Bungalows.nl Cadeaukaart

Bungalows.nl Cadeaukaart

  • Te besteden in binnen- en buitenland

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Met de Bungalows.nl Cadeaukaart geef je degene die je wilt verrassen keuze uit een ruim aanbod vakantieparken in binnen- en buitenland. Een goed begin van het ideale weekendje, midweek of weekje weg. Met de Bungalows.nl Cadeaukaart kan de gelukkige ontvanger zélf zijn of haar ideale accommodatie kiezen. De cadeaukaart is in te leveren bij onder andere ketens als Topparken, Europarcs, Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot.

Houdt de ontvanger meer van een luxe hotel of een knusse Bed & Breakfast? Bekijk al onze cadeaubonnen nachtje weg voor de beste match.

De Bungalows.nl Cadeau Card is geldig tot 3 jaar na uitgifte en online te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat is de Bungalows.nl Cadeaukaart?

Met deze cadeaukaart geef je de ontvanger een weekendje, midweek of zelfs een weekje weg. De ontvanger kan zijn of haar ideale accommodatie kiezen bij onder andere bekende parken zoals Center Parcs, Landal GreenParks en Roompot. Meer informatie vind je terug op de website van bungalows.nl.

Hoe werkt de Bungalows Cadeaukaart?

Bij het boeken van een hotel op bungalows.nl, kunt u tijdens het reserveren het kaartnummer en de code van de Bungalows.nl Cadeaukaart invoeren. De waarde van de cadeaukaart wordt dan afgetrokken van het totaalbedrag.

Bungalows.nl Cadeaukaart boeken:

1. Ga naar www.bungalows.nl
2. Kies uit ons aanbod in binnen- en buitenland
3. Selecteer een datum
4. Vul uw gegevens in
5. Verzilver de Bungalows.nl Cadeaukaart tijdens het boeken
6. Bevestig uw verblijf

Afhankelijk van het geboekte park wordt de waarde van de cadeaukaart teruggestort of verrekend in het totaalbedrag.

Hoe lang is de Bungalow.nl Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaubon blijft tot 2 jaar na uitgifte geldig, dus je hebt alle tijd om jouw ideale accommodatie op bungalows.nl te kiezen!

Welk saldo staat er op mijn Bungalows.nl Cadeaukaart?

Het bedrag dat op jouw Bungalows.nl Cadeaukaart staat, kun je zelf controleren op de website van bungalows.nl. Gebruik hiervoor de saldochecker.

Kun je de Bungalows.nl Cadeaukaart voor een Center Parcs cadeaubon inwisselen?

Het is niet nodig om de Bungalows.nl Cadeaukaart in te wisselen voor een Center Parcs cadeaubon. Center Parcs accepteert namelijk de Bungalows.nl Cadeaukaart, dus je kunt met een gerust hart een weekendje weg boeken op één van de parken.

De veelzijdigheid van de Bungalows.nl cadeaukaart

Met de Bungalows.nl cadeaukaart geef je een veelzijdig cadeau. De ontvanger kan namelijk kiezen uit heel veel - bekende - parken om een gezellig verblijf te boeken. Zo zijn de parken van Center Parcs, Landal GreenParks, Topparken, Europarcs en Roompot aangesloten bij de Bungalows.nl cadeaukaart.

Ook kun je deze cadeaubon besteden bij andere (luxe) bekende parken, zoals Hof van Saksen. Naast parken in Nederland, kun je ook kiezen voor een verblijf in Oostenrijk, België, Tsjechië, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Denemarken.

Geef iets unieks met de Bungalow cadeaubon

Op zoek naar een cadeau voor een gezin dat het niet zo breed heeft? Of verdient jouw hardwerkende moeder het om een weekendje tot rust te komen? Met de Bungalow cadeaubon geef je niet alleen een cadeau, maar ook een beleving.

Twijfel je tussen een hotelbon, een Airbnb Cadeaukaart of deze Bungalow cadeaubon? Op de aangesloten parken van de Bungalow.nl cadeaukaart vind je álle faciliteiten die je maar kunt wensen. En misschien mag je zelf wel mee… Dat belooft een gezellig weekend te worden!

Verras je collega’s en geef de Bungalows.nl cadeaukaart zakelijk

Harde werkers verdienen het om even bij te komen na een drukke periode. Waarom geef je niet een Bungalows cadeaukaart cadeau? Na een weekendje rust kunnen ze er weer met volle energie tegenaan!

Bij cadeaubon.nl kun je ook een zakelijk cadeau geven. De Bungalow cadeaubon is daar heel geschikt voor. Wil je de cadeaus laten personaliseren? Laat dan je logo drukken op de cadeaukaart en/of de verpakking en voeg een persoonlijk bericht toe. Wij weten zeker dat jouw medewerkers dat ontzettend kunnen waarderen.