Gall & Gall Cadeaubon

Gall & Gall Cadeaubon

  • Te besteden aan het gehele assortiment van Gall & Gall!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Op zoek naar een cadeau voor iemand die wat te vieren heeft? Of wil je een echte levensgenieter trakteren op een goede fles wijn, maar weet je niet van welke wijn hij of zij van houdt? In beide gevallen is de digitale Gall & Gall Cadeaubon een ideaal geschenk! De gelukkige ontvanger kiest online in de Gall & Gall webshop of in een van de winkels een drank naar keuze. Met het enorme aanbod van Gall & Gall, zit er altijd iets tussen wat goed in de smaak valt. Deze cadeaubon kan in een keer of in delen besteed worden. Verras iemand met dit cadeau en het feest kan beginnen!

De Gall & Gall Cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Waar is de Gall & Gall Cadeaubon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Gall & Gall Cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet je de Gall & Gall Cadeaubon activeren?

De Gall & Gall Cadeaubon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar kun je de Gall & Gall Cadeaubon besteden?

De Gall & Gall Cadeaukaart is te besteden in één van de vele Gall & Gall winkels. In Nederland zijn dat er ruim 600. De ontvanger zal dus altijd wel een filiaal bij hem of haar in de buurt kunnen vinden.

Hoe werkt de Gall & Gall Cadeaubon?

De ontvanger van de Gall & Gall Cadeaukaart levert de cadeaukaart tijdens het afrekenen in bij de kassa in de winkel. Bij online bestellingen wordt er betaald met de code achterop de cadeaukaart. Het bedrag op de cadeaukaart wordt vervolgens direct afgetrokken van het totaalbedrag. Het saldo op de cadeaukaart is in één keer of in delen te besteden.

Waar is het saldo van de Gall & Gall Cadeaubon te zien?

Benieuwd naar het saldo op jouw Gall & Gall Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Gall & Gall.

Hoe lang is de Gall & Gall Cadeaubon geldig?

De Gall & Gall Cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte. Het saldo is in delen te besteden.

Hoe bestel ik een Gall & Gall Cadeaubon?

Op cadeaubon.nl kun je eenvoudig een Gall & Gall Cadeaubon bestellen.  Deze cadeaukaart is verkrijgbaar in bedragen variërend van €10,- tot €150,-. Als je de Gall & Gall cadeaubon op een werkdag voor 17.00 uur bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Wil je de Gall & Gall Cadeaubon snel in handen hebben? Kies dan voor de digitale variant en ontvang de cadeaubon binnen enkele minuten in je mailbox!