Zalando Cadeaubon

Zalando Cadeaubon

  • Online te besteden aan het mode aanbod op Zalando.nl

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €200,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 5 jaar na aankoop

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

De Zalando Cadeaubon is een stijlvol cadeau voor jong en oud. Zoals je waarschijnlijk wel weet, is Zalando het grootste online warenhuis op het gebied van schoenen, tassen en kleding in Europa. Modemerken met alle prijsklassen: Only, Calvin Klein, Topshop, Ralph Lauren, Nike, Levi’s en nog veel meer. De kans is dus groot dat iemand wel een mooi cadeau kan vinden! Bestel hier de Zalando Cadeaubon vanaf €10,-.

Deze cadeaukaart is geldig tot 5 jaar na aankoop. En alleen online te besteden aan gekwalificeerde producten.
Gekwalificeerde producten zijn producten die het uiterlijk van een persoon dienen (zoals kleding, schoenen). 
Verdere details vind je op https://www.zalando.nl/cadeaubonnen/. Of stel je vraag aan hun klantenservice. 

Veelgestelde vragen

Waar is de Zalando Cadeaubon te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Zalando Cadeaubon. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €200, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Zalando Cadeaubon activeren?

De Zalando Cadeaubon wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Waar staat de code van de Zalando Cadeaubon?

De 19-cijferige code staat achterop de Zalando Cadeaubon. Met deze code wissel je het saldo op de kaart in tegen jouw gewenste mode items.

Hoe werkt de Zalando Cadeaubon?

Je betaalt heel gemakkelijk bij Zalando nadat je online een bestelling hebt geplaats. Je voert gewoon de 19-cijferige code op de kaart in tijdens je bestelling. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat hoeft niet in één keer besteed te worden.

 

Hoe lang is de Zalando Cadeaubon geldig?

De Zalando Cadeaubon is geldig tot 5 jaar na aankoop.

Waar kan ik het saldo van mijn Zalando Cadeaubon checken?

Benieuwd naar het saldo op je Zalando Cadeaubon? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Zalando.

Hoe bestel ik een Zalando Cadeaubon?

Een Zalando Cadeaubon kun je gemakkelijk en snel bestellen op Cadeaubon.nl; selecteer het gewenste bedrag voor de cadeaubon en voeg de cadeaubon toe aan je winkelmandje. Rond je bestelling af door een gewenste betaalmethode te kiezen. Nadat de betaling is voltooid, zal de cadeaubon binnen enkele minuten in je mailbox verschijnen!

Een stijlvol geschenk

De Zalando Cadeaubon is eigenlijk geschikt voor allerlei soorten mensen. Iedereen die blij wordt van een nieuwe outfit of accessoire, wordt blij van dit geschenk! Zalando is het grootste online modehuis van Europa. Het assortiment is enorm en wordt regelmatig aangevuld met de laatste trends en nieuwe collecties. Zowel mannen en vrouwen kunnen bij Zalando terecht! Een paar winterlaarsjes of sportschoenen? Een bloemige zomerjurk of stoere jeans? Een leren tas of een nieuw horloge? Met de Zalando Cadeaubon laat je de keuze volledig aan de ontvanger over. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd bij Zalando. Tegelijkertijd vind je er items in alle prijsklassen. Deze cadeaubon is dus ook geschikt voor een klein budget. Zoek jenog een cadeau voor een vriend(in), familielid of collega? Dan kun je met de Zalando Cadeaubon onmogelijk de plank mis slaan. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.

Zalando Cadeaubon: hoe werkt het?

De Zalando Cadeaubon is heel eenvoudig online te bestellen via cadeaubon.nl. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaubon, waarbij ieder bedrag tussen €10,- en €200,- mogelijk is. Het grote voordeel is dat je jouw geschenk direct kunt personaliseren in onze webshop. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe. Of wat dacht je van een lekker flesje wijn? Tenslotte beschikken wij over zo’n 15 verschillende cadeauverpakkingen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je jouw cadeau helemaal naar wens customizen! De Zalando Cadeaubon is ook eenvoudig in gebruik. De ontvanger vult bij het online shoppen de kaartnummer in bij het gedeelte ‘kortingscode/cadeaubon’ om de kaart te besteden. Ligt het totaalbedrag wat hoger? Dan kan hij of zij het resterende bedrag eenvoudig zelf bijbetalen. Wil je ook iemand een shopervaring cadeau geven? Koop dan nu de Zalando Cadeaubon.

Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen van Zalando

1. Cadeaubonnen kunnen op www.zalando.nl/ en via de Zalando App verzilverd worden voor gekwalificeerde producten die door Zalando SE of andere verkopers via de website verkocht worden. Gekwalificeerde producten zijn producten die het uiterlijk van een persoon dienen (zoals kleding, schoenen). Verdere details vind je op https://www.zalando.nl/cadeaubonnen/

2. Het inwisselen van cadeaubonnen is beperkt tot 5 (vijf) jaar vanaf de aankoopdatum van de cadeaubon. Uitbetaling in contanten of terugbetaling in geval van verlies of schade is niet mogelijk.

3. Cadeaubonnen zijn beperkt tot een maximale waarde van € 200 per cadeaubon. Per aankoop kunnen meerdere cadeaubonnen tot een maximale waarde van € 200 ingewisseld worden. Een eventueel resterend bedrag blijft beschikbaar voor toekomstige aankopen.

4. De cadeaubon wordt normaal gesproken binnen 24 uur na aankoop geactiveerd.

5. Cadeaubonnen kunnen niet achteraf op een bestelling in mindering worden gebracht.

6. Als je een cadeaubon per e-mail verstuurt aan iemand anders, krijg je van Zalando bericht over de ontvangst van de cadeaubon.