Huis & Tuin Cadeau
Huis & Tuin Cadeau
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Huis & Tuin Cadeau

  • Te besteden bij 2500+ woonwinkels en tuincentra

  • In de webshops en in de winkels te besteden

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Huis & Tuin Cadeau is het leukste cadeau voor iedereen die dol is op inrichten, klussen en/of tuinieren. Ook voor iemand die gaat verhuizen is dit een cadeau dat altijd van pas komt. De gelukkige ontvanger kan terecht bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker, maar ook online warenhuis Wehkamp behoort tot de keuzemogelijkheden. Geef dus nu een Huis & Tuin Cadeau en verras iemand met dit veelzijdige geschenk. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar en kan zowel in de webshops als in de winkel besteed worden bij de acceptanten.

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Waar is de Huis & Tuin Cadeaub te koop?

De Huis & Tuin Cadeau is verkrijgbaar op cadeaubon.nl. Je kunt deze zowel als fysieke kaart als digitale kaart bestellen. Kies het gewenste bedrag tussen €10 en €150 en voeg een verpakking naar keuze toe. Bestel je een fysieke kaart vóór 17:00 uur, dan wordt deze nog dezelfde dag verzonden!

Wil je snel toegang tot de cadeaubon? Kies dan voor de digitale variant, en binnen enkele minuten ontvang je de cadeaubon in je mailbox!

Waar is Huis & Tuin Cadeau te besteden?

Heb je een Huis en Tuin Cadeau en wil je weten waar deze te besteden is? Huis & Tuin Cadeau kan worden besteed bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zoals Hornbach, Riviera Maison, Trendhopper en Blokker. Kijk voor meer informatie op de website van Huis & Tuin Cadeau.

Hoe lang is de Huis & Tuin Cadeau geldig?

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Mijn Huis & Tuin Cadeau saldo checken

Op de website van Huis & Tuin Cadeau vind je een saldochecker. Gebruik deze om je saldo te controleren.

*Voor online betalingen (een betalingstransactie op afstand) kan de cadeaukaart gebruikt worden voor een maximumbedrag van €50,00 per transactie. Voor besteding in fysieke winkels of bij fysieke partners geldt er geen maximumbedrag

Huis & Tuin Cadeau kopen

De Huis en Tuin cadeaubon is het ideale cadeau voor mensen met groene vingers of een passie voor interieur. Ook voor echte klushelden is de Huis en Tuin cadeaubon zeker geschikt. Zeg nou zelf: met zo’n veelzijdige cadeaubon maak je toch iedereen blij?

Wil je een Huis & Tuin Cadeau kopen? Dat kan natuurlijk bij Cadeaubon.nl. Met keuze uit meer dan 200 cadeaubonnen, kun je jouw cadeau altijd afstemmen op de ontvanger. Voeg een persoonlijk berichtje toe en laat jouw cadeau door ons inpakken. Geven was nog nooit zo makkelijk.

Huis & Tuin Cadeau inleveren

Er is niks leuker voor interieurliefhebbers dan nieuwe accessoires shoppen voor in huis. Of wat dacht je van mooie planten om je saaie tuin op te vrolijken? Heb je een Huis en Tuin cadeaubon en wil je weten waar deze te besteden is? Je kunt deze cadeaubon inleveren bij meer dan 2500 woonwinkels en tuincentra in Nederland, zowel online als fysiek.

Huis en Tuin Cadeau: bij welke winkels inleveren?
- Hornbach
- Blokker
- Fleurop
- Dille & Kamille
- Xenos

En nog heel veel andere bekende (woon)winkels. Ideaal voor de klusser, de doe-het-zelver, de interieurgekkie en de mensen die alleen voor zichzelf shoppen met een gekregen cadeaubon. De Huis en Tuin cadeaubon is dus een veelzijdige cadeaubon, geschikt voor ieder cadeaumoment.

Jouw Huis & Tuin Cadeau personaliseren

Je bent eruit: een Huis en Tuin cadeau is de meest geschikte cadeaubon voor een housewarming. Bij het afrekenen kun je een persoonlijk bericht toevoegen aan jouw bestelling. Vink dan meteen de cadeauverpakking aan, zodat jouw cadeau kant-en-klaar in je brievenbus belandt.

Bestel je zakelijk? Dan kun je de cadeaukaarten personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Extra feestje van maken? Voeg dan een fles wijn of luxe cadeaupakket toe aan de Huis en Tuin cadeaubon. Succes gegarandeerd!