedrag, tussen de €10,- en €150,-, dat je op de Biercheque wilt zetten, selecteer een mooie verpakking en voeg het toe aan je winkelmandje. Vul dan je gegevens in en reken je bestelling af. Bestel je deze biergeschenkbon op een werkdag vóór 17.00 uur, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. 

De Biercheque is tot 2 jaar na uitgifte geldig. De gelukkige ontvanger heeft dus alle tijd om de nieuwste biersmaken en stijlen te proberen en kan zo zijn of haar smaakpapillen verwennen met het vloeibare goud van één of meerdere biershops naar keuze. 

Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw Biercheque! Proost op dit gegarandeerd geslaagde cadeau!