Nationale Horeca Cadeaukaart
Nationale Horeca Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Nationale Horeca Cadeaukaart

  • Voor een heerlijk diner en/of overnachting naar keuze

  • Te besteden bij meer dan 1200 hotels en restaurants in Nederland

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Geef nu een ontspannen avondje cadeau met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Deze veelzijdige cadeaubon is te besteden bij meer dan 1.200 hotels en restaurants in Nederland. Je geeft de ontvanger dus ontzettend veel vrijheid om zijn of haar ideale uitje vorm te geven. Genieten van een uitgebreid diner of een nachtje weg in een luxe hotel? Of gewoon allebei! Als je de Nationale Horeca Cadeaukaart op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Nationale Horeca Cadeaukaart, waar te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Nationale Horeca Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wil zetten, kiest vervolgens (optioneel) een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Nationale Horeca Cadeaukaart activeren?

De Nationale Horeca Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Nationale Horeca Cadeaukaart, waar te besteden?

De ontvanger kan de Nationale Horeca Cadeaukaart besteden bij meer dan 1200 aangesloten restaurants en/of hotels in Nederland. Zo is er altijd een geschikte locatie in de buurt waar de ontvanger heerlijk kan dineren of overnachten. Welke locaties dit zijn, kun je op de website van de Nationale Horeca Cadeaukaart vinden.

Is de Nationale Horeca Cadeaukaart te besteden bij Van der Valk?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is niet in te wisselen bij Van der Valk, maar er zijn genoeg andere toplocaties waar de cadeaukaart wél ingewisseld kan worden.

Hoe werkt een Nationale Horeca Cadeaukaart?

Het saldo op de cadeaukaart wordt, bij betaling, afgetrokken van het totaalbedrag. Blijft er nog bedrag over op de kaart? Dan kan de ontvanger dit restbedrag gebruiken voor een volgend bezoek aan een aangesloten restaurant of hotel.

Hoe lang is De Nationale Horeca Cadeaukaart geldig?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Het saldo is in delen te besteden.

Wat is mijn Nationale Horeca Cadeaukaart saldo?

Benieuwd naar het saldo op jouw Nationale Horeca Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel controleren via de saldocheck op de website van Nationale Horeca Cadeaukaart.

Nationale Horeca Cadeaukaart geven

Met de Nationale Horeca Cadeaukaart geef je een onvergetelijke ervaring. Een leuke activiteit of een dagje uit cadeau geven is altijd erg leuk en persoonlijk. Wil je graag een avondje uit cadeau geven aan iemand, maar weet je niet zo goed waar, wanneer en wat precies? Dan biedt de Nationale Horeca Cadeaukaart uitkomst! 
Met deze veelzijdige cadeaukaart kan de ontvanger kiezen of hij of zij uiteten gaat bij een van de vele aangesloten restaurants of wil overnachten in een van de aangesloten hotels, herbergen en bed & breakfasts. Of zelfs allebei! 
Er zijn meer dan 1.200 restaurants en hotels aangesloten bij de Nationale Horeca Cadeaukaart, dus er zit altijd wel iets leuks bij. Het leuke van deze cadeaubon is dat je iemand een avond uit geeft die diegene helemaal zelf kan inrichten, in plaats van dat het plan al vast staat. Zo weet je 100% zeker dat de ontvanger blij is met je cadeau en er echt een leuke avond van zal maken. Bestel de cadeaubon eenvoudig bovenaan deze pagina.

Nationale Horeca Cadeaukaart, waar te besteden?

De Nationale Horeca Cadeaukaart is landelijk te besteden bij meer dan 1.200 restaurants, hotels, cafés, bed & breakfasts en andere horecagelegenheden. Als je op de Nationale Horeca Cadeaukaart website je woonplaats of een vakantiebestemming invoert, kun je zien welke locaties meedoen met de Nationale Horeca Cadeaukaart. 
De meest uiteenlopende horecagelegenheden doen mee. Een hip restaurantje in Rotterdam, een hotel gevestigd in een landhuis in de Veluwse bossen, een vrolijke strandtent met cocktails in Scheveningen of een kleine bed & breakfast in Zuid-Limburg: je vindt zowel in de landelijke gebieden als de steden leuke locaties om te eten en/of overnachten. Zo kan iedereen wel een leuke bestedingsmogelijkheid vinden! 
Het leuke is dat de ontvanger helemaal zelf mag weten wat hij of zij doet met de Nationale Horeca Cadeaukaart. Dineren, lunchen, een nachtje weg, een weekendje weg of gewoon een combinatie van meerdere dingen? Het is allemaal mogelijk. Wil je ook iemand zijn of haar perfecte uitje laten samenstellen? Geef dan nu de Nationale Horeca Cadeaukaart. 

Nationale Horeca Cadeaukaart saldocheck

Heb je een Nationale Horeca Cadeaukaart gekregen en kun je niet wachten om op pad te gaan? Doe dan van tevoren nog even een saldocheck. Dit kun je doen in de saldochecker van de Nationale Horeca Cadeaukaart zelf. Zo weet je precies wat je uit kunt geven.

Drukke tijd voor de boeg en wil je de cadeaukaart op een later moment besteden? Geen haast, want de Nationale Horeca Cadeaukaart is tot 3 jaar na uitgifte geldig.

Wil je de cadeaukaart voor iemand anders bestellen? Succes gegarandeerd. Je kiest zelf een bedrag tussen de €5 en €150. Een top cadeau voor ieder budget!