Horses en Gifts Cadeaubon

Horses en Gifts cadeaubon

  • Te besteden bij vele ruitersportzaken en webshops.

  • O.a. te besteden bij Divoza Horseworld, The Horse Store, Healthy Horse Shop en De Hollandsche Manege.

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Je kent ze vast wel, van die jongens en meiden die altijd op de manege te vinden zijn. Die in de stal opgroeien tussen de paarden en pony’s, ze liefdevol verzorgen en het liefst dagelijks een stuk gaan rijden. Een eigen paard is niet voor iedereen weggelegd, maar gelukkig zijn er genoeg manegepaarden die naar hartenlust geborsteld, gevoerd en bereden kunnen worden. Speciaal voor die grote paardenliefhebbers met een leasepaard, verzorgpony, of eigen paard is er de Horses & Gifts Giftcard. Een ideale cadeaubon om te besteden in tal van paardenwinkels voor o.a. paardendekens, -borstels, halsters, paardenvoeding en rijkleding!

Deze giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden op alle aangesloten webshops en fysieke paardenwinkels.

Dé giftcard voor paardenliefhebbers

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een echte paardenliefhebber? Dan is de Horses & Gifts Giftcard precies wat je nodig hebt! Met deze paardencadeaukaart geef je de ontvanger de vrijheid om zelf een mooi cadeau uit te kiezen uit het ruime assortiment van paardenproducten en -accessoires, bij verschillende paardenwinkels.

Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, deze paardensport cadeaukaart is altijd een geslaagd cadeau. Met de Horses & Gifts cadeaubon kan de ontvanger zijn of haar favoriete producten kiezen, zoals paardrijkleding, stalbenodigdheden, verzorgingsproducten en nog veel meer. Het is dé paardencadeaubon voor iedereen die van paarden houdt.

Eenvoudig te bestellen

Je bepaalt zelf de waarde van deze Horses en Gifts cadeaubon. Je kunt kiezen uit een bedrag tussen de €10,- en €150,-. De ontvanger heeft de mogelijkheid om het tegoed in één keer of in delen te besteden. Daarnaast is de cadeaukaart tot twee jaar na uitgifte geldig. Hij of zij kan dus heerlijk gaan shoppen bij diverse paardenwinkels- en webshops!

Met de Horses & Gifts geschenkbon geef je niet alleen een mooi cadeau, maar ook een stukje inspiratie. Het assortiment van de paardenwinkels bestaat uit hoogwaardige producten van bekende merken, die zowel praktisch als stijlvol zijn. Of iemand nu een ervaren ruiter is of gewoon van paarden houdt, deze giftcard biedt voor elk wat wils.

Wacht niet langer en verras jouw paardenliefhebber met de Horses & Gifts Giftcard! Bestel vandaag nog en maak iemand blij met een cadeau waar hij of zij echt iets aan heeft. Deze giftcard is het perfecte geschenk voor alle paardenfans!