Nationale Kunst & Cultuur cadeaukaart
Nationale Kunst & Cultuur cadeaukaart
Verpakking gratis
Merken
Cadeaupakketten

Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart

 • Te besteden bij honderden verschillende culturele uitjes door Nederland

 • Dé cadeaubon voor theater, musea en monumenten

 • Met gratis bijpassende envelop

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Beleef Klassiek
 • Bijlmer Park Theater
 • Bonnefanten Museum
 • Boom Chicago
 • Cool Kunst Cultuur Heerhugowaard
 • Cultuurkoepel Heiloo
 • De Kom Theater
 • De La Mar
 • Schalm
 • Deventer Schouwburg
 • Eventim
 • Flint

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Verras iemand met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart! Met deze cadeaubon geniet de ontvanger van zijn of haar favoriete culturele uitje. Hij of zij wisselt de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart in bij honderden instellingen door heel Nederland waaronder vele theaters, musea en monumenten. De cadeaukaart is ook online te besteden bij de Nationale Theaterkassa, Eventim en Beleef Klassiek.

Wil je iemand verrassen met een originele en veelzijdige cadeaubon? Bestel dan nu de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart op cadeaubon.nl! Tussen alle cadeaubonnen voor culturele uitjes binnen ons assortiment, steekt de Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart er zonder twijfel met kop en schouders boven uit.

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Verras jouw medewerkers en zakenrelaties met een onvergetelijke, culturele avond. Personaliseer jouw Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten theaters, musea en monumenten en kan zowel online als op locatie worden besteed.

Veelgestelde vragen

Waar is de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wil zetten, kiest vervolgens (optioneel) een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar kan ik de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen?

De Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is te besteden bij vele theaters, musea en monumenten door heel Nederland. Kijk hier voor alle aangesloten locaties op de website van de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart. Bovendien is de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook online te besteden bij Eventim, Beleef Klassiek en de Nationale Theaterkassa.

Hoe werkt de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

De ontvanger kan de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen bij één van de aangesloten fysieke locaties. Hier kan er betaald worden met de cadeaukaart aan de kassa. Bij online reserveringen wordt er betaald met deze cadeaukaart door de cijfercodes op de cadeaukaart in te voeren. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat kan in één keer of in delen worden uitgegeven.

Hoe lang is de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart geldig?

De Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden. 

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Moet ik Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart activeren?

De Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Bestel je op factuur? Dan wordt de cadeaukaart geactiveerd na betaling.

Naar welke voorstellingen kan ik binnenkort met de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

Wil je weten welke voorstellingen er allemaal te zien zijn? Bekijk dan nu de agenda van De Nationale Theaterkassa. Dit is de online acceptant van de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart.

Is de Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart ook voor de bioscoop?

De Nationale Theater, Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan niet worden ingewisseld bij bioscopen. Alleen bij theaters, concertzalen en danspodia. Ben je op zoek naar een cadeaukaart voor de bioscoop? Kies dan voor de Nationale Bioscoopbon.

Wat is de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart?

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart is een museum- en theaterbon in één! De ontvanger kan met deze cadeaubon terecht bij een groot aantal culturele instellingen verspreid over heel Nederland. Het grote aanbod bestaat onder andere uit interessante musea, mooie kastelen en historische monumenten.
 
De ontvanger kan het cadeau ook inzetten als theaterbon. Er kunnen toegangstickets worden gekocht voor allerlei verschillende theatervoorstellingen in de meest vooraanstaande theaters van Nederland. De cadeaubon kan gewoon als betaalpas dienen tijdens de betaling aan de kassa van het theater. Met de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart stelt de ontvanger zelf zijn of haar ideale culturele dag samen.

Het aantal culturele instellingen waar de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan worden ingewisseld neemt nog steeds toe. Op de website van de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart vind je een overzicht van alle aangesloten culturele instellingen.

De Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen

Je kunt de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart inwisselen bij honderden culturele instellingen in Nederland. Met het geven van deze cadeaubon, steun je ook nog eens de culturele sector. De ontvanger kan kaartjes kopen aan de kassa van alle locaties die mee doen.

Weten waar de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart te besteden is? 
Doe bijvoorbeeld historische kennis op in het Joods Historisch Museum in Amsterdam, of in het Nederlands Vestingmuseum in Naarden.

Liefhebbers van theater, concerten of cabaret kunnen ook goed uit de voeten met deze theaterbon. Zo doen onder andere het Parktheater in Eindhoven en Theater aan het Vrijthof in Maastricht mee.
Zoek je een cadeau voor een musicalliefhebber? Dan wissel je deze cadeaubon gemakkelijk om voor musicaltickets van Primera. 

Wil je iemand verrassen met het perfecte romantische uitje, maar weet je niet precies waar jouw date van houdt? Ook dan is de Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart een uitstekende keuze!

Het leukste cadeau voor een belangrijke vrouw in jouw leven!

Zeker als je iemand een onvergetelijke ervaring cadeau wil doen, is een cultuurbon als deze een absolute aanrader! Wil jij bijvoorbeeld een belangrijke vrouw in je leven eens goed verrassen? Geef haar dan de mogelijkheid om zelf het perfecte, culturele uitje samen te stellen.

Naar een museum, concert, theatervoorstelling of monument, waar de voorkeur ook naar uitgaat, met deze veelzijdige cultuur cadeaukaart is het allemaal mogelijk.
De populaire Nationale Theater > Kunst & Cultuur Cadeaukaart staat niet voor niets keer op keer in verschillende ‘top 10 cadeaus voor vrouwen’ lijstjes.