Wijn Cadeau
Wijn Cadeau
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Wijn Cadeau

 • Voor de lekkerste wijnen en wijnaccessoires

 • Shop online of in de winkel

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Wijnhuis.nl logo
 • IL Vino Piemonte logo
 • Abels Wijnen logo
 • Gvino - Georgische wijnen logo
 • Alentejo Wijnen logo
 • Time to Wine logo
 • Special Wines logo
 • Happywijnen.nl logo
 • Chateau Divino logo

Wil je graag een goede fles wijn cadeau geven, maar heb je geen idee welke in de smaak valt? Dan is de Wijn Cadeau precies de cadeaubon die je zoekt. De ontvanger mag zelf een flesje rode, witte of mousserende wijn kiezen die hij of zij lekker vindt en deze thuis laten bezorgen. Zo geef je altijd de juiste wijn. Wijn Cadeau is dé manier om een flesje wijn cadeau te geven. Bestel nu eenvoudig online!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als op de aangesloten locaties te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Wijn Cadeau in?

Met Wijn Cadeaukaart geef je altijd de perfecte wijn, omdat de ontvanger van de cadeaukaart zelf kan kiezen uit wel honderden topwijnen. Welke dit zijn, vind je op de website van wijn-cadeaukaart.nl.

Hoe werkt Wijn Cadeau?

De Wijn Cadeaukaart is te bestellen met een waarde van €10 tot €150. Deze kun je digitaal of per post versturen. Wanneer je de cadeaukaart per post verstuurt, vergeet dan niet een mooie geschenkverpakking en persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo maak je jouw cadeau extra speciaal.

Hoe lang is Wijn Cadeau geldig?

De Wijn Cadeau heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte. Het is niet mogelijk om deze cadeaukaart te verlengen.

Welk saldo staat er op mijn Wijn Cadeau?

Het saldo van je Wijn Cadeau kun je zelf gemakkelijk checken met de saldochecker op wijn-cadeaukaart.nl.

Wijn Cadeau geven?

Wijn Cadeau is dé nieuwe manier om een flesje wijn cadeau te geven. Wijn is misschien wel het meest klassieke cadeau. Als je bij iemand op bezoek gaat, neem je wellicht een fles wijn mee. Als er iets te vieren valt ook. Eigenlijk zijn er wel oneindig veel gelegenheden op te noemen waar een fles wijn op zijn plaats is. 
Wijn drinken staat voor velen gelijk aan heerlijk tot rust komen of juist genieten in gezelschap met veel gezelligheid. Een fles wijn cadeau geven is daarom altijd een goed idee, maar ook een risico. Hoe vaak heb je wel niet in de winkel gestaan en getwijfeld over welke fles wijn geschikt is? Zeker wanneer de ontvanger van het cadeau een wijnkenner is, is het erg moeilijk om een wijn uit te kiezen waarvan je zeker weet dat deze in de smaak valt. 
Daarom hebben wij nu Wijn Cadeau, die je met een gerust hart kunt geven aan zowel de beginnende wijndrinker als de gevorderde wijnkenner. Met de Wijn Cadeaukaart geef je altijd dé perfecte wijn cadeau, want hij of zij kan zelf een lekker flesje uitzoeken. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.

Hoe werkt de Wijn Cadeaukaart?

Wijn Cadeau is niet alleen een feest om te krijgen, maar ook heel eenvoudig in gebruik. Kies je favoriete wijn, vul bij het afrekenen je kaartnummer en eventueel pincode in en laat de wijn thuis bezorgen.Bij sommige wijnwinkels is het ook mogelijk om de Wijn Cadeau in de fysieke winkel te besteden. Raakt de ontvanger enthousiast en koopt hij/zij meer dan het door jou gekozen saldo? Dan kan de rest gewoon bijbetaald worden met iDeal. 

Alleen online:
Wijnhuis.nl
Abels Wijnen
Time to Wine
Gvino Georgische wijnen
Il Vino Piemonte
Happywijnen.nl
Chateau Divino
Bubbel Broeders

Online en fysiek:
Special Wines
Alentejo Wijnen

Hier kan de ontvanger bijna iedere soort wijn vinden waar je van kunt dromen: rood, wit, rosé, mousserend, dessertwijn… Voor ieder wat wils! Alle streken en druifsoorten vind je terug in het assortiment van deze wijnwinkels. Kijk op wijn-cadeaukaart.nl voor meer informatie. 

Wijn Cadeau personaliseren

Wat is er nu leuker dan Wijn Cadeau geven mét een fles wijn? Zo kan de ontvanger zijn of haar favoriete wijn uitzoeken, maar kun jij ook jouw favoriete wijn meesturen. Kies bij het afrekenen … en wie weet zitten jullie samen binnenkort wel zo’n heerlijk flesje weg te drinken. 
Ook kun je jouw Wijn Cadeau personaliseren. Schrijf een persoonlijk bericht voor de ontvanger en kies een mooie cadeauverpakking. Is het een zakelijk geschenk? Personaliseer jouw cadeau(s) dan met jouw bedrijfslogo. Zo laat je een onvergetelijke indruk achter.