Kids Keuze Cadeaukaart
Kids Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie

Kids Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen

 • Het ideale cadeau voor kind en ouder!

 • In te wisselen voor o.a. Dagje Uit, Prénatal, Efteling en nog meer!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • H&M
 • Decathlon
 • HEMA
 • Efteling
 • Nintendo
 • Dagje Uit
 • Intertoys
 • Wehkamp
 • Bol.com
 • Lucardi
 • Top1Toys
 • Adidas

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Daarnaast heeft de Kids Keuze cadeaukaart exact dezelfde mogelijkheden als de Keuze Cadeaukaart. Je geeft dus met deze kids cadeaukaart meer dan 200 cadeaukaarten in één. Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Kids Keuze Cadeaukaart inwisselen voor een cadeaukaart naar keuze. Geven, kiezen, klaar!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Bekijk het volledige overzicht cadeaubonnen.

De Kids Keuze Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van toepassing van de gekozen cadeaukaart.

Veelgestelde vragen

De kids' cadeaukaart: waar te besteden?

Nadat je de Keuze Cadeaukaart hebt ingewisseld, kan je (een deel van) het saldo besteden bij één van de 200 merken, webshops en winkels. Denk aan Roblox, Bol.com, Decathlon en Prénetal. Bekijk ons overzicht voor alle opties.

Hoe werkt de kids cadeaubon?

Je wisselt de Kids Keuze Cadeaukaart in voor één van de 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. De ontvanger bepaalt dus zelf waar hij of zij (een deel van) het saldo aan uitgeeft. Denk aan Rituals, Coolblue, Decathlon of bijvoorbeeld de bioscoop.

Waar kan ik de kids' cadeaukaart inwisselen?

Je wisselt de Kids Keuze Cadeaukaart in op onze website. Ga naar onze saldocheck- en inwisselpagina. Vul het 19-cijferige kaartnummer in. Je vindt deze op de achterkant van je cadeaubon of op de digitale cadeaubon in je mail. Vervolgens check je het saldo en wissel je een deel van je saldo in naar jouw favoriete cadeaubon(nen). Je nieuwe cadeaubon ontvang je in je mail of brievenbus.

Kan ik de kids cadeaukaart online besteden?

Nadat je de Kids Keuze Cadeaukaart hebt ingewisseld, krijg je jouw nieuwe cadeaukaart in je mailbox. Je kan deze inwisselen voor een cadeaubon van een webshop of van een winkel. Weet je al welke? Check dan op de pagina van jouw favoriete cadeaubon of je het saldo online of in de winkel kan besteden.

Waar kan ik mijn kids cadeaukaart saldo checken?

Je kan het saldo van je Kids Cadeaukaart checken met onze handige saldocheck.

Leuke cadeaubon voor kinderen

Het is best lastig om een leuk cadeau te verzinnen en al helemaal voor ouders of kinderen. Met een cadeaubon voor kinderen geef je altijd een goed cadeau. De kids cadeaukaart van Cadeaubon.nl is in te wisselen voor meer dan 200 andere cadeaubonnen. De ontvanger van de cadeaubon kiest zelf waar hij of zij het saldo aan wil besteden. 

Je kan (een deel van) het saldo bijvoorbeeld besteden bij Prénatal of Hema. Het is een cadeaubon voor kinderen, maar ook voor (aanstaande) ouders is dit een onwijs leuk cadeau. Kids cadeaubon bestellen? Dat kan bovenaan deze pagina.

Kids’ cadeaukaart online besteden

De kids’ cadeaukaart inwisselen is een fluitje van een cent op onze saldocheck- en inwisselpagina. Kies je favoriete cadeaukaart uit, wissel de Keuze Cadeaukaart in en shop vervolgens in jouw favoriete winkel. Je hebt keuze uit meer dan 200 webshops, merken en winkels. 

Je kan de kids’ cadeaukaart ook online besteden. Check voor de zekerheid de pagina van jouw favoriete cadeaubon. Er zijn cadeaubonnen die alleen online te besteden zijn, zoals die van Zalando of Bol.com. Ook vind je cadeaubonnen die je kan besteden in zowel de online als fysieke winkel, zoals de H&M cadeaubon. Veel shopplezier!