Dille & Kamille Cadeaukaart
Dille & Kamille Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Dille & Kamille Cadeaukaart

  • Te besteden aan het hele assortiment van Dille & Kamille

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Online en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een geschikt cadeau voor de een echte keukenprins(es)? Geef dan de Dille & Kamille Cadeaukaart! De gelukkige ontvanger van de bon kan zelf iets uitzoeken in het gehele assortiment van Dille & Kamille. De kaart is zowel online als in alle winkels te besteden. Bestel nu!

Deze cadeaubon is te besteden tot 3 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is de Dille & Kamille Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Dille & Kamille Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Dille & Kamille Cadeaukaart activeren?

De Dille & Kamille Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Aan wat is de Dille & Kamille Cadeaukaart te besteden?

De ontvanger kan de Dille & Kamille Cadeaukaart besteden aan het gehele assortiment van Dille & Kamille. Dille & Kamille vind je allerlei soorten producten zoals huis-, tuin-, en keukenspullen, etenswaren en verzorgingsproducten.

Hoe werkt een Dille & Kamille Cadeaukaart?

De ontvanger levert de Dille & Kamille Cadeaukaart in aan de kassa van één van de fysieke winkels of online in de webshop. Bij online bestedingen wordt de vouchercode achterop de cadeaukaart ingevoerd bij het afrekenen. Het saldo wordt dan vervolgens in mindering gebracht op het totaalbedrag. Het eventuele restbedrag op de cadeaukaart kan de ontvanger weer gebruiken bij een volgende aankoop.

Hoe lang is De Dille & Kamille Cadeaukaart geldig?

De Dille & Kamille Cadeaukaart is tot 3 jaar geldig na uitgifte. Het saldo is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Dille & Kamille Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Dille & Kamille Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Dille & Kamille.

Dille & Kamille: puur leefgenot!

Ben je op zoek naar het perfecte geschenk voor een vriend of partner die wel van leuke woonaccessoires en producten houdt? Dan is een Dille en Kamille kadobon iets voor jou! Dille & Kamille is één van de populairste winkels op het gebied van cadeaus, keukenspullen en meer. Dankzij een handige cadeaubon kan je dan ook optimaal genieten van alles wat er in het brede gamma te vinden valt - en dat voor zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding! Maar waarom is deze winkel nu precies de moeite waard? Eerst en vooral vind je een uitgebreid aanbod aan producten: van handige spullen voor in de keuken tot woonaccessoires, schrijfwaren, cadeautjes en meer. Dit maakt het mogelijk om allerhande spulletjes, hebbedingetjes en handige en leuke decoratie aan te kopen om het interieur een nieuwe look te geven. Een leuker cadeautje dan dat bestaat er haast niet! Van compacte, stijlvolle stapelbakken tot katoenen plaids, kruiden voor in de keuken en meer, er zijn haast geen grenzen aan het aanbod. Op die manier draagt een cadeaubon bij tot de look, feel én inrichting van de keuken of de woonkamer!

Hoe het werkt?

Klaar om een jarige vriend of vriendin een plezier te doen met een leuk én handig cadeautje? Ken je iemand die wel blij zou zijn met een cadeaubon voor het brede aanbod van deze winkel? Een Dille en Kamille cadeaubon is voor iedereen een verrassend cadeau! Je kunt kiezen voor welk bedrag jij het cadeau wilt geven: van €10,- tot wel €150,- voor ieder budget iets wils! Op die manier bepaal je hoe groot je cadeau is - maar hoe dan ook geniet de ontvanger van een leuk geschenk waar hij of zij ook daadwerkelijk iets mee wordt diezelfde dag nog verstuurd! Kortom, een Dille en Kamille kadobon is het perfecte geschenk om een creatieve, huiselijke partner of vriendin helemaal in de watten te leggen!