ICI PARIS XL Gift Card
ICI PARIS XL Gift Card
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

ICI PARIS XL Gift Card

  • Vrij te besteden bij alle ICI Paris winkels in Nederland én de webshop

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Verras de ware beauty-lover in jouw omgeving met een ICI Paris cadeaukaart. Schenk hem of haar een heerlijke parfum of prachtig product en wees er zeker van dat je de plank niet misslaat bij het uitkiezen ervan.

De ICI Paris Gift Card is vrij te besteden op de website van ICI Paris XL en alle ICI Paris parfumerieën in Nederland.

De ICI Paris cadeaubon is te besteden tot 3 jaar na uitgifte.

Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Cadeaubon ICI Paris waar te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je eenvoudig en snel jouw ICI Paris XL cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10,00 en €150,00, kiest vervolgens optioneel een feestelijke verpakking uit en voegt eventueel een persoonlijke boodschap voor de ontvanger toe.

Bestel je op een werkdag voor 17:00 uur, dan verzenden wij jouw ICI Paris Gift Card vandaag nog.

Hoe lang is een ICI Paris bon geldig?

De ICI Paris cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en het saldo is in delen te besteden.

Waar kan ik mijn ICI Paris cadeaukaart saldo checken?

Benieuwd naar jouw ICI Paris cadeaukaart saldo? Je kunt dit zelf gemakkelijk controleren via de saldo check op de website van ICI Paris XL

Ontdek de wereld van schoonheid met de ICI Paris Cadeaukaart

Op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte beauty-queen (of king)? De ICI Paris Cadeaukaart is de sleutel tot een wereld van luxe cosmetica en parfums. Vrij te besteden in alle ICI Paris XL winkels en de webshop. Deze cadeaukaart is het ideale geschenk voor iedereen die van schoonheid houdt.

Flexibiliteit en keuze met de ICI Paris Gift Card

Met waarden van €10,00 tot €150,00, biedt de ICI Paris Gift Card de vrijheid om zelf het perfecte schoonheidsproduct te kiezen. Of het nu gaat om een verleidelijke geur, een stralende lippenstift of een elegante toilettas, de ICI Paris cadeaubon maakt het mogelijk.

En het handige is, met de ICI Paris cadeaukaart hoef jij je niet druk te maken om de topnoten van de geur, de kleur van de lippenstift en de grootte van de toilettas. Laat dat maar aan de beauty-lover over!

Je zal het misschien niet meteen zo zien, maar een ICI Paris bon is meer dan een cadeau; het is een persoonlijke ervaring. Met de mogelijkheid om het saldo in delen te besteden, is de ICI Paris XL giftcard een geschenk dat blijft geven.

Je kunt de ICI Paris cadeaukaart voorzien van een persoonlijke boodschap en een feestelijke verpakking om van jouw cadeaukaart een persoonlijk geschenk te maken. 

Bestel de (digitale) ICI Paris Cadeaukaart online

Naast de feestelijke inpakservice voor fysieke cadeaukaarten, kun je ook kiezen om de ICI Paris Cadeaukaart als e-voucher te ontvangen. In een mum van tijd heb je deze e-voucher besteld en in je mailbox. Je kunt de e-voucher vervolgens printen, maar ook per mail versturen naar de ontvanger.

Je maakt hiermee een duurzamere keuze en daarbij heeft de ontvanger de cadeaukaart altijd bij de hand tijdens een spontane shop sessie bij een van de ICI Paris winkels in Nederland, België of Luxemburg.