Gezellig samen uit eten
Gezellig samen uit eten
Verpakkingen naar keuze
Verpakkingssuggestie

Gezellig samen uit eten

  • Heerlijk eten in goed gezelschap bij een van de 3250+ restaurants!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

'Gezellig samen uit eten' is een thematische versie van Diner Cadeau waarmee je iemand kunt verassen met de ideale avond uit in een restaurant. Zo'n diner ziet er voor iedereen anders uit, maar meestal hoort een gezellig samenzijn met de partner, vrienden of familie er zeker bij. Met de ‘Gezellig samen uit eten’ dinerbon van Diner Cadeau zit je dus altijd goed! Deze leuke cadeaukaart is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland. Zo kan iedereen wel een leuk restaurant vinden voor een smakelijk en gezellig etentje. Bestel hier de 'Gezellig samen uit eten' dinerbon.

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is Gezellig samen uit eten?

Deze cadeaukaart, onderdeel van de geliefde Diner Cadeau serie, stelt de ontvanger in staat om 'Gezellig samen uit eten' te gaan. Daarnaast biedt Diner Cadeau nog andere thema's aan, zoals 'Lekker borrelen in de buurt' en 'Heerlijk dineren in de buurt'.

Waar kan ik Gezellig samen uit eten besteden?

Deze cadeaukaart opent de deuren van meer dan 3.250 voortreffelijke restaurants! Neem een kijkje op de Diner Cadeau website om de deelnemende eetlocaties te ontdekken.

Hoe werkt Gezellig samen uit eten?

Met deze cadeaukaart kun je terecht bij diverse deelnemende restaurants. Kies een bedrag tussen €10 en €150 en voeg een eigen bericht toe voor een persoonlijke touch. 

Hoe lang is Gezellig uit eten geldig?

'Gezellig samen uit eten' is meer dan alleen genieten van heerlijke gerechten; het biedt ook vrijheid: de cadeaukaart is tot 2 jaar na uitgifte te gebruiken. Perfect voor liefhebbers van ongeplande culinaire uitjes!

Waar kan ik het saldo van Gezellig samen uit eten checken?

Met de saldo checker op de Diner Cadeau website zie je in een oogwenk hoeveel tegoed je nog hebt op je cadeaukaart. Zo weet je precies hoe uitgebreid je kunt genieten tijdens je volgende culinaire uitstapje!