ICI PARIS XL Gift Card

ICI PARIS XL Gift Card

  • Vrij te besteden bij alle ICI Paris winkels én de webshop

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 37 opties

Gratis

Kosten

De ICI Paris XL Gift Card is vrij te besteden op de website van ICI Paris en in alle ICI Paris XL parfumerieën in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Hierdoor is de ICI Paris XL Gift Card een ideal geschenk voor mensen die van cosmetica houden. Je kiest helemaal zelf het bedrag dat de ontvanger bij ICI Paris XL mag besteden. Zo kan je een cadeau uitkiezen dat volledig naar eigen budget is. Ken je iemand die bijvoorbeeld een lekkere geur, een mooie lippenstift of een praktische toilettas nodig heeft? Bestel dan nu gauw de ICI Paris XL Gift Card en laat de ontvanger zelf een leuk product uitzoeken! Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte bij alle ICI Paris winkels en de webshop.

Veelgestelde vragen

Waar is de ICI Paris XL Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw ICI Paris XL Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €150, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Hoe werkt De ICI Paris XL Cadeaukaart?

Je wisselt de ICI Paris XL Cadeaukaart in bij één van de fysieke winkels of online in de webshop. Bij online aankopen kan je met deze cadeaukaart betalen door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat, hoeft niet in één keer te worden uitgegeven.

ICI Paris XL Cadeaukaart, waar te besteden?

De ICI Paris XL Cadeaukaart is vrij te besteden bij alle winkels van ICI Paris XL in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg, of online in de webshop.

Hoe lang is De ICI Paris XL Cadeaukaart geldig?

De ICI Paris XL Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en het saldo is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn ICI Paris XL Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op je ICI Paris XL Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van ICI Paris XL.

Waar kan ik een ICI Paris XL Gift Card bestellen?

Je kunt de ICI Paris XL Gift Card online bestellen op cadeaubon.nl en in de fysieke winkels van ICI Paris. De cadeaukaart is beschikbaar in waardes variërend van €10,- tot €150,-. Wil je de ICI Paris XL Gift Card liever snel in je mailbox ontvangen? Dan kun je kiezen voor de digitale variant. 

Geef een ICI Paris Gift Card!

Op zoek naar een cadeau voor een echte beauty liefhebber? Geef degene die jij wil verrassen een ICI Paris XL Gift Card! De keuze voor make-up of een nieuwe geur is zeer persoonlijk. De een houdt van een zoet, fris, bloemig parfum, de ander geeft juist de voorkeur aan een wat zwaardere geur. Ook de kleur keuze in de wereld van make-up luistert erg nauw. Een te felle kleur lippenstift, een foundation die nét te donker is of een blush in de verkeerde teint... risico's te over. De ontvanger van jouw cadeau zal uit beleefdheid vast dankbaar en verheugd reageren op welk geschenk je ook geeft, maar toch voelt het vaak veiliger om iemand zelf zijn of haar cadeau te laten kiezen. Wanneer je kiest voor een cadeaukaart, laat je de keuze bij de ontvanger en weet je zeker dat je de plank niet mis kunt slaan! Om je cadeaukaart een persoonlijke touch mee te geven, is het mogelijk om tijdens het bestelproces een persoonlijke boodschap toe te voegen en/of een feestelijke verpakking uit te kiezen. Hiermee maak je van een cadeaukaart een gezellig pakketje om te geven! 

Veelzijdig en leuk!

Een ICI Paris XL Gift Card is geschikt voor elke gelegenheid en ieder budget. Je kunt bij je bestelling kiezen voor een bedrag van €10,- tot €100,-. De cadeaukaart kun je eenvoudig en snel online bestellen en zoals eerder beschreven voorzien van een persoonlijke boodschap en een leuke, feestelijke verpakking. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om een digitale cadeaubon, een zogenaamde e-voucher te bestellen. In een mum van tijd heb je deze e-voucher besteld en ontvangen in je mailbox. Je kunt de e-voucher printen, maar ook per mail doorsturen naar de ontvanger. Je maakt hiermee een duurzame keuze en daarbij heeft de ontvanger de cadeaukaart ook altijd bij zich tijdens een shop sessie in zijn of haar mailbox! De ICI Paris XL Gift Card is vrij te besteden in alle vestigingen van ICI Paris XL in Nederland, België en Luxemburg, maar ook op de webshop van Ici Paris.