Klus Cadeau

Klus Cadeau

  • Voor alle huis- en tuinprojecten

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Online en in de winkels te besteden

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 37 opties

Gratis

Kosten

Hun eigen huis verbouwen, klussen bij de buren, de badkamer of keuken een grondige opknapbeurt geven: sommige handige mensen kunnen álles zelf. Speciaal voor deze mensen hebben wij Klus Cadeau, een cadeaubon voor de echte doe-het-zelver. Deze unieke cadeaukaart is te besteden bij bouwmarkten als Gamma, Hornbach en Praxis, maar ook bijvoorbeeld bij technische speciaalzaken als De Verfzaak, Klushulp, KlusWijs, De Isolatieshop, Elektramat en LEDdirect. Kortom: met deze handige cadeaubon kopen doe-het-zelvers alles – van gereedschap tot materiaal – om hun klus te klaren! Zelf twee linkerhanden en wil je iemand bedanken die in jouw huis heeft geholpen met schilderen, behangen of timmeren? Dan is Klus Cadeau het beste idee voor hem of haar! Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Deze cadeaubon is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten online bedrijven en winkels. 

Veelgestelde vragen

Waar is Klus Cadeau te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Klus Cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Waar is Klus Cadeau te besteden?

Klus Cadeau is te besteden bij talloze bouwmarkten zoals Gamma, Hornbach en Praxis, maar ook bij technische speciaalzaken als De Verfzaak, Klushulp, KlusWijs, De Isolatieshop, Elektramat en LEDdirect. Bekijk waar je Klus Cadeau in de buurt kunt inleveren.

Moet ik Klus Cadeau activeren?

Klus Cadeau wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt de Klus Cadeau?

Je wisselt Klus Cadeau in bij één van de fysieke aangesloten winkels of online. Bij online aankopen kan je met deze cadeaukaart betalen door de cijfercode op de kaart in te voeren als er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag dat op de giftcard staat kan in 1 keer of in delen worden besteed. 

Hoe lang is De Klus Cadeau geldig?

Klus Cadeau is geldig tot 3 jaar na uitgifte en het saldo is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Klus Cadeau?

Benieuwd naar het saldo op jouw Klus Cadeau? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Klus Cadeau.

Klus Cadeau voor elke klusser

Wat hun ogen zien, maken hun handen. Echte klussers doen alles zelf. Of ze nu de keuken of badkamer willen verbouwen, een laminaatvloer gaan leggen bij de buren of het hele huis een schilderbeurt moeten geven: doe-het-zelvers zijn niet bang om hun handen vuil te maken en durven elke technische uitdaging aan.

Ken jij een doe-het-zelver die het liefst elke dag aan het klussen is en van verbouwing naar renovatie trekt? Die een bezoek aan de bouwmarkt als ideale uitje ziet en altijd in kluskleding loopt? Dan is Klus Cadeau de ideale cadeaubon. Deze handige cadeaubon is namelijk te besteden bij bouwmarkten als Hornbach, Praxis en Gamma, maar ook bij veel technische speciaalzaken als De Verfzaak, Elektramat, LEDdirect of de Isolatieshop. 

Bestel Klus Cadeau snel

Dus komt jouw klussende buurman je helpen tijdens de verbouwing, is je technische vriend of vriendin jarig of staat je vader alweer met de kwast of hamer in de hand voor je klaar? Geef dan een Klus Cadeau! Bestel je deze cadeaubon voor 17:00 uur dan wordt `ie dezelfde dag nog verstuurd. Wil je ‘m gelijk geven en niet wachten op de postbode? Kies dan voor de digitale cadeaubon.

Bepaal zelf het tegoed op de Klus Cadeaukaart. Je kunt kiezen voor elk bedrag tussen de €10 - €150,-. Het tegoed hoeft niet in één keer worden opgemaakt, dus de klusser kan er lekker lang mee doen of het tegoed gebruiken in verschillende winkels. Lekker flexibel! Klus Cadeau is tot 2 jaar na uitgifte geldig, al zal menig klusser de cadeaubon direct verzilveren en gelijk aan de volgende klus beginnen!