Gezellig samen uit eten
Gezellig samen uit eten
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Gezellig samen uit eten

  • Lekker eten en drinken met z'n tweetjes!

  • Landelijk bij wel meer dan 3250 restaurants te besteden!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

‘Gezellig samen uit eten' is een thematische versie van Diner Cadeau. Hiermee verras je iemand met een gezellige avond uit in een restaurant. Ga gezellig samen eten met de bon voor uit eten.

Een diner ziet er voor iedereen anders uit, maar meestal is het samen een hapje eten; oftewel een gezellig samenzijn met de partner, vrienden of familie. Met de ‘Gezellig samen uit eten’ dinerbon van Diner Cadeau zit je dus altijd goed!

Deze veelzijdige cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3.250 restaurants in Nederland. Zo kan iedereen een leuk restaurant vinden voor een smakelijk en gezellig etentje.

Let op: deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten restaurants.

Veelgestelde vragen

Wat is Gezellig samen uit eten?

Deze cadeaukaart, onderdeel van de geliefde Diner Cadeau serie, stelt de ontvanger in staat om 'Gezellig samen uit eten' te gaan. Daarnaast biedt Diner Cadeau nog andere thema's aan, zoals 'Lekker borrelen in de buurt' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar kan ik Gezellig samen uit eten besteden?

Deze cadeaukaart opent de deuren van meer dan 3.250 voortreffelijke restaurants! Neem een kijkje op de Diner Cadeau-website om de deelnemende eetlocaties te ontdekken.

Hoe werkt Gezellig samen uit eten?

Met deze cadeaukaart kun je terecht bij diverse deelnemende restaurants. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een eigen bericht toe voor een persoonlijke touch. 

Hoe lang is Gezellig uit eten geldig?

'Gezellig samen uit eten' is meer dan alleen genieten van heerlijke gerechten; het biedt ook vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte te gebruiken. Perfect voor liefhebbers van ongeplande culinaire uitjes!

Waar kan ik het saldo van Gezellig samen uit eten checken?

Met de saldocheck op de Diner Cadeau website zie je in een oogwenk hoeveel tegoed je nog hebt op je cadeaukaart. Zo weet je precies hoe uitgebreid je kunt genieten tijdens je volgende culinaire uitstapje!

Gezellig samen eten met een etensbon!

Wil je gezellig samen eten, maar komt het er steeds niet van? Geef een stille hint met bijvoorbeeld de etensbon.

De ontvanger kan met deze cadeaubon zelf kiezen waar hij of zij wil gaan eten. Met meer dan 3.250 aangesloten restaurants is er voor iedereen iets wils. Ga bijvoorbeeld heerlijk een sushibowl eten bij een sushirestaurant, een pizza halen bij een lokale pizzeria of kies voor gyros bij een Griekse taverna.

Reserveer van tevoren je favoriete restaurant en reken vervolgens af met de cadeaubon. Je kunt het saldo in één keer besteden of delen. Het personeel bij het gekozen restaurant hoeft alleen maar jouw cadeaubon te scannen. Betalen is dus zo gepiept!

Een gezellig etentje cadeau geven

Een tegoedbon voor uit eten is leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Vooral bij speciale gelegenheden is een etentje cadeau geven een leuke verrassing. Denk aan een 25-jarig huwelijk of 50ste verjaardag.

Je kunt dit prachtige en veelzijdige cadeau natuurlijk ook geven aan een pasgetrouwd stel of een hockeyteam dat net gepromoveerd is naar een nieuwe klasse.

Of heeft je oom je geholpen bij de verbouwing van je woning en vraagt hij of zij daar niks voor? Ook dan is dit een geweldig cadeau om je waardering te uiten. Gewoon zomaar kan natuurlijk ook: je hoeft namelijk niet altijd een reden te hebben om een cadeau te geven.

Personaliseer jouw uit eten cadeaubon

Wat leuk dat je een etentje cadeau gaat geven! Met een cadeaubon voor uit eten zit je altijd goed. Om het geven nog leuker te maken, kun je bij Cadeaubon.nl je cadeau personaliseren.

Je kunt deze cadeaubon bijvoorbeeld met een cadeaupakket bestellen. Denk aan een Borrel-cadeaupakket met gin en tonic. Zo kun je na het etentje nog lekker borrelen bij elkaar thuis. Of voeg een ander cadeaupakket toe dat bij de ontvanger past.

Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan je cadeaubon. Gelijk een goede manier om jezelf uit te nodigen, zodat de ontvanger jou meeneemt als hij of zij de cadeaubon gaat verzilveren.