Lekker borrelen in de buurt
Lekker borrelen in de buurt
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingsuggestie

Lekker borrelen in de buurt

  • Keuze uit meer dan 3250 restaurants door heel Nederland

  • Speciaal voor de borrelliefhebbers!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De themakaart ‘Lekker borrelen in de buurt’ is een speciale uitgave van Diner Cadeau. Gemaakt voor de liefhebber van goede wijnen, verfrissende speciaal biertjes en borrelhapjes. Te besteden bij meer dan 3.250 restaurants! Ken je ook iemand die blij zou worden van een gezellig middagje borrelen? Bestel dan nu ‘Lekker borrelen in de buurt’. Succes gegarandeerd!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Lekker borrelen in de buurt?

De 'Lekker borrelen in de buurt' cadeaukaart is een deel van de Diner Cadeau collectie. Met deze kaart geef je de ontvanger de kans om te genieten van een gezellige borrelmoment. Naast de 'Lekker borrelen in de buurt' kaart heeft Diner Cadeau ook andere thema's in haar assortiment, zoals: 'Heerlijke High Tea' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar is Lekker borrelen in de buurt te besteden?

De 'Lekker borrelen in de buurt' Cadeaubon is ideaal voor liefhebbers van gezellige borrelmomenten. Deze bon is te besteden bij een van de 3.250+ restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau. Ontdek alle deelnemende borrellocaties op de website van Diner Cadeau.

Hoe werkt Lekker borrelen in de buurt?

Met deze bijzondere cadeaukaart kun je optimaal borrelen bij diverse aangesloten locaties. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en geef de kaart een extra touch door een persoonlijk bericht toe te voegen. Het is het perfecte cadeau voor borrelliefhebbers en geschikt voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken voor een speciaal moment!

Hoe lang is Lekker borrelen in de buurt geldig?

'Lekker borrelen in de buurt' gaat verder dan alleen het genieten van smaakvolle drankjes en snacks; het biedt tevens vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte inwisselbaar. Een topcadeau voor liefhebbers van onverwachte borrelmomentjes!

Waar kan ik het saldo van Lekker borrelen in de buurt checken?

Op de Diner Cadeau website kun je via de saldo checker snel zien hoeveel borreltegoed je nog hebt. Hiermee kun je eenvoudig inschatten hoe lang je de volgende keer kunt genieten van een gezellige borrel!

Lekker borrelen in de buurt cadeau geven

De écht bourgondische levensgenieters draaien hun hand niet om voor een heerlijke borrel. Op vrijdag na het werk, zaterdagavond voor het stappen of op zondagmiddag om het weekend lekker af te sluiten: lekker borrelen in de buurt kan eigenlijk altijd.

Wat ons betreft genoeg redenen om deze cadeaukaart cadeau te geven voor een verjaardag, een jubileum of bij een nieuwe baan. Voeg een persoonlijk kaartje toe waarop je uitlegt waarom de ontvanger dit cadeau verdient en stel gerust voor om lekker samen te gaan borrelen. Enjoy!

Hier is de Lekker borrelen in de buurt te besteden

Heb je de Lekker borrelen in de buurt bon gekregen? Dan wil je vast weten waar hij te besteden is. Laten we vooropstellen dat je met 3.250 aangesloten locaties altijd letterlijk in de buurt kunt borrelen.

Van Groningen tot en met Maastricht en van Rotterdam tot Enschede: in alle uithoeken van het land vind je wijnbars, Grand cafés, pubs en eetcafés waar je heerlijk kunt borrelen. Misschien staat jouw favoriete tent er ook wel tussen!

Lekker borrelen in de buurt zakelijk bestellen

Wil je samen met jouw collega’s lekker borrelen in de buurt? Of zoek je een geschenk voor zakelijke partners? Dan kun je bij ons makkelijk op factuur bestellen.

En als je dan een zakelijk cadeau geeft, wil je natuurlijk helemaal uitpakken. Dat snappen wij! Daarom kun je zowel de cadeaukaart als de verpakking én het persoonlijke bericht personaliseren met je bedrijfslogo. Voeg een fles bubbels toe en je weet je ongetwijfeld indruk te maken.