Heerlijke high tea
Heerlijke high tea

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Voor een high tea op een locatie naar keuze

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Heerlijke high tea

Met de ‘Heerlijke High Tea’ cadeaubon geniet de ontvanger van een heerlijke High Tea bij een restaurant naar keuze. Gezellig bijpraten onder het genot van thee, zoete lekkernijen en mini-sandwiches. Geef iemand zo'n ervaring en bestel direct.

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Heerlijke high tea

Met deze thema cadeaubon kunt u bij verschillende restaurants genieten van een heerlijke High Tea. U heeft keuze uit ruime 2200 restaurants die aangesloten zijn bij Dinercadeau. Het restaurant moet wel een High Tea verzorgen, want anders kan de cadeaukaart niet bij het restaurant gebruikt worden. U kunt deze cadeaubon aan iemand die een High Tea verdient of u neemt zelf iemand mee met deze ‘’Heerlijke High Tea’’ cadeaubon. U kunt genieten van heerlijke hapjes en drankjes die het restaurant verzorgd bij de High Tea. Van een donut tot een lekker broodje of een lekker stukje cake tot een verrukkelijke taart. Met een geweldige High Tea kunt u helemaal ontspannen! Neem gerust uw vriendin(nen), ouders, kinderen of goede collega’s mee voor een heerlijke High Tea met de ‘’Heerlijke High Tea’’ cadeaubon. Kies een restaurant dat bij uw past om zo optimaal te kunnen genieten van de High Tea. 

Cadeaubon direct bestellen

De ‘’Heerlijke High Tea’’ cadeaubon kunt u gemakkelijk bestellen. Bij de bestelling kiest u een bedrag dat u op de kaart wilt laten zetten. Het bedrag kan tussen de €10,- en €150,- zijn. Het kan zijn dat het bedrag van de kaart niet opgemaakt wordt. Dat is geen enkel probleem. Het overgebleven geld dat op de kaart staat kan gerust opnieuw gebruikt worden bij hetzelfde restaurant of een ander restaurant dat bij Dinercadeau is aangesloten. De cadeaubon is dus erg flexibel. Wilt u een persoonlijk bericht op de kaart achter laten? Dan kan dat ook! U bepaalt zelf wat u op de kaart wilt zetten en het is nog gratis ook! De cadeaubon kan voor verschillende gelegenheden gegeven worden en met de ‘’Heerlijke High tea’’ cadeaubon kunt u jong en oud blij maken. Het ideale cadeautje om te geven dus!