Lekker borrelen in de buurt
Lekker borrelen in de buurt
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingsuggestie

Lekker borrelen in de buurt

  • Keuze uit meer dan 3250 restaurants

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

De themakaart ‘Lekker borrelen in de buurt’ is een speciale uitgave van Diner Cadeau. Gemaakt voor de liefhebber van goede wijnen, verfrissende speciaal biertjes en borrelhapjes. Te besteden bij meer dan 3250 restaurants! Ken je ook iemand die blij zou worden van een gezellig middagje borrelen? Bestel dan nu ‘Lekker borrelen in de buurt’.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Lekker borrelen in de buurt?

De 'Lekker borrelen in de buurt' cadeaukaart is een deel van de Diner Cadeau collectie. Met deze kaart geef je de ontvanger de kans om te genieten van een gezellige borrelmoment. Naast de 'Lekker borrelen in de buurt' kaart heeft Diner Cadeau ook andere thema's in haar assortiment, zoals: 'Heerlijke High Tea' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar kan ik Lekker borrelen in de buurt besteden?

De 'Lekker borrelen in de buurt' Cadeaubon is ideaal voor liefhebbers van gezellige borrelmomenten. Deze bon is te besteden bij een van de 3.250+ restaurants die zijn aangesloten bij Diner Cadeau. Ontdek alle deelnemende borrellocaties op de website van Diner Cadeau.

Hoe werkt Lekker borrelen in de buurt?

Met deze bijzondere cadeaukaart kun je optimaal borrelen bij diverse aangesloten locaties. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en geef de kaart een extra touch door een persoonlijk bericht toe te voegen. Het is het perfecte cadeau voor borrelliefhebbers en geschikt voor elke gelegenheid, of je nu iemand wilt verrassen of bedanken voor een speciaal moment!

Hoe lang is Lekker borrelen in de buurt geldig?

'Lekker borrelen in de buurt' gaat verder dan alleen het genieten van smaakvolle drankjes en snacks; het biedt tevens vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte inwisselbaar. Een topcadeau voor liefhebbers van onverwachte borrelmomentjes!

Waar kan ik het saldo van Lekker borrelen in de buurt checken?

Op de Diner Cadeau website kun je via de saldo checker snel zien hoeveel borreltegoed je nog hebt. Hiermee kun je eenvoudig inschatten hoe lang je de volgende keer kunt genieten van een gezellige borrel!