Gall & Gall Cadeaubon
Gall & Gall Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Gall & Gall Cadeaubon

  • Te besteden aan het gehele assortiment van Gall & Gall!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Op zoek naar een cadeau voor iemand die wat te vieren heeft, maar weet je niet van welke wijn hij of zij van houdt? Dan is de Gall & Gall Cadeaubon een ideaal geschenk. De gelukkige ontvanger kiest in de webshop of in één van de Gall & Gall winkels een drank naar keuze. Met het enorme aanbod van Gall & Gall zit er altijd iets tussen wat goed in de smaak valt. Deze cadeaubon kan in één keer of in delen 
besteed worden. Verras iemand met dit heerlijke cadeau en het feest kan beginnen!

De Gall & Gall Cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is de Gall & Gall Cadeaubon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Gall & Gall Cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wil zetten, kiest vervolgens (optioneel) een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet je de Gall & Gall Cadeaubon activeren?

De Gall & Gall Cadeaubon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar kun je de Gall & Gall Cadeaubon besteden?

De Gall & Gall Cadeaukaart is te besteden in één van de vele Gall & Gall winkels. In Nederland zijn dat er ruim 600. De ontvanger zal dus altijd een filiaal bij hem of haar in de buurt kunnen vinden.

Hoe werkt de Gall & Gall Cadeaubon?

De ontvanger van de Gall & Gall Cadeaukaart levert de cadeaukaart in tijdens het afrekenen bij de kassa in de winkel. Bij online bestellingen betaal je met de code achterop de cadeaukaart. Het bedrag op de cadeaukaart wordt vervolgens direct afgetrokken van het totaalbedrag. Je saldo is in één keer of in delen te besteden.

Waar is het saldo van de Gall & Gall Cadeaubon te zien?

Benieuwd naar het saldo op jouw Gall & Gall Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Gall & Gall.

Hoe lang is de Gall & Gall Cadeaubon geldig?

De Gall & Gall Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte. Het saldo is in delen te besteden.

Hoe bestel ik een Gall & Gall Cadeaubon?

Op cadeaubon.nl kun je eenvoudig een Gall & Gall Cadeaubon bestellen. Deze cadeaukaart is verkrijgbaar in bedragen variërend van €10,- tot €150,-. Als je de Gall & Gall cadeaubon op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Wil je de Gall & Gall Cadeaubon snel in handen hebben? Kies dan voor de digitale variant en ontvang de cadeaubon binnen enkele minuten in je mailbox!

Gall & Gall Cadeaukaart waar te koop?

Je weet van je jarige buurman dat hij wel van een drankje houdt, maar welke was het ook alweer? Geen paniek, want met de Gall & Gall Cadeaukaart geef je áltijd iets lekkers. De Gall & Gall Cadeaukaart koop je makkelijk op cadeaubon.nl. Kies voor de digitale of fysieke versie, bepaal het saldo en selecteer een feestelijke cadeauverpakking.

Wil je iets meer geven dan alleen een cadeaukaart? Voeg dan een cadeaupakket toe met chocola of een fles wijn. Ideaal voor de bourgondische levensgenieters. Even afrekenen en hup, je cadeau is onderweg.

Gall & Gall Cadeaukaart activeren

Wil je jouw Gall & Gall Cadeaukaart activeren voordat je hem cadeau geeft? Dat is niet nodig, want hij wordt standaard geactiveerd geleverd. Wel zo handig, want dan kan de ontvanger meteen shoppen in de webshop of in de winkel.

Heb je zelf een cadeaubon gekregen en wil je jouw Gall & Gall Cadeaukaart saldo checken, voordat je jouw favoriete drankje in huis haalt? Dat kan in de saldochecker van Gall & Gall.

Ben je zwanger of is je drankvoorraad nog goed op peil? Jouw Gall & Gall Cadeaukaart is 3 jaar geldig, dus je hebt voldoende tijd om hem te besteden. Stop hem wel alvast in je portemonnee, zodat je hem niet vergeet!