Wijn Cadeaukaart

Wijn Cadeaukaart

 • Voor de lekkerste wijnen en wijnaccessoires

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 29 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Wijnhuis.nl logo
 • IL Vino Piemonte logo
 • Abels Wijnen logo
 • Gvino - Georgische wijnen logo
 • Alentejo Wijnen logo
 • Time to Wine logo
 • Special Wines logo
 • Happywijnen.nl logo
 • Chateau Divino logo

Wil je graag een goede fles wijn cadeau geven, maar weet je niet welke? Dan is de Wijn Cadeaukaart precies de cadeaubon die je zoekt. De ontvanger mag zelf een flesje rode, witte of mousserende wijn uitkiezen die hij of zij lekker vindt. En deze thuis laten bezorgen. Zo geef je altijd de juiste wijn! De Wijn Cadeaukaart is dé nieuwe manier om een flesje wijn cadeau te geven. Bestel nu eenvoudig online!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als op de aangesloten locaties te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Wijn Cadeaukaart in?

Met Wijn Cadeaukaart geef je altijd de perfecte wijn, omdat de ontvanger van de cadeaukaart de keuze kan maken uit wel honderden topwijnen. Welke dit zijn kan je vinden op de website van wijn-cadeaukaart.nl.

Hoe werkt Wijn Cadeaukaart?

De Wijn Cadeaukaart is in verschillende waardes te besteden, van €10,- tot €150,-. Deze kun je digitaal of per post versturen. Wanneer je de cadeaukaart per post verstuurd, vergeet dan niet een mooie geschenkverpakking en persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo maak je jouw cadeau extra leuk om te krijgen.

Hoe lang is de Wijn Cadeaukaart geldig?

De Wijn Cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte. Het is niet mogelijk om deze cadeaukaart te verlengen.

Welk saldo staat er op mijn Wijn Cadeaukaart?

Het saldo van je Wijn Cadeaukaart kun je zelf gemakkelijk checken met de saldo checker op wijn-cadeaukaart.nl.

Wijn Cadeaukaart geven?

De Wijn Cadeaukaart is dé moderne manier om een flesje wijn cadeau te geven. Wijn is misschien wel het meest klassieke cadeau om te geven. Als je bij iemand op bezoek gaat neem je wellicht een fles wijn mee, als er iets te vieren valt ook en eigenlijk zijn er wel oneindig veel gelegenheden op te noemen waar een fles wijn op zijn plaats is. Wijn drinken staat voor velen gelijk aan heerlijk tot rust komen of juist genieten in gezelschap met veel gezelligheid. Een fles wijn cadeau geven is daarom altijd een goed idee, maar ook een risico. Hoe vaak heb je wel niet in de winkel gestaan en getwijfeld over welke fles wijn geschikt is? Zeker wanneer de ontvanger van het cadeau een wijnkenner is, is het erg moeilijk om een wijn uit te kiezen waarvan je zeker weet dat deze in de smaak valt. Daarom hebben wij nu de Wijn Cadeaukaart, die je met een gerust hart kunt geven aan zowel de beginnende wijndrinker als de gevorderde wijnkenner. Met de Wijn Cadeaukaart geef je altijd dé perfecte wijn cadeau, en je zal eenieder dan ook zeer blij maken met dit cadeau. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.

Hoe werkt de Wijn Cadeaukaart?

De Wijn Cadeaukaart is niet alleen een feest om te krijgen, maar ook heel eenvoudig in gebruik. Het is namelijk een geldig betaalmiddel bij 4 wijnwinkels: Abels Wijnen (te besteden in de webshop), Gvino Georgische wijnen (te besteden in de webshop), Time to wine (te besteden in de webshop) Alentejo Wijnen (te besteden in de webshop en fysieke winkels). Hier kan de ontvanger bijna iedere soort wijn vinden waar je van kunt dromen. Rood, wit, rosé, mousserend, dessertwijn… Voor ieder wat wils! Alle streken en druifsoorten zijn vertegenwoordigd in het assortiment van deze wijnwinkels. Kijk op de website van de Wijn Cadeaukaart voor meer informatie. Mocht iemand al een vrij volle wijnkast hebben, dan is er alsnog genoeg mogelijk. De Wijn Cadeaukaart is namelijk ook te besteden aan wijnglazen, kurkentrekkers, wijnkoelers en andere accessoires. Raakt de ontvanger enthousiast en koopt hij/zij meer dan het door jou gekozen saldo? Dan kan de rest gewoon bijbetaald worden met Ideal. 

Let op: Wijn Cadeau is alleen online te besteden, dus men dient rekening te houden met verzendkosten. Overigens kun je er ook voor kiezen om de Wijn Cadeaukaart in delen te besteden of bij twee verschillende webshops. Zo is het voor iedere levensgenieter mogelijk om iets lekkers te vinden! Bestel dus gauw de Wijn Cadeaukaart.