Karwei Cadeaukaart

Karwei Cadeaukaart

  • Voor alles op gebied van klussen en interieur

  • Bij alle Karwei-bouwmarkten te besteden en online in de webshop

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Alleen beschikbaar als e-voucher

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 5 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

De Karwei Cadeaukaart e-voucher is het perfecte geschenk voor de gepassioneerde doe-het-zelver! De ontvanger kan deze veelzijdige cadeaukaart gemakkelijk inwisselen bij alle Karwei-bouwmarkten of online in de webshop. Of je nu op zoek bent naar klusmaterialen, behang, verf, elektrische apparatuur, meubilair, verlichting, raamdecoratie, tuingereedschap, auto- of fietsaccessoires: bij Karwei vind je het allemaal. Bestel nu de Karwei Cadeaukaart op cadeaubon.nl en de ontvanger kan direct beginnen met zijn of haar volgende project. Bekijk ook de algemene voorwaarden van de Karwei Cadeaukaart. 

Deze cadeaukaart is geldig tot 5 jaar na uitgifte en is zowel online als in de fysieke winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Karwei Cadeaukaart te koop?

Je kunt de Karwei Cadeaukaart gemakkelijk op cadeaubon.nl aanschaffen. Het betreft een digitale cadeaukaart, wat betekent dat het helaas niet mogelijk is om hier een verpakking aan toe te voegen. Desondanks ontvang je deze cadeaukaart binnen enkele minuten in je mailbox!

Waar kan ik de Karwei Cadeaukaart besteden?

Je kunt jouw Karwei Cadeaukaart gemakkelijk besteden in de webshop of in de filialen van Karwei.

Hoe lang is de Karwei Cadeaukaart geldig?

De Karwei Cadeaukaart blijft tot 5 jaar geldig na aankoopdatum. 

Welk saldo staat er op mijn Karwei Cadeaukaart?

Om het saldo van jouw Karwei Cadeaukaart te controleren, kun je gebruikmaken van de saldochecker op de website van Karwei.

Karwei Cadeaukaart, digitaal?

Ja, je leest het goed: de Karwei Cadeaukaart is een digitale cadeaukaart. Je hoeft dus niet bij de brievenbus te zitten wachten tot jouw cadeau bezorgd wordt. Binnen een uur, maar meestal al binnen een paar minuten, ontvang je de cadeaukaart van Karwei al in je mailbox. Handig als je de verjaardag van je klussende broer vergeten was… 

Karwei Cadeaukaart: saldo

Heb je een Karwei Cadeaukaart ontvangen of wil je de ontvanger vertellen hoe hij zijn Karwei Cadeaukaart saldo kan checken? Dit doe je makkelijk in de saldochecker van Karwei of bij de kassa in de bouwmarkt. Vul online je kaartnummer en pincode in om het saldo van jouw Karwei Cadeaukaart te controleren. Makkelijker kunnen we het niet maken! Het saldo van jouw digitale cadeaukaart is 5 jaar geldig.