IJskadokaart
IJskadokaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

IJskadokaart

  • Te besteden aan de lekkerste ijsjes!

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in een vaste waarde van €7,50

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€7,50

Klein maar fijn geldt zeker voor dit originele cadeau! Met de IJskadokaart geef je iemand een kleinigheidje, maar wel eentje waar hij of zij gegarandeerd erg blij van wordt! Wie houdt er nou niet van ijs? Met deze orignele cadeaukaart trakteer je iemand bijvoorbeeld op een overheerlijke Magnum of Cornetto. Of wat dacht je van een ijsje van Ben & Jerry's, Hertog, Ola of Vienetta? De IJskadokaart is te besteden bij alle aangesloten locaties in Nederland (zie ijskadokaart.nl) en is verkrijgbaar in een vaste waarde van €7,50. En is niet in delen te besteden. Verras nu iemand met deze verfrissende traktatie!

De IJskadokaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is alleen te besteden in de winkel.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de IJskadokaart gebruiken en waar?

Met de IJskadokaart kun je eenmalig vrij besteden bij één van de deelnemende ijssalons. Welke dit zijn, vind je hier.

Hoe kan ik mijn saldo van mijn IJskadokaart controleren?

Het saldo van jouw IJskadokaart bedraagt €7,50 en moet in één keer worden besteed binnen de geldende verzilvertermijn. Op de achterkant van je IJskadokaart staat de einddatum vermeld. Als er geen 'geldig tot'-datum op de kaart staat, kun je de geldigheid ook verifiëren via de geldigheidschecker op de homepage van IJskadokaart.nl.

Hoe lang is mijn IJskadokaart geldig?

Op de achterkant van je IJskadokaart staat de einddatum vermeld. Jouw IJskadokaart is 2 jaar geldig na moment van uitgifte. Als er geen 'geldig tot'-datum op de kaart staat, kun je de geldigheid ook verifiëren via de geldigheidschecker op de homepage van IJskadokaart.nl.

IJskadokaart locaties

Heb je een IJskadokaart gekregen? Ha, bofkont! Nu wil je natuurlijk weten op welke IJskadokaart locaties je jouw favoriete ijsjes kunt scoren.

Dit kun je bekijken via de website van de IJskadokaart. Vul je postcode of plaatsnaam in en klik op het zoekteken. Er verschijnt dan een lijst met IJskadokaart locaties in jouw buurt.

De deelnemende locaties zijn zowel ijssalons als supermarkten, zoals Kwalitaria en Jumbo. Dit betekent dat er altijd wel een locatie in de buurt zit. Eet smakelijk!

Iemand de IJskadokaart geven

Op zoek naar een perfect cadeau voor een echte ijsliefhebber, een rapportcadeau voor je kleinzoon of een opkikker voor na een keelamandeloperatie? Dan is de IJskadokaart precies wat je zoekt.

Bestellen kan bovenaan deze pagina. Maar voordat je dat doet, willen we je nog wat tips geven om er een écht feestje van te maken. We hebben een heleboel cadeau-enveloppen en -pakketten. Kies jij alleen een feestelijke verpakking, of bereid je je cadeau meteen uit?

Vergeet niet om een persoonlijke boodschap te schrijven. Een verjaardagswens, een hart onder de riem of vertel hoe trots je bent. Zeg het met woorden!