Douglas Giftcard

Douglas Giftcard

  • Te besteden aan alles wat Douglas te bieden heeft

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €100,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • In de webshop als in de winkel te besteden

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 37 opties

Gratis

Kosten

Wil je iemand graag een cadeau naar keuze laten uitkiezen bij Douglas? Schenk diegene dan de Douglas Giftcard! Als gever bepaal je zelf een waarde tussen €10,- en €100,- wat het een erg geschikt cadeau maakt voor ieder budget. Bij Douglas kun je terecht voor parfum en cosmetica van alle A-merken, voor zowel mannen als vrouwen. De Douglas Giftcard kan besteed worden bij alle Douglas winkels in Nederland of online op de Douglas webshop. Bestel nu de Douglas Giftcard!

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Veelgestelde vragen

Waar is de Douglas Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Douglas Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Hoe werkt de Douglas Cadeaukaart?

Je wisselt de Douglas Cadeaukaart in bij één van de fysieke winkels of online in de webshop. Bij online aankopen kan je met deze cadeaukaart betalen door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat kan in 1 keer of in delen worden besteed. 

Waar is de Douglas Cadeaukaart te besteden?

De Douglas Cadeaukaart is te besteden in de Douglas webshop en in alle Douglas winkels aan het gehele assortiment. Douglas heeft zo’n 112 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd wel een Douglas winkel in de buurt.  

Hoe lang is de Douglas Cadeaukaart geldig?

De Douglas  Cadeaukaart is onbeperkt geldig en het saldo is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Douglas Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Douglas Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Douglas.

Waar kan ik een Douglas Cadeaukaart bestellen?

De Douglas Cadeaukaart kun je bestellen op cadeaubon.nl. Bestel je de cadeaubon op een werkdag voor 17.00 uur? Dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Als je de cadeaubon liever per mail ontvangt, kun je kiezen voor de digitale variant en deze binnen een uur in je mailbox verwachten.

Geef nu een Douglas Giftcard!

Je kunt nu iemand een bezoek aan een wereld van geuren, kleuren en huidverzorging cadeau geven door hem of haar een cadeaubon te schenken van Douglas. Met de Douglas Giftcard kan de ontvanger een cadeau naar keuze uitzoeken in een van de filialen van Douglas. Of diegene nou op zoek is naar nieuwe make-up of zijn of haar zinnen heeft gezet op een heerlijk luchtje of juist haarverzorgingsproducten, bij Douglas vind je het allemaal. De Douglas Giftcard is dus veelzijdig te besteden en is een leuke en toch veilige optie! Het is vaak lastig om parfum of make-up voor een ander te kiezen, omdat de smaken daarin zeer kunnen verschillen. Wanneer je een Douglas Giftcard schenkt zit je echter altijd goed! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en is daarom terug te vinden in ons overzicht van Digitale Cadeaubonnen.

Veelzijdig en leuk!

Je kunt zelf kiezen voor welk bedrag je een Douglas Giftcard schenkt. Dit kan een bedrag zijn van €10,- tot €100,-. Dit maakt de cadeaubon zowel geschikt als leuk kleinigheidje of als een groot cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag. Je bestelt de cadeaubon eenvoudig online en deze wordt geleverd in een leuke luxe cadeauverpakking. Heb je last minute een cadeau nodig? Bestel dan de last minute cadeaubon. Deze wordt via de mail naar je toegezonden, waarna je deze zelf kunt printen of via e-mail aan de ontvanger kunt doen toekomen.